- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- искам малко помощ и още нещо..
^ ами не знам.. обичам всички цветове ама и аз като се замислих нямам много сини дрехи,а за бански - нямам син ;д;д;д
Е че ревността не е нещо лошо![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
^ сега се сетих.. обичам син лак за нокти.. особено небесно синьо,макар че много хора мразят син лак ;д;д;д;д;д
ее, но си от левски и имаш сини очи![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да има нещо вярно![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
та до къде стигнахме със синия цвят![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Къде.. на връх М...**деЕми хубав цмвях си е ;d
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
всъщност е доста старичко, спомням си че преди 5 години го научих![]()
sapphire5![]()
И аз го знам от доста време![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
стари кучета смесъс сини бански
![]()
sapphire5![]()
^ и до това се стига от един син бански.............. ;д;д;д
дааа и ти трябва да си купиш![]()
sapphire5![]()
ЕЕе темата беше друга ама тоя син бански.. аз ще го сменя казвам ви![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
да не си посмяла![]()
sapphire5![]()
И без тва ми писнаКато не даваш , тогава ще ти го подаря хахах ако ти стане
Горното може и да ти стане не съм едрогърда
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ама аз съм едрогърд![]()
sapphire5![]()
пхахаха... така, вече не параноята, ами нз какво ме гони.. ревност по форуми, а-у..
amnessia, съвсем сериозно питах, не се заяждам, дори така да изглежда.. ;d За информация виж в някой друг форум, че тук се съмнявам да се намери някой компетентен по темата.. Във форума на "тялото" нещо-си-там, по спомен се говореше за пластични алтерации, виж, ако искаш.![]()
май тренировките са ти малко райни![]()
sapphire5![]()
Може и така да е.![]()
гледаш и ти да кръшкаш :d
sapphire5![]()
момичето със синия бански - не го махай докато и аз не си купя ;д;д;д