Здравейте,

От няколко дни ми е адски зле - отпаднала съм, нямам никакъв апетит и имам запек. От време на време ми става много лошо, понякога имам чувството, че имам и температура. Освен това имам и кашлица, която не ми минава вече повече от седмица. Крия от нашите, защото сигурно ще ме пратят при личния, а той е мъж и ще си умра, ако трябва да ме преглежда Днес в училище ми стана много лошо и по нареждане на учителката, слязох до сестрата. Тя поиска да ме прегледа и аз толкова се притесних, че съвсем ми прилоша и повърнах. Започна да ме тресе и се оказа, че пак вдигам температура Сестрата ме сложи да легна и ми вдигна ВСИЧКО - не само блузата, но и бельото. После каза, че коремът ми бил много твърд и започна да ме натиска тук и там, като стигна толкова надолу, че се наложи почти да ми смъкне гащите а като ме накара да се обърна, за да ми чуе гърба, ми видя и Д-то
Беше ми страшно кофти Като се посъвзех, се прибрах, но сега нашите не ме оставят на мира и искат днес да мина през личния, а не мисля, че ще преживея това отново Има ли начин да му кажа, че не искам да си махам сутиена и да ме прегледа така? Някое момиче има ли личен лекар мъж и как се оправя???