.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Повече от фен Аватара на gersinkaa
    И аз нямам големи гърди, даже са малки.. Има момичета на 12, които имат по-големи гърди от моите, ама.. Какво да направя, не всички можем да имаме големи гърди и хубави дупета, нали? хихи

Момичета, не всички момчета гледат гърдите.Даже по мой наблюдения момчетата над 15-16 години гледат повече дупето, няма кво да се притесняваш дори и да не ти пораснат, за всеки влак си има пътници

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от madafaka94 Виж мнението
    Момичета, не всички момчета гледат гърдите.Даже по мой наблюдения момчетата над 15-16 години гледат повече дупето, няма кво да се притесняваш дори и да не ти пораснат, за всеки влак си има пътници
    +1 за дупето , апък това за силикона мииии средна работа , 1 път ми излезе възможност да ,,имам допир '' , до силиконови гърди , ама нее хич като естествени .... предпочитам естествени лично аз .

пп.Апък и сега с тези немските фалшиви силиконови импланти ,трябва да се внимава да не ви гръмнат като ,,имат допир'' с тях хаха,..
    =] Момче

Голям фен Аватара на supersonic0
    На мен като цяло ми е все едно дали гърдите са големи или малки. Е, харесвам по-големите де, но ако харесам някое момиче не ме интересува дали е с големи или малки. А силиконовият бюст може да не е като естествения на допир, но изглежда доста добре както с дрехи, така и без. Стига да е направен добре разбира се. :Д

Цитирай Първоначално написано от krasincetyy Виж мнението
    ЗДРАВЕЙТЕ Х0РА , имам пр0блем , гърдите са ми още д0ста малкии , а съм вечее на 14 год .. какво да правя , съъвети ?
    Намираш си мъж с малки ръце и готово...
    Имаше един виц такъв:
    "Искам някоя с големи цици и тясна пи*ка"
    След малко....
    "Къде е оня с големите ръце и малката пишка?"

Цитирай Първоначално написано от neikovaa Виж мнението
    ахаха ами аз какво да кажа като съм на 19 и сигурно са ми по-малки от някой на по 15-16 ... нищо не мога да направя ... решила съм да изчакам да завърша тая година лятото да поработя да изкарам парички и вече ще мисля за силикон другата зима
    Стига бе ! Какво като са ти малки, не слагай силикон, това е най-глупавото нещо, което едно момиче може да направи. Първо - това е против природата, след като си се родила с по-малки гърди - така да бъде. Второ - доказано е, че жените с по-малки гърди усещат по-голяма наслада когато им ги лижат, защото имат по-малко мазнини и т.н. Трето - след всичките скандали с този френски силикон ще рискуваш за да добавиш 150-200 кубика ??? Ти ако имаш хубаво тяло и дупе (особено важно е дупето) няма да ти трябват големи гърди, повярвай !

Цитирай Първоначално написано от krasincetyy Виж мнението
    ЗДРАВЕЙТЕ Х0РА , имам пр0блем , гърдите са ми още д0ста малкии , а съм вечее на 14 год .. какво да правя , съъвети ?
    И какво като са ти малки.. Някакъв проблем ли е това? Гърдите не са най-важното нещо у жената. Гледай акъла да ти сече. Дори и да нямаш големи гърди пак биха те харесали ако има какво друго да покажеш " не визирам веднага да ти гледат задника и тем подобни..", а и си малка още, развиваш се (: Успех!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ето авторке видя и сама че момчетата не им пука толкова за гърдите не се безпокой все някога ще пораснат освен ако генетично си с малки и се върни на предишния ми коментар

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Бозата му е майката !
    +1 бозата...бозата
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Миличка,спокойно!Имаш още 2 години в,които да ти растат! Пък и ако всичко е зареди момчетата .. Едно момче винаги ще гледа усмивката ти и очите ти ако наистина е влюбено в теб,а не циците!

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    говори им миличко и ще пораснат... the fuck? ще си стоиш плоска цял живот! честито
    Напълно съм съгласна. Не драматизирай има още време, за да се развие тялото ти.

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    +1 бозата...бозата
    Пробвай може и помогне между дрегото... xD

Цитирай Първоначално написано от sladk0t0odidi Виж мнението
    Пробвай може и помогне между дрегото... xD
    хаха, еми то с днешните ГМО-та със всичко може да стане ;д

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    +1 бозата...бозата
    ако знаете колко боза съм изпила .... и нищо ама аз и така си ги харесвам,даже осъзнах,че предпочитам малки гърди и жените,които са с малки гърди са много по-секси (и не,не го казвам,само защото моите не са големи )

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Има две възможности - да ти пораснат или не!
    Помоли се на всички богове да е първият вариант!
    От свободно време вече не знаете, какво да правите..........аман
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ГЪРДИТЕ МИ СА МАЛКИИ

=> i moite g/d ama praq lejanka i kofi4ki za pokachvane na masata proai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си