- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не я разбирам
Здравейте.
С приятелката ми сме заедно от 3 месеца без няколко дена, но не сме правили секс, защото тя е детсвена, но сме си говорили на тая тема и тя ми е казвала, че е готова да го направи. Затова като сме си лягали заедно, съм се опитвал, но тя ме спира... чудя се какво става, казва, че е готова, но ме спира.. съвети?
на 17 сме двамата
Поговори открито с нея и я попитай защо след като твърди че е готова ( което съдейки по действията и май не е така ) те спира.
по-скоро не е готова.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Може да има нещо дребно - да не си е обръснала краката или сутиенът й да не е в тон с бикините. Ще се изненадаш за какви неща женските бихме отказали секс, дори и да ни се прави много. :Д
Говорете.
А и мойта беше така.Накрая ми каза,че го иска,но я е страх.Изчаквах я доста дълго време и накрая тя се целува с друго момче,и я зарязах..много стана заплетено.Та да се върна на темата.Може да я е страх и да го иска.Преди да и се нахвърляш като тигър защо не опиташ да я предразположиш малко.Целувай я,прегръщай я,масаж тва' онова и като се подмокри невявярвам да откаже![]()
Поговорете си, може наистина да не е готова още и да я е страх. Питай я защо така се получава.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^ съгласна с горните мнения.. разговора му е цаката.. или не е готова или има нещо,което я притеснява... може и да иска да е по-специално.. т.е. не само да си легнете и да се почнете.. не знам.. поговори с нея.. попитай я какво можеш да направиш по въпроса,с две думи спечели и доверието..
Това за сутиена и бикините е много тъпо оправдание иначе,все едно на момчето му пука :d
Шофирай разумно - стигни жив!
moje da ti kazva taka samo za da ne skusash s neq ili neshto takova (moje i da ne e taka) pogovori pitai q shtoto za edno momi4e e dosti4ka po vajno ako e destvena![]()
Не им пука хич на мъжете с кво бельо сме. Гледат само възможно най-бързо да го махнат, ако сами не го направим.
Даже съм имала случай питам моя " Харесват ли ти новите ми дантелени прашки " отговор: " Аз гледам под тях и не им обръщам голямо внимание, иначе да секси са, харесват ми "
Така че дами ... за кво си говорим просто
пс извинявам се за оффтопика
Моят на въпроса "Къде са ми прашките" ,след секс, веднъж отговори "Какъв цвят са"... А като се сетя ние, момичетата, колко го мислим т'ва бельо. :Д
Към автора: това, че е готова за първия път, не значи, че можеш да я награбиш при първия удобен случай. Обсъди го с нея, попитай я как си го представя, как и кога би желала да го направите и се постарай да отговориш на очакванията й.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Какви разговори Ви гонят!?
Някой в по горните постове ти го каза.. предразположи я. Целувай я, докосвай я тук там, ако се дърпа и кажи, че не е задължително нещо да правите и т.н. и т.н. Малко доверие да започне да ти има. Сигурна ли е в тебе няма защо да отказва повече.
С разговор и аз не бих пуснала. Не ми ли покаже, че ме иска какъв е кефа?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Това, че е готова не значи, че е дошъл моментът.
Пробвай да я предразположиш, а не само да легнеш до нея и да й бръкнеш в гащите.
Постарай се атмосферата да е романтична, наговори й красиви неща за любов и общото ви бъдеще, черпи девойката едно питие, почвай да я лижеш и ти е вързана в кърпа. Направи моментът подходящ, красив и запомнящ се.
Трябва малко такт и поход, дейба, не само да я пипнеш и да очакваш това да я накара да си го вкара сама.
Мислех, че това се подразбира :Д
Абее, на МЕН ми пука за бельото. Ако през цялото време си мисля как съм с лилав сутиен и червени боксерки с Бети някоя си отпред, къде ми е кефът от секса? Аз да съм сигурна, че изглеждам идеално, пък останалото... него ако го питам, ще каже да ходя без бельо :Д
Може би просто е притеснителна. Но опитай като си легнете да я предразположиш добре. Целувай я страстно, много бавно започни да я разсъбличаш и така кажи ѝ че не е задължително да става нещо, че ще я изчакаш и тн. Но можеш да поговориш с нея и да я питаш дали наистина го иска !
Можете да поговорите. Попитай я какъв е проблемът и се изяснете, ние да не сме врачки.....
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
обзалагам се, че я е страх от болката която ще дойде.
С директно питане няма да стане по скоро ще избегне въпроса и ще смени темата.
Пробвай по индиректен подход.
Последно редактирано от thefolenangel : 02-12-2012 на 13:20
Тя ти е казала, че е готова за секс, но дали е готова за секса с теб ))
иначе това с гащите и сутиена в изкрящо различни цветове е мега грозотията ХАхХА