- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с презервативи
Здравейте, пиша тук, тъй като имам един проблем - члена ми е малко малък и презервативите, които ползвам, са ми големи. Обикновените презервативи са близо 2 пъти по дълги от пениса ми, за ширина е горе долу добре. Но това е, че са много дълги и е некомфортно, понеже се развива и отпред започва да виси, но както и да е, това са подробности. Въпросът ми е дали някои знае някакви по-малки презервативи и от къде могат да се купят? Благодаря предварително на всички, които ще дадат полезна информация.
и кво кат са по-дълги.. няма да ги развиваш целите
Не мога да ти кажа със сигурност, мисля че са светло-сините , но нямам идея
На кутията отстрани си има размер ,но честно казано аз съм срещал само "L".
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Да не излъжа, ама мисля, че имат два разбера дюрекс, както и спортекс [освен ако няма някакви екстра големи]. На дюрекса са 52 и 56, а на спортекса съответно L и XL. Но това се отнася до дебелината на члена, не до дължината му. Просто няма да развиваш презерватива до края.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Това висене кога се случва? Ако е накрая на секса, нормално е. Просто гадовете се изхлузват малко напред.
Стегни го с ластика.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!