.
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Threaded View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    И да добавя - с 300-400 лв - на мен само парното ми е към 150-200 лв, а за ток още 70-100 лв ако искам да ми е топло. Освен това трябва и за вода, Интернет, данъци, здравна осигуровка, такси, телефони, транспорт и естествено за храна и дрехи. Също трябва и за фонд Излизане. Компютърът също струва пари и трябва да се обновява. Аз 4 години събирах пари за компютър, който вече е стар. Също трябва да може от време на време да си купуваш и играчки и подаръчета. Е, как я правите тази сметка?
    Бяха изчислили, че за нормален живот на 4-членно семейство трябват към 2000-2500 лв на месец.
    Така е. Освен ако нямат кредит за жилище! Тогава добави още 800-1200 отгоре. А относно това за родителите ти, да ти кажа има такива хора. На баща ми родителите са същите-те не раждат деца, за да направят от тях хора, а за да има кой да ги гледа на старини. Това е отвратителен начин на мислене, поне според мен! Разбира се, че детето като пораснало трябва и е длъжно да се грижи за родителите си, но когато вече е подредило живота си и когато вече наистина не могат да се оправят сами. Откакто е започнал да работи, и досега, винаги голям процент от заплатата му отива за техния комфорт, дори и когато не сме имали ние пари. Те имат хубав дом, имат военни пенсии, получават наем и двамата живеят с доход около 800-900 лева, хиляда едва ли има. То не бяха ненжуни ремонти, подменяне на коли, почивки и какво ли още не. Според мен няма нищо лошо да им помага, но като знам как са го пращали с 10 лева, понеже като студент е учил в друг град, а са давали повече пари за пиене и цигари, ме хваща много яд. А сами разбирате, че баща ми е е толкова богат, колкото го представям И на нас винаги парите не ни стигат, все има някаква сметка, която не я е платил, но не сме за оплакване.
    Последно редактирано от D1esel : 01-31-2012 на 16:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си