- Форум
 - По малко от всичко
 - Фън, фън и пак фън
 - Тема за всичко вол 58

да и на мен са ми искали... уж дрехи мрехи пък нямат пари...с измекяри не се занимавам...
сигурно като взема книжка ще ми се молят да ги возя, ама ще си ебат майката мн яко... ние с тебе ще се изкъртваме в баварията а ония ще гледат острани и ще нареждат
![]()
всичко е стоково по колата... само дето е перфектна на външен вид и под капака... но ако вземем парите я махам и взимам Е38 с огромния 12-так... хем по мощно, хем по удобно за гъза, хем гейчетата ог ПГМЕЕ - Бургас ще завиждат. Искам да му сложа мазната генерация да вади изродски звук. Данъци, разход - не ми пука! Важното е да ме кефи.
не ми пука за тях... те всички са курви...![]()
съгласен, и аз съм си харесал генерацията , но да е с резонаторна фуния за пистов звук
да,има с свестни, има и курви...свестните са лигавета, а курвите са злобни и гледат само деца със шалвари ;d
иначе без резонатор е по-добре![]()
за двутактовия е препоръчетелно, да за мацките си много прав , те шалвараци колкото си искаш
можеблажени са красивите...
аре лека и аз лягам
http://vbox7.com/play:738e2efb Поздрав за Иван. бургаския барман![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мхмммммммммммммм <33
Добро утроооооо![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никиииииииииии [hugggg] добро утро !!!![]()