.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Banned Мега фен

искам малко помощ и още нещо..

другото нещо е ей такова коремче: http://picju.com/images/kw8guh.jpg -плоско.. ако може някой да ми каже какви упражнения да правя,по колко на ден и т.н. .. абе нещо като режим да ми кажете ще съм ви много благодарна.. сега имам леко коремче.. т.е. нямам корем,но не е плосък (как го обясних,дано някой разбере) .. за храната мисля,че съм ОК,но все пак .. предложения ?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    и още нещо..... ммм, кардио и диета скъпа.... диетата надявам си я оправила, а кардиото, ходи във някой фитнес да тичаш
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    и още нещо..... ммм, кардио и диета скъпа.... диетата надявам си я оправила, а кардиото, ходи във някой фитнес да тичаш
    За сваляне е по-добре да върти на велоергометър, тичането е по-скоро за стягане на тялото и издръжливост.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    фък дъ систем .. аз съм против всякакви упражнения, за да имаш тяло като на 'еди кой си' ;д ... трябва да си се харесваме каквито сме си .. не знам, защо ръся морал, но сега съм в такова настроение ..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    фък дъ систем .. аз съм против всякакви упражнения, за да имаш тяло като на 'еди кой си' ;д ... трябва да си се харесваме каквито сме си .. не знам, защо ръся морал, но сега съм в такова настроение ..
    шт, в този раздел сме хора с комплекси които искаме да имаме хубави тела !!!
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    шт, в този раздел сме хора с комплекси които искаме да имаме хубави тела !!!
    добрем.. няма да се меся тогава
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    значи, виж сега да ти обясня принципа какъв е, трябва да се измориш, да се потиш, тогава се сваля !! не мога да ти кажа точни упражнения щот не им знам имената, можеш да се поразровиш малко, нещо home cardio да потърсиш.....
    sapphire5

Banned Мега фен
    ^ всъщност диета не пазя.. за това казах за храненето предложения.. за тичането.. по принцип тичам като се постопли.. т.е. пролет,лято и до есента някъде,но май ще се наложи на фитнес да тръгна.. а нещо за в къщи да предложиш докато се пооправи малко времето,че с тия снегове...

Banned Мега фен
    ^ ама не искам да свалям много че и без това съм си слаба ...до 1-2 кг. ок,но повече.. иначе коремните преси дали ще помогнат (като се има в предвид,че не искам плочки на корема )

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не, казах ти какъв е варианта, диета и тичане във фитнеса... или у дома, но там стават по-сложни нещата..
    sapphire5

Banned Мега фен
    ^ а за диета предложение ?

п.с. ставам досадна вече ама ще ме изтърпите.. 1 тема съм пуснала ;д

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ а за диета предложение ?

п.с. ставам досадна вече ама ще ме изтърпите.. 1 тема съм пуснала ;д
    малко сложно, я почакай до утре или до вечерта, райнбери ще ти каже, ако беше за момче, щях да препоръчам, ама за момиче... ;д
    sapphire5

Banned Мега фен
    ^ ок,мерси.. аз все пак ще попитам и в темата за диетите (в козметика и диети) и да видим..

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    awerw, рЕйнбери, приятел, рЕйнбери... пхх.. райнбери

FuCKkK13, така, първо да кажа, че аз съм твърдо против разни диети и невъзможни глупости, състоящи се от по едно кисело мляко на ден. Хранителен режим - това вече е друго нещо.
    Храни се често, но по малко. 7-8 хранения мисля, че беше ок. Казвам така, защото аз много, много не го спазвам, спа през половината ден, а другата половина съм на дск/трен;
    Пий вода, много вода. Също недей да минаваш само на плод + кисело мляко + вода или нещо подобно. Храни си се, съвсем нормално. За джънк фууд-а дори не мисля да споменавам, ясно е. Намали сладкото, но не и абсолютно всички въглехидрати. Консумирай сложни въглехидрати - главно пълнозърнести храни, овес, кафяв ориз, ядки. Не е казано, че трябва да прекаляваш, но не ги изключвай. Това е общо взето. Просто ограничавай се от боклуците, яж качествена храна и пий вода.

Упражнения : В домашни условия, аз съм правила Pump it Up, ок е в началото, но после ти става едно скучно, еднотипно, да подскачаш пред компа и да повтаряш. Изтегли си няколко различни вида "тренировки". Мои приятелки правят Тае-Бо на Били Бланкс. В замунда го има:
    http://zamunda.net/details.php?id=131718&hit=1

Някои са доволни и от Каланетиката, отново ми е скучна на мен. Пробвай и с нея:
    http://dox.bg/files/dw?a=3249575b86

Още едно тае-бо:
    http://dox.bg/files/dw?a=ca1dac8bf9

Тегли, пробвай и си харесай нещо. Недей да правиш упражнения само за корема - коремни преси, трябва ти кардио за цялото тяла + да си "тренираш" всички части на тялото. Ох, аз имам мерак и силови тренировки да правя - без тях се получава при мен едно "skinny fat", защото съм главно с кардио, но не мога да отида във фитнес залата без да знам нищо..

От мен толкова, ако има нещо питай, дано да мога да ти отговоря ;D

Супер фен Аватара на HolyShit
    Прави секс.Ако не намериш с кой звънни на тел. 0898853102 - винаги ще те обслужат добре.

Over.

Град
    ..някъде там..
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Ако не намериш с кой звънни на тел. 0898853102 - винаги ще те обслужат добре.

Over.
    Телефонен секс, найс уан.

Banned Мега фен
    ^ не,мерси ;д

RainBerry
    ужасно много ти благодаря ! относно храненето - ще опитам,но и аз съм така.. от сутринта до към 13:30 на училище после поспивам 2 часа г/д. след обяд,но ще опитам да го спазвам.. иначе ядки честно казано не обичам,но ще пробвам да си взимам на 2-3 дни и да хапвам. .аз също съм против диетите.. преди бях пробвала да ям по-малко хляб - не защото имах за сваляне,а за да пробвам и се чувствах отвратително.. отпаднало и т.н. .. така че изключвам варианта с гладуването.. пъмп ит ъп съм го правила,но и на мен ми омръзна ужасно бързо,а и повечето е подскачане и се уморявам бързо.. за 30мин. и край.. ще изтегля тае бо и 2те,които си ми дала.. и мисля да ги правя 5/7 или всеки ден ? как мислиш ? .. за храненето.. сладичко си похапвам доста често,но не и всеки ден.. газирано не пия,повечето време се храня в нас -боклуци само на дскл. може да хапна нещо и това е.. салата също ям 4-5/7 .. плодове пред ден някъде.. вода си пия по принцип много.. наистина много - постоянно има пълна до мен чаша с вода..

Град
    ..някъде там..
    Първо ги пробвай и виж колко те натоварват, ако можеш да понесеш натоварването и да си ги направиш цели, пробвай със 5 или 6 дена в седмицата, като ако ще са 5, с два почивни - недей да ги правиш един след друг, ами да речем:
    Пон, Вт - тренираш, Ср - почивка, Ч, Петък - тренираш, Събота - почивка и Неделя тренираш, дори можеш Неделя да си правиш разни разтягания, пробвай и Каланетиката, да не е някакво твърде натоварващо кардио, а колкото да имаш движение.

Banned Мега фен
    ^ добре,мерси.. а да те питам още нещо.. не мога да си направя режима на хранене.. в 6:50 сутринта ям,после голямото към 10:00,прибирам се към 13:00 ям и след това не мога да ги разпределя.. така че малко помощ ако не съм ти досадна вече

Град
    ..някъде там..
    15;00
    17;00
    19;00

Така си мисля ;D Не съм експерт.. Иначе, дори да се храниш след 7 часа вечер, обсъждано е във форума - не е проблем. Гледай просто да не се чувстваш гладна през деня, ако се случи това, то значи някъде има проблем. Като хапваш не се тъпчи, за да не се чувстваш гладна, а просто приемай някакво количество храна, не всеки път да се чувстваш преяла. Не досаждаш, спокс, в тоя подфорум само аз притежавам това досадно качество

ЕДИТ: Също можеш и да намалиш храненията следобяд, а докато си на дск да ги увеличиш, но дали ще ти се получи? На мен не ми се получава ;D

Само да знаеш..Телефона съм си го мислил,не се обаждай наистина ..Щото нали , да не се получи неловко....

И нямах предвид телефонен...А реален секс в изправено и надървено времеви пространство.

Град
    ..някъде там..
    И аз си викам що не ми вдига HolyShit ;[........ Бива ли такова нещо.. Щяхме да се видим некъде у Варненско?! Развали ми всички планове.

Xaxaxa

Banned Мега фен
    RainBerry
    мерси много ,но с дскл. едва ли ще се получи.. аз едвам голямото отивам до магазина в тоя студ,а и не мога да ям постоянно в училище

Град
    ..някъде там..
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    RainBerry
    мерси много ,но с дскл. едва ли ще се получи.. аз едвам голямото отивам до магазина в тоя студ,а и не мога да ям постоянно в училище
    И аз съм така... искам си ваканцията и точка. Поне да отминат тези температури, аз докато отида на училище замръзвам, нищо, че донякъде съм с кола |(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си