- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко вол 58
сега не ми се търси, ама е с почти бръсната, глава, носи адидас и гледа странно... и е много занимателен... преди да разбера че се занимава с мойта сме пушили и сме си лафили заедно... ся искам да ... да не казвам ко. брат цялото даскало го познава, и ти го знаеш сигурен съм
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ще го фокусирам в даскало като идвам, може го блъснем с колата
тя се бори... 3 пъти заради мен, 3 пъти ми прощава... четръвтия беше фатален. Ама Ники аз не страдам... просто я обичам и знам че един ден ще разбере всичко...![]()
Ами щом си виновен, остави я да бъде щастлива, дори да не е с това момче, тя ще намери някой. Не казвам, че ти не можеш да я направиш щастлив. И какво като разбере всичко? Тя ще разбере, че този е някакъв идиот, но мислиш ли, че ще се върне при теб? От позиция на момиче, ако сме наранявали и аз не бих се върнала. Щом е минало, нека си остане такова.
Оф, няма бе. Това е сладко, знаеш ли колко малко момчета правят такива неща. Първата и единствена картичка получих в 6 клас и пишеше нещо от рода - ти си слънцето, озаряващо моят ден. Обичам те! Толкова сладко...
http://prikachi.com/images/26/4534026h.jpg момичето се зарадва доста
супер е брат... браво !
Хихихи, сладкооо.![]()
Еми аз ти казах, малко са момчетата дето вече правят такива неща.![]()
Никии знаеш ли какво яко клипче бях направил за нея... жалко че не го пазя да ти го покажа... щеше да се насълзиш![]()