.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Това за сутиена и бикините е много тъпо оправдание иначе,все едно на момчето му пука :d
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Това за сутиена и бикините е много тъпо оправдание иначе,все едно на момчето му пука :d
    Не им пука хич на мъжете с кво бельо сме. Гледат само възможно най-бързо да го махнат, ако сами не го направим.
    Даже съм имала случай питам моя " Харесват ли ти новите ми дантелени прашки " отговор: " Аз гледам под тях и не им обръщам голямо внимание, иначе да секси са, харесват ми "
    Така че дами ... за кво си говорим просто

пс извинявам се за оффтопика

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Даже съм имала случай питам моя " Харесват ли ти новите ми дантелени прашки " отговор: " Аз гледам под тях и не им обръщам голямо внимание, иначе да секси са, харесват ми "
    Така че дами ... за кво си говорим просто
    Моят на въпроса "Къде са ми прашките" ,след секс, веднъж отговори "Какъв цвят са"... А като се сетя ние, момичетата, колко го мислим т'ва бельо. :Д

Към автора: това, че е готова за първия път, не значи, че можеш да я награбиш при първия удобен случай. Обсъди го с нея, попитай я как си го представя, как и кога би желала да го направите и се постарай да отговориш на очакванията й.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си