Когато започна да взимам заплата над 2500лв месечно, тогава. За да мога да взема бавачка и да не излизам в/по майчинство, или както се казва. Евентуално. Не изпитвам желание за деца, но родителите ми биха се радвали и бих направила този жест за тях. Не желая да сменям памперси, или да не си доспивам. Докато имам избор - ще работя и ще уча колкото се налага, за да си спестя това. Също така, трябва да си подбера подходящ баща, което , да речем, ми се вижда възможно. Не, че няма да го обичам, просто няма да правя неща, които не са необходими, а именно- да полагам такива нелеки грижи, които са полагали за мен.
Наречете ме егоист, студена и незряла, но никога не съм изпитвала желание за такива неща, и за раждане и гледане на деца като цяло. Не съм по семействата и т.н. Предпочитам да се отдам на работа, полезна за обществото.

С кеф ще си осиновя, и малки, и големи деца, но мои не искам. Достатъчно навън гладуват.

П.С - Евентуално едно. Ще ми е криво, ако е момче, но може би втори път няма да се прежаля, само и само да ми се роди момиче.