- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как бихте реагирали, ако разберете, че най-добрият ви приятел има сексуални фантазии
с вас, като имате предвид, че и двамата сте момчета?
нямам такова нещо като най - добър приятел и не разбирам хората които казват, че имат такива, с какво е по - добър от другите ти приятели ?![]()
n00bs
ще започна лека - полека да го избягвам, докато станем неприятели, гейовете са зло, трябва да бъдат убити с огън, те пренасят болести
нямам познати гейове и от 2та пола
n00bs
Oчаквах точно така да отговориш, че ще го избягваш. А не би ли ти станало мъчно за него по някакъв начин, били сте приятели все пак? Не би ли поговорил с него, не би ли се държал като пич? А и това, че си пада по теб не означава непременно, че е гей. Може да е временно увлечение по теб, ако си много красив или готин, или пък да е бисексуален...
няма такъв вариант, всичките ми френдове са мъжки момчета
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
За жалост азе познавам доста лезбийки.
Ако и мен ме привлича, що да не се позабавляваме![]()
ако ми беше приятел, нямаше да ми говори такива неща, особенно като знае отношението ми към гейове и хора от малцинствата
n00bs
Mисля, че не ме разбра правилно. Аз не казвам, че той едва ли не ти налита да те е*е.Той просто ти споделя: "бате, трябва да ти кажа нещо. Ти си ми добър приятел, много държа на теб и не искам да те изгубя като такъв. Но от известно време те харесвам не само като приятел, не само така както мъж харесва друг мъж, а и като нещо повече. Не искам нищо от теб, не искам да спиш с мен или нещо такова, знам че си кораво копеле, не искам да правиш неща, които не би правил. Просто мисля, че трябваше да го знаеш, за да не те лъжа. Нали си оставаме приятели?"
Подкрепям долния варненец.
първото нещо което ще кажа е: Ти гей ли си ?! Ебаваш ли се ? Друсан ли си ? Да не би да не си кърмен ? На кокаин ли си ? Пак ли си пиян ? Изтрезней ! ГЕеееееееееееееееееееееее ейййййййййййййй.
едно от тия неща, после ще кажа, че ще си останем само приятели и после ще почна да го игнорирам, имал съм съученици с който за 8 години не съм им казал и 1 дума, така, че това не ми е проблем
n00bs
какво разбираш по "държиш на него" ?
n00bs
не, не се обвързвам толкова с хората, че като стане нещо, да почна да ги търся веднага, защото не мога да се оправя сам и ако не може да ми помогне, да почна да лая, че вече не ми е приятел, че ще види той и разни подобни, мразя да товаря други хора с мойте проблеми, макар и да нямам почти никакви
n00bs
не ми викай пич, това е синоним на копеле, а баща ми гледа ТВ в другата стая, свободен си да мислиш каквото искаш
n00bs
никога не ме е прегръщал мъж лол и никога някой мой приятел няма да го направи, само ще си стиснем ръцете
n00bs