- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Млади надежди :)
От скоро съм в този форум, но ми прави впечатление, че има много млади надежди тук.. Приемате ли за чиста монета това което четете във форума... Щото аз се позачудвам момиче набор 93 спало с 20 и няколко мъже... 98 набор дава мнение за аналния секс... И са мнения и е ужасия.......... Чудя се реални ли са тези профили?
Who cares pal ?![]()
Нормално е да има фалшиви профили в такива форуми
Фантазията на децата е необятна. Друг е въпроса кой приема тези неща на сериозно.
Не. По принцип, в този форум не вярвам на 90% от мненията.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Специално за мадамата 93 съм сигурна, че е тя.
И да, всъщност... истина са, за съжаление.
тия 98 от пловдив най-често (да не кажа и винаги) , които са специалистки в аналния и не само са фейкове..
а за александра, аз лично мисля че е реален човек, с много кофти обработени снимки и за мен не е нормално да си правил секс с н на брой хора, при положение че си на 18..и все пак, нищо лично против момичето, това си е мое мнение и е по принцип, не конкретно насочено към нея..
То във фейсбук има сумати нереални профили, а ти питаш за тука![]()
За жалост има много такива реални случаи. Не е изключено и във форума да има някоя такава "звезда".
Иначе то е ясно, че форума е пълен с измислици и всякакви други глупости. Повечето потребители са анонимни и нищо не им пречи да си измислят някоя несъществуваща история или да поукрасят друга.
И спря да се върти за миг земята..
И аз бях учуден в началото, но почнах да не обръщам внимание.
някой реални,други не,но и не се учудвам набор 98 да се праскат.. нищо чудно.. сега са рядкост тия дето почват на по 12-13 ама след още няколко годинки изобщо няма да ви прави впечатление.. иначе някой просто се правят на оборотни..