- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години искате да станете татковци и майки?
Когато започна да взимам заплата над 2500лв месечно, тогава. За да мога да взема бавачка и да не излизам в/по майчинство, или както се казва. Евентуално. Не изпитвам желание за деца, но родителите ми биха се радвали и бих направила този жест за тях. Не желая да сменям памперси, или да не си доспивам. Докато имам избор - ще работя и ще уча колкото се налага, за да си спестя това. Също така, трябва да си подбера подходящ баща, което , да речем, ми се вижда възможно. Не, че няма да го обичам, просто няма да правя неща, които не са необходими, а именно- да полагам такива нелеки грижи, които са полагали за мен.
Наречете ме егоист, студена и незряла, но никога не съм изпитвала желание за такива неща, и за раждане и гледане на деца като цяло. Не съм по семействата и т.н. Предпочитам да се отдам на работа, полезна за обществото.
С кеф ще си осиновя, и малки, и големи деца, но мои не искам. Достатъчно навън гладуват.
П.С - Евентуално едно. Ще ми е криво, ако е момче, но може би втори път няма да се прежаля, само и само да ми се роди момиче.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...