- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- искам малко помощ и още нещо..
Само дето не е прашка..Не слушам чалга мерси
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
важен е цвета !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
;д;д;д;д;д;д ... в тоя раздел понякога направо ме разбивате всичките ;д
amnessia
да.. ще видя.. започнах от 1 седмица с тае бо . пък да видим![]()
тук разбираме и разбиваме всичко !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Браво напредвай![]()
awerw -- Емииии ще си сменя банския.. така ще е то.. :S![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
на мен синия цвят ми харесва![]()
sapphire5![]()
Няма лошо само да не ти стане любим![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
всъщност и ми е любим, щото съм от левски и щото имам сини очи![]()
sapphire5![]()
^ ;д по тая логика и на мен трябва да ми е ;д;д;д
иначе за коремчето.. не мисля,че ми трябват кой знае какво тежко натоварване защото ми е съвсем малко..т.е. за доста кратко ще стане това,което искам,а безалкохолно не пия от доста време.. може би половин година вече..
е не ти ли е любим и на тебе ?
sapphire5![]()
Суперр ! !И аз се старая да не го пия не съм пила вече 2 месеца
![]()
Е синия цвят е хубав да ама мисля че само банския ми е в син цвят.. нямам сини дрехи като цялоНе ми е любим
Сини очи звучи добрее :P Мойте са много странни веднъж спорих с 6 човека какви са ми очите .. между синьо и зелено ама и аз незнам
:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
то и аз нямам много сини дрехи, но като си помисля, имам един син бански и аз![]()
sapphire5![]()
хахахаха eми носи го де![]()
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
малко ми е тесен![]()
![]()
sapphire5![]()
shoot me, bitte
ееееххх ееееехняма да питам къде да не си помислиш нещо
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Eeee стига дее..ти на колко години си .. то е заради мускулите бе хаха
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
така е с хормон на растежа, всичко расте![]()
sapphire5![]()
На мен ми е интересно защо "синята прашка" се интересува от септопластика.. ?
awerw, не позна. Няма нещо подобно на "шт"
ще има...
sapphire5![]()
ja, right
zehn bukwi
ти нещо немски-английски ;д
sapphire5![]()
RainBerry - Интересувам се от септопластика защото ще ми правятИначе защо да питам
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
тя райнито ме ревнува не й обръщай внимание![]()
sapphire5![]()