.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ще си правя татуировка.

Добър ден на всички. За 14 си рожден ден ще си правя татуировка. Дали ще ми направят проблем в училище. Ще бъде на китката малък надпис около 5- 6 см. На другата ръка също може да си направя, но за нея не е сигурно.

да ти кажа според мен не трябва да ти правят проблем за това но нали ги знаеш даскалите :Д...от моя клас едно момиче има вече 2-3 татуса първия и беше на ръката и нищо не и беха казали

Едва ли. Може на някое контролно даскала да си помисли, че е пищов и да се заяде, но иначе не.

Тя ще е на латински така че... Аз питам да не ми правят разни проблеми. Да ми изнасят речи, че съм на 14 ...

не,даже са се сетих за един мой бивш съученик когато бех 8ми клас си направи на крака

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Не, няма да ти направят проблем в училище, нямат основателна причина, нито нарушаваш правилника.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Не , няма никакъв проблем.

Мега фен
    Град
    <3
    О, ама ти за в училище ли се притесняваш? Хахаха, колко сладко. Сигурно не знаеш, че след училище имаш и други етапи от живота. И никой свестен татуист няма да те татуира на 14, мило дете.
    Иначе и аз искам татус, ама поне на подходящо място и ако ще се чудиш "Ама дали ще ме приемат еди къде си?" изобщо не си прави, защото това ще го носиш със себе си цял живот.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Супер фен
    Щрудел, малко грешиш, с разрешение от родител ще й направят навсякъде. Както ми казаха в студиото, където ходих да се пробивам "Аз клиторите на 15 годишни момичета дупча и 13 годишни татуирам, не е моя работа, стига да нямам проблеми с родители", ха-ха.
    Обаче по-добре авторката да си направи татуировка отзад на вратът, щом толкова държи. Там дори и като стане на пастет поне няма да се вижда, няма никой да й прави забележки и да й се подиграва.

На мен са ми позволили вече... Аз се питам дали няма да при кажат учителките нещо. Да почнат с неща от типа "как може ти си още малка"

Ама това си е за теб тях кво ги интересува ?

много тъпа тема щом е за : " Да почнат с неща от типа "как може ти си още малка" " ... то не само учители могат да ти го кажат това! И както ShtrudeL каза щом се чудиш за това,изобщо не си прави. Ако не си чувала,има и професии,които също изискват чисти тела - т.е. без татуировки на видни места не те знам какво ще бачкаш,но хубаво си помисли!

На китката е. Няма да бъде някакъв огромен надпис

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Какво ще си пишеш?

Talking

Тайна. Не е хубаво да се знае какво ще пише. Но надписа е на латински и не е някаква простотия.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си