- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос до момичетата..
Как намирате момчетата със зелени очи ?
Какво е вашето мнение за тях ?
Никакво. Не ги познавам всичките, а не си градя мнение за човека на база цвета на очите му.
Доста глупава тема. Ако това ти е начина да си вдигаш самочувствието, си доста жалък.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нем, по скоро любопитен.
Когато видя момиче със зелени очи се разхлабвам като гумичка и ми е любопитно дали и у другия пол е така. Въпреки че е мнението на един![]()
![]()
Като цяло хората със светли очи, било то сини или зелени, някак си ме плашат.. с тоя поглед направо ме изпиват отвътре.. ;дд иначе нямам нищо против.. стига да не гледат страшно![]()
Ами... готини са им очите, кво да кажем ;d Мен ме кефят.Онзи обаче ден срещнах момче с различни очи, които бяха наполовина кафяво и зелено, но в него само те бяха готини, така че...
Не си падам по момчета със зелени очи, предпочитам с тъмни...може би, защото моите са зелени и харесвам различното.
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Обожавам момчета с тъмна коса и зелени очи :-*
не определям човека по очите,а и честно казано мнението ми към тях е .. и аз не знам - нищо особено![]()
Мнението ми за хората не се базира на това какъв цвят са им очите.Въпреки че все си харесвам синеоки![]()
Ами.. честно казано имам фетиш към зелени очиНо в повечето случай са просто добавка.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Подкрепям мнението на TheBeliever.
Последното нещо, което гледам в едно момче е очите му. Изобщо не ми прави впечатление зелени ли са, бенбени ли са, ако човека като цяло ме/не ме привлича.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Очите не са основното, което гледам в едно момче.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Харесват ми, но не много зелени..
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Незнам става.Обичам ги зелените очи(може би защото и аз имам такива но средно зелено)Обичам комбинацията кафяво с кафяво и черна коса със сини очи(за последната комбинация си умирам)
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Умирам за момче със сини очичкизелените са на второ място, но също ги харесвам. абе зависи от момчето ;д
за мен цвета не е толкова важен...така де обичам сини, зелени пъстри и кафяви и кви ли не но за мен важното е очите да са толкова дълбоки че да потъна в тях....![]()
Аз си падам по синеоките. Но както казаха по горе не определем човека по очите
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не харесвам светлооки хора.
Има един тип зелено (който е между кафяво и зелено, и май се води пъстро), който ми допада обаче.
KaRamella сестра ми е със сиви очи! (:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en