- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ХОМОСЕКСУАЛИСТ И ЗА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА
Това е за всички хора които мразят гейове, обичат гейове, имат приятери гейове и са гейове изобщо всички хора с нестандартна сексуална ориентация.Аз съм гей и го осъзнах на 15 (Сега съм на 17)и вече не мога да го крия , защото повярвайте ми започва да тежи много.Искам да кажа на всички тиинейджъри които си мислят ей, дали съм гей и пишат в този форум да се ориентират.Искам тази побликация да стигне до всички и по някакъв начин,да им помогна, защото повярвайте ми знам как се чувствате!Искав да им кажа, че в този форум и изобщо в обществото, някой ако ви каже спокойно има лек , ще се управиш, спокойно, искам да ви кажа, че това няма как да стане защото ТОВА НЕ Е БОЛЕСТ И ВИЕ НЕ СТЕ БОЛНИ.Знам, че ви е тежко, но когато се приемете, ще видите колко красив е света.Искам да кажа на хората които плуят гейовете и дават тези "съвети за здравето" , да внимават , защото с тяхното мнение нараняват човешко същество, а това може дори да се стигне до самоубийство.Аз лично ако знам , че съм причината някой човек, да се самоубие, ще ми тежи до края на живота!И да, има такива деца, колкото и да не ви се вярва!Знам как болят думите и знайте тези думи не са нищо, и не трябва да им обръщате внимание!Ако ви е страх да не загубите приятелите си , роднините си , семейството си, не трябва.Ако ви обичат истински и им пука за вас, ще ви подкрепят ,в противен случай не ви трябват- фалшиви приятели не ви трябват , а родителите ви трябва да ви приемат(просто им трябва малко време).Помислете, хора които ви обичат не би ги спряло една сексуалност.Запомнете фалшива любов не ви трябва!Не си мислете, че вечно, ще се чувствате по този начин- когато заминете в по-голям град, ще се срещате с интерестни хора които исински ви разбират, гей клубовете ви очакват, а след време тези които искат да имат семейство-Да, възможно е с пари, но е възможно.Ние сме членове на ЕС и можем,да съдим държавата в дискриминация!Азис има деца и много гей двойки живеят заедно с децата си!
Филми които ми помогнаха!Ще ви бъдат интерестни и полезни, ще намерите себе си и ще плачете(помага за да преодолееш мъката)
..... MILK... Този филм разказва за гей политик , който се бори за правата на гей общността и прави така, че всички гей хора да са свободни!по истински случай
.....Prayers for bobby.... Филмът отново е по истински случай и не трябва да се гледа от хора които са в депресия , защото е много тъжен , но завършва с Happy end Става дума за момче което се самоубива понеже майка му не може да го приеме, но после осъзнава грешката си и подкрепя гей хората до края на живота си ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ
....bOYS DONT CRY....Филм пак по ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ за трансексуално момиче , което се прави на момче и иска да си направи операция защото ТЯ Е МЪЖ РОДИЛА СЕ В ЖЕНСКО ТЯЛО ( за хомофобите, да това е възможно , както вие сте се родили с цвят на учите така и ние сме се родили с гей ориентацията си , и както не можем да изберем какв да е цвета , така и ние не избираме от кой да се привлечени)
НАДЯВАМ СЕ ДА ПОМОГНА НА ПОНЕ 1 ДЕТЕ , ТОВА ЗА МЕН ЩЕ БЪДЕ МНОГО ХУБАВО !ПОМНЕТЕ НЕ СТЕ САМО ВИЕ НА ТОЗИ СВЯТ , ИМА И ДРУГИ ПРОСТО Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА ГИ СРЕЩНЕТЕ!нЕ ИЗГУБВАЙТЕ НАДЕЖДА, ЗАЩОТО ИМА!ЛЮБОВТА ВИ ТЕ ПЪРВА ПРЕДСТОЙ...
Последно редактирано от Mark123 : 02-07-2012 на 07:39
нищо против гейовете, даже са ми много симпатични, ама това постоянно натякване АЗ СЪМ ГЕЙ И ВСИЧКИ ЩЕ МЕ ТОЛЕРИРАТЕ, показва повече че ''не сте като другите''..
не мисля че някой ще признае, още по-малко тук, а и най-малкото е че е глупаво това парадиране и едва ли не желание да получавате бонуси за това..
и пак казвам, нищо против гейовете, просто това ме дразни..
Ми извинявай много хората в БГ много се интересуват дали комшията е гей и ако дочуят нещо и си викат Я ДА ГО ВИДИМ ТОЯ КЪВ Е ИНДИЯНЕЦ ЛИ, ИЗВЪНЗЕМЕН ЛИ.Те сами се натрапват в живота.Ако зависеше от мене никой не искам да ме знае нито ,че дишам,нито съществувам,но за съжаление в чуждата паничка е много по-интерестно.
Браво за темата!
Наскоро гледах по телевизията едно интервю с някакъв "професор", който трвърдеше, че хомосексуалноста била болест. Идеше ми да строша телевизора.. Така де, пази боже от такива "професори".
Първоначално написано от antifashionshit
Много хубава тема. Хубаво разсъждаваш, но правописът ти ме шокираТва да напишеш "учи" вместо "очи".... ох, както и да е.
Нямам нищо против гейовете, дори са ми симпатични... обаче гнусни са ми тези, които както казаха по-нагоре си навират ориентацията в очите на другите. Дали ще е с гласност или външен вид....
nigga stole my bike
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-08-2012 на 17:19
Пиши на кирилица.
Предполагам, че е до усещане, привличане. Като решиш да разнообразиш го правиш. Аз съм го правила, мислила съм си да не би да имам и аз някви наклонности, ама след като го направих разбрах, че нямам и че е било чисто любопитство.
Има и друго, хората не обичат пола, а човека. Просто химията е различна. Или по-точно в единия случай отсъства.
Първоначално написано от antifashionshit
На мен ми е трудно да повярвам, че все още има хора, които не толерират алтернативните сексуални ориентации.
Един кофаджия беше пуснал тема, че обратните, които имат предпоставки да станат такива, са за да се грижат за децата на умрелите хетеросексуални. Беше хубава теза.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Авторе, ти си трагично неграмотен и крайно филмиран индивид. Бъди какъвто щеш, все ми е тая.
Welcome to the Jungle...
Не мен не ми пречат. На мен ми е мечта да си имам приятелка от мъжки пол. Да мога да си говоря за него за момчета като цяло. Не ми харесва натрапването във лицето - АЗ СЪМ РАЗЛИЧЕН, АЗ СЪМ ХОМО , АЗ СЪМ БИ и тн. Познавам момчета,които са хомо и си се държат съвесем нормално , не ти го навират в лицето и ако не решат да кажат,няма и да разбереш,че са хомо. Това са си хора като всички останали , с нормални прави ,нито с допълнителни привилегии , нито пък пресирани за това какви са. Пък мой любим актьор е гей - Neil Patrick Harris , еми как да не го обича човек.
Дразни ме единствено поведението на някои индивиди ,които публично натрапват сексуалността си ... но това са единици.
maDamn
Единственото, което нормалните хора имат против хората с различна сексуална ориентация е натрапването. Честно казано не ми пука, къде и как си слагаш пишката, нито къде и как поемаш пишки. Просто си дръж личния живот ЛИЧЕН.
Твай!
Grumpy old madman
Теми като тази не трябва да бъдат само заключвани, а направо ТРИТИ. Най-малкото, написана е от неграмотен педераст.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ау,какви филмии ;х.Да,не одобрявам гейовете и поста ти не можа да ме убеди в обратното.Не го приемам за нещо нормално просто.
Не ме интересува кой какво къде обича да си слага, но и аз, както доста от вече писалите по темата, не харесвам парадирането. Аз да съм тръгнала да пускам теми ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА ЗА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТТА? Както аз не ходя при хомосексуалистите да им обяснявам колко съм нормална, така и не очаквам от тях да идват при мен и да ми държат речи за своята сексуалност.
Бъди си гей, не ми пречиш. Ама недей да ми го навираш в лицето.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Против подобни теми, против гласност на гейовете.
Мамин златен, топлата вода ли ще откриваш? "Вижте ме аз съм гей и вие ще го знаете. Ей ся ми е по яко, щото си признавам и вие ще ме уважавате заради това!"
Да ама не е съвсем така.
По всякакъв параграф не е нормално. Биологично, анатомично, психично, обществено. Ако държиш ще ти напиша точно защо.
Това първо.
Второ - хубу слагай си го където искаш. Само че не ме уведомявай нито мен нито който и да е за това. Както аз не парадирам че съм хетеро и си го навирам по женските дупки, така и ти не парадирай че си хомо. Ако искаш равноправие де.
Трето - хомосексуалността е психично разстройство. Не се раждаш с това - възпитава се у теб. Вариант е и да има хормонална основа. Така че не ми излизай с номера - не е болест, аз съм нормален. Дай по твоята логика да пуснем шизофрениците примерно.
По принцип съм против гейовете щото страшно много се парадира с това и видиш ли сте били ощетени. Ми нормално - attention whore, чувал ли си термина? Не, не е нормално и няма как да бъде.
От друга страна - щом си решил да си на левия бряг, окей, повече женски за нас остават.
Ако моите думи са причина за нечие самоубийство - хубаво. Щом толкова лесно се разстройва... Слабохарактерни индивиди има прекалено много на тоя свят. Хубаво ще е да се намали бройката. Няма защо да ми тежи на съвестта, дали ще съм аз, или някое кльощаво улично коте или камион.. все тая.
Тъй че прибирай си вересиите и се дръж нормално. И няма да имаш проблеми с обществото.
Писал съм много по тая тема, но ако си толкова нагъл ще го напиша пак.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мнението на Валдес покрива всичко, което имам да казвам по темата
Нормално е да се парадира от страна на хомосексуалните и да се иска равноправие. Защо? Защото масово са потиснати и ощетени. Ако не бяха, нямаше да правят паради, подписки и прочее. Защо никой се парадиха с това, че е хетеро? Защото няма нужда, хората не го потискат, не го гледат на кръв и прочее.
Второ, вероятно не е нормално. И какво от това? Трябва ли да бъде осъждано? Ако един ден, детето ви се роди с 6 пръста на едната ръка, какво? Пак не е нормално.
И още нещо. ПЪЛНА, ама ТОТАЛНА простотия е, че хомосексуалността се възпитава. В човека има ген (или по-скоро, няколко гена), които отговарят за сексуалността. По начало всички индивиди сме бисексуални, но винаги едната страна е изразена по-ясно. Обикновено мъжете си падат по жени, а жените - по мъже. Когато обаче нещо се обърка в цялата система, в подредбата на нуклеотидите в ДНК-веригата или пък цели гени (всеки съставен от по 3 нуклеотида, ако не се лъжа) се разменят, настъпва изменение, наречено мутация. Точно на мутация се дължи албинизмът. На мутация се дължи и хомосексуалността. Така че... възпитава се, ама друг път.
Вижте какво, както по-горе казаха ние не парадираме, просто не сме разбрани!Хетеро не ги обиждат,бият или квото и да било, заради сексуалността им!Затова, трябва да има гласност, за да си помагаме!За правописа ми се извинявам, но бях много емоционален като го писах и бързах да изразя мисълта си.НЕ ИСКАМ ДА ПРОМЕНЯМ МНЕНИЯ(АКО ГО НАПРАВЯ, ЩЕ БЪДЕ СТРАХОТНО) ИСКАМ ДА ПОМОГНА НА ГЕЙ ХОРА КОИТО НАИСТИНА СА В БЕДА!Искам,също да кажа,че хора които мислят , че парадираме са жалки, и само се чудят за какво да се захванат, за да ни мразят.Любовта, ще спаси света!И ако сте толкова ограничени, че се оправдавате с библия,природа, и какви ли не глупости(които са породени от нехуманността ви) си е ваш проблем.Както вие казвате- не ме интересува, аз не излизам с факта, че в древна Гърция гей секса е бил на почит!Библията е тълкувана от простосмъртни, в природата има много гей животни които са от вишият вид!Моля ви, смешни сте!А оня господинчо, който каза, че слабохарактерни натури не ни трябват,човек, вече не сме времето на Атила.Вече сме 21 век!Нека да бъдем по-добри...
Последно редактирано от Mark123 : 02-08-2012 на 17:17
Темата ти е чист пример за пардиране.
Нядали някой му пука какво правиш, с кой го правиш, къде си го завираш, докато си траеш и си тих. В момента в който почваш да го правиш публично достояние, вече дразни. Осмисли си поведението, и ще разбереш защо толкова много хора ви обиждат и там другите неща, които изброи.
Кротувай си, прави си кефа там, но парадирайки наистина дразните.
Аз съм сигурен на 100% ,че тези които мислят, че парадираме нямат нито 1 приятел гей.Заради това говорите така, само ако бяхте си направили труда да ни опознаете...
И ТЕМАТА Е ПУСНАТА, НЕ ДА ПАРАДИРАМ!ПЪРВО НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ ИЛИЗА НА НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА(ЗАКЛЕВАМ СЕ)!ТЯ Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДЕЦА , КОИТО СЕ МЪЧАТ, ДА ОТКРИЯТ СЕБЕ СИ И НАПИСВАЙКИ ГЕЙ В ТЪРСАЧКАТА, ДА НАМЕРЯТ МОЯТА СТАТИЯ!
И аз мисля, че понякога го правите. Най-най-добрия ми приятел е гей и сме много близки. Той много рядко го прави, но се случва. Като цяло хората го харесват въпреки, че е открит, защото му отмина периода, в който дърдореше все за това и сега си се държи съвсем нормално. Като е свестен човек и не завира сексуалността си в лицата на хората, няма за какво да го дискриминират.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Въх, имам познати , не приятели ,просто не ги познавам много добре момчетата, брат е на една приятелка единия,ама никому не са го наптрапили. Не излизат навън ,крещейки ние сме хомо , нито носят всякакви дрешки и тем подобни. Много са си готини даже и са супер сладка двойка. Даже им се ядосвам малко ,щото и двамата са някакви супер сладки и секси...ама нъц!
maDamn