.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен
    Град
    <3

Тема, в която пиша в 04:22

След дълго търсене на себе си, открих, че ме влечат много неща! =О Снима ми се, пее ми се, рисува ми се, дори искам да ме снимат в късометражно филмче! Току що успях нарочно да се разрева без причина и съм ебати добрата! хаха ^^ Обичам се. <3 Сигурна съм, че ако не бях толко срамежливО и страхливо, щях да съм супер гениална актриса и мисля, че драматичните/ревливи/депресарски/истерични роли ного щяха да ми се отдават. ^_ <3 нанана
    Сега си пускам 'Широко затворени очи' с Том Круз и утре ще си тренирам драматизма, защото ми предложиха нещичко и смятам да съм голямо момиче и да взема та направя нещо.

Памуковите облаци над нас <3
    Последно редактирано от ShtrudeL : 02-06-2012 на 01:27
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Супер фен
    Прочетох темата ти и си представих как седиш гола в някоя празна стая с лаптопът си и живееш в малкият си измислен свят...Но нека не се отклонявам от въпросът, който искам да ти задам - когато ги пишеш тези неща гола ли си?

Едвам си движа левят крак, а да не говорим, че като искам да си ги кръстосам трябва да си го вдигна с ръце и положа върху другият. Но е не е много зле спокойно. Поне мога да ходя.
    А кръста и вратът (заедно с раменете) ми иде да ги отрежа.
    Поне мога да си сядам на дупИто вече.
    Никога, ама НИКОГА повече няма да падам по стълбите. НИКОГА! И вие недейте. Не е яко.
    Въобще не е яко.
    Това дори не знам защо го написах, но трябва да си лягам.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Прочетох темата ти и си представих как седиш гола в някоя празна стая с лаптопът си

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    DRUGS STRIKE AGAIN !
    n00bs

Мега фен Аватара на machoka
    Интересно ще ми е да видя темата, която пишеш между 00 и 02:00

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Прочетох темата ти и си представих как седиш гола в някоя празна стая с лаптопът си и живееш в малкият си измислен свят...Но нека не се отклонявам от въпросът, който искам да ти задам - когато ги пишеш тези неща гола ли си?

Едвам си движа левят крак, а да не говорим, че като искам да си ги кръстосам трябва да си го вдигна с ръце и положа върху другият. Но е не е много зле спокойно. Поне мога да ходя.
    А кръста и вратът (заедно с раменете) ми иде да ги отрежа.
    Поне мога да си сядам на дупИто вече.
    Никога, ама НИКОГА повече няма да падам по стълбите. НИКОГА! И вие недейте. Не е яко.
    Въобще не е яко.
    Това дори не знам защо го написах, но трябва да си лягам.

Аз съм професионален каскадьор. Най-голям опит имам със стълбите. В училище всяка едно стълбище съм мела в продължение на 5 години. Всеки знае, че трябва да ми се прави път за парапета. За моя радост вече нямам подобни проблеми, а само на моменти губя равновесие и залитам по стълбите.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Е, ако не друго поне филма, който си избрала да гледаш не е никак лош, особено тази сцена от филма е много впечатляваща
    http://www.vbox7.com/play:4efe1fb5
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си