.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Само искам да кажа, че не се чувствам комфортно с антигей мненията, защото са нетолерантни. Все едно някой да ви дискриминира за дето сте грозници, и да ви обяснява, че е болест, и за доброто на поколението е никой да не се чифтосва с вас.
    Все едно да дискриминирам всички мъже, които са непривлекателни и немъжествени ( а хетеросексуални).

Иначе, да, досадно е да се парадира- аз съ гей, аз съм лесбийка, ама е и досадно, баналното - момиче се натиска с момче на дивинати в мола - игнор. Момче се натиска с момче - кютек.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тъй като съм в групата на тези, които се дразнят от парадирането ще ти отговоря - не, нямам приятели гейове. Не защото не ги харесвам или ги отбягвам, а защото не съм имала контакт с такива хора. Или, ако съм срещала, те не са парадирали със сексуалността си и не съм знаела, че са такива.

И пак повтарям - нямам нищо против хомосексуалистите. Но не харесвам изтъкването им като такива. Да, може да са онеправдани в един или друг аспект, но дали като навират сексуалността си в лицата на хората ще променят това по някакъв начин? Не мисля. За да ви приемат като равни трябва да се стремите да покажете равенството си като наблягате на общото между хомо и хетеросексуалните, а не като изтъквате единствената разлика до степен, до която ставате дразнещи и неприятни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторче - пак ти казвам докато се биеш в гърдите и тръбиш че си гей ще ти удрят тупалки. И аз ако отида в някой бар и се развикам "Аз съм хетеро и спя с жени" най-малкото което ще ми се случи е учтиво да ме изпратят до врата. Но предвид обстановката - все някой ще ме запознае с Мара с петте баджака. Но ако отида в същия бари си поръчам една бира примерно, никой нищо няма да ми каже. Капиш?

Инче, а дали имаш някакви доказателства, с които да подплътиш думите си за гените?

Щото аз имам за моите (: И под възпитавам надявам се разбираш че става дума за нещо много повече от класическата ситуация родител обяснява на детето си.

Ако кажа че приказваш откровени глупости, щото имам известни познания по биология ще решиш че е лично. Затова - представи си аргументите за тезата ако обичаш Албинизма не го бъркай в супата, че ще се оплитеш доста

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В човека има ген (или по-скоро, няколко гена), които отговарят за сексуалността. По начало всички индивиди сме бисексуални, но винаги едната страна е изразена по-ясно. Обикновено мъжете си падат по жени, а жените - по мъже. Когато обаче нещо се обърка в цялата система, в подредбата на нуклеотидите в ДНК-веригата или пък цели гени (всеки съставен от по 3 нуклеотида, ако не се лъжа) се разменят, настъпва изменение, наречено мутация. Точно на мутация се дължи албинизмът. На мутация се дължи и хомосексуалността. Така че... възпитава се, ама друг път.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Нямам нищо против хората с различни ориентации, даже напротив познавам такъв човек, който меко казано е страхотен... И така за това, което искам да кажа... Ако вие хомосексуалните мислите, че това е нормално защо го казвате, правите паради и разни такива... Ако го смятате за нормално просто ще си се занимавате с вашия пол така както и хетеросексуалните... Да не би ние да имаме паради или нещо от сорта... Бъдете такива и никой няма да ви съди, ако не го набивате в очите на хората....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Инче, а дали имаш някакви доказателства, с които да подплътиш думите си за гените?
    В "Геномът. Автобиография на един биологичен вид в 23 глави." има по въпроса.

Не иде реч за мутация, но е обяснено, че не се дължи на възпитание.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    В мислите на хората
    SisiStrange, то и аз съм абсолютно убеден че мутация не е в никой случай. Щото хомо индивидите са биологично съвсем идентични с всички останали. А под възпитание... както вече казах класическата ситуация с родители и деца не е в списъка. Става дума за отношение и пример както на обществото, така и на родителите ти към трети лица.

Простия пример ще ти дам с реален случай: Момченце и момиченце (брат и сестра) живеят при баба си. На 7 и 6 съответно. Един ден бабата хваща двете дечица голи в леглото. Момченцето е напляскано и отведено в другата стая. Родителите са направили съвсем същото няколко пъти. На 16 годинки то заявява че не харесва момичета а си пада по един негов съученик. До тогава скришом е обличало дрехите на майка си. След срещи с психолог момченцето е почти нормално, макар и да е на 27 в момента.

Развръзката ще я спестя за момента. Нека приемем че имам мааалко повече познания в тази област(психологическото лице на хомосексуалността), предвид кръга от хора, които са около мен
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-08-2012 на 20:02

Dr. Gregory House

valdesbg започваш, да ставаш смешен.Разбира се, аз съм те оборил,обаче то се изисква малко по-дълбоко вникване в текста. Слушай, ако щещ бъди най-умния психолог, политик.Не забравяй, че хомофобността може да се прояви и при най-добрия психолог или биолог!Пример -аз да уча психология и да ме учат,че хомосексуалността не е болест, аз като съм некво ограничено човече, вярвай ако искам мога и да уча 100 висши по психология, пак ще си остана същия ограничен ХОМОФОБ!Такива като тебе, вярвам и много по-умни( защото аз не смятам, че си умен, просто обичаш да зубриш-нема лошо!Аз не осъждам никой,за разлика от тебе) ги има в световен мащаб, с огромно влияние които си мислят, или по точно им е наложено да вярват, че хомосексуалността е болест и се борят против нея!Ако беше малко по-широко скроен човек,щеше да се запознаеш с личността Harvey Milk или най-малкото, да гледаш автобиографичния му филм.Хората, трябва да приемат много информация,иначе как биха се обогатявали за света около тях.Оборването ми ще го повтора, ако си достатъчно умен ,ще го разбереш -Аз нямам проблем с Библията и Бог, имам проблем с тези които я тълкуват!Спирам да ти отговарям, защото смятам, че си тежък случай ХОМОФОБ и най-малкото защото ненавиждам псевдо интелектуалци!Но ти не си виновен,че майка ти и баща ти не са те научили на най-човешката дума ТОЛЕРАНТНОСТ!

ТАЗИ ТЕМА СЕ ПРЕВЪРНА В УЖАС!НЕ ИСКАМ, ДА ПРЕДИЗВИКВАМ ХОМОФОБИТЕ ,ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОМОГНА НА ДЕТЕ,ТИИНЕЙДЖЪР КОЙТО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ТОВА НЕЩО!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не става дума за толерантност. Нито за това дали човекът е виновен, че е гей или не.

Кажи ми за каква толерантност става въпрос, при периодично навиране в очите на хората "Вижте ме аз съм гей"? Разбираш ли къде ти е проблема - хубаво бъди си гей, обаче постоянното навиране и желание да се натрапваш в очите на другите води точно до тази нетолерантност.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    SisiStrange, то и аз съм абсолютно убеден че мутация не е в никой случай. Щото хомо индивидите са биологично съвсем идентични с всички останали. А под възпитание... както вече казах класическата ситуация с родители и деца не е в списъка. Става дума за отношение и пример както на обществото, така и на родителите ти към трети лица.

Простия пример ще ти дам с реален случай: Момченце и момиченце (брат и сестра) живеят при баба си. На 7 и 6 съответно. Един ден бабата хваща двете дечица голи в леглото. Момченцето е напляскано и отведено в другата стая. Родителите са направили съвсем същото няколко пъти. На 16 годинки то заявява че не харесва момичета а си пада по един негов съученик. До тогава скришом е обличало дрехите на майка си. След срещи с психолог момченцето е почти нормално, макар и да е на 27 в момента.

Развръзката ще я спестя за момента. Нека приемем че имам мааалко повече познания в тази област(психологическото лице на хомосексуалността), предвид кръга от хора, които са около мен
    О, не споря, че има И психологически фактори. Но ти няма как да знаеш пред какво точно се изправяш - дали пред човек с изменения или не. Твърди се, че понякога хомосексуалността се дължи на хормонален дисбаланс у майката още преди раждането. Това няма как да го предвиди човек.

Иначе, за парадирането, за излишните филми и тн. съм съгласна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не, вие наистина не разбирате!Кажете ми, кой е дошъл и ви е казал еей аз съм гей?Никой, това че виждате гей който се е облякал с тесни и цветни дрехи не значи, че парадира с нещо!Това се нарича СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ И СЕБЕУСЕЩАНЕ!И мене ме дразнят някои хора,които се обличат безвкусно ,ама не казвам нищо, нали?Много сте неинформирани и това ви прави тесногръди!
    Последно редактирано от Mark123 : 02-08-2012 на 20:24

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз ти казвам, защо срещаш неодобрение в обществото, ти прави каквото искаш.

Повече от фен Аватара на flawless_
    valdesbg имаш много мъдър поглед над нещата както и другите писали досега, а и на аватара човека ти има много мъдър и благороден поглед.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нормално е да се парадира от страна на хомосексуалните и да се иска равноправие. Защо? Защото масово са потиснати и ощетени. Ако не бяха, нямаше да правят паради, подписки и прочее. Защо никой се парадиха с това, че е хетеро? Защото няма нужда, хората не го потискат, не го гледат на кръв и прочее.

Второ, вероятно не е нормално. И какво от това? Трябва ли да бъде осъждано? Ако един ден, детето ви се роди с 6 пръста на едната ръка, какво? Пак не е нормално.

И още нещо. ПЪЛНА, ама ТОТАЛНА простотия е, че хомосексуалността се възпитава. В човека има ген (или по-скоро, няколко гена), които отговарят за сексуалността. По начало всички индивиди сме бисексуални, но винаги едната страна е изразена по-ясно. Обикновено мъжете си падат по жени, а жените - по мъже. Когато обаче нещо се обърка в цялата система, в подредбата на нуклеотидите в ДНК-веригата или пък цели гени (всеки съставен от по 3 нуклеотида, ако не се лъжа) се разменят, настъпва изменение, наречено мутация. Точно на мутация се дължи албинизмът. На мутация се дължи и хомосексуалността. Така че... възпитава се, ама друг път.
    И според мен това не се възпитава. Четох за двама братя близнаци отгледани в една и съща среда, имат общи приятели, учат в едно училище... Но все пак единият е гей. Хетеросексуалните не би трябвало да натякват сексуалността си в очите на другите, но защо тогава се приема публично да се показват хомофобски изказвания? Никой не е задължен да има приятели гейове или да общува такива, както не е нужно гейовете да се показват с къси поли.

Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    valdesbg имаш много мъдър поглед над нещата както и другите писали досега, а и на аватара човека ти има много мъдър и благороден поглед.
    (rofl) Е НА ТОВА ,АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ, ОБАЧЕ НАИСТИНА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ :d:d:d:d НИЩО НЕ СЪМ КАЗАЛ :d:d:d пРОСТО ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕ, КАКТО ВИЕ БЕЗГРЕШНИЦИТЕ :d:d:d SORRY... Само ако наистина това си ти, не се мяркай пред никой стилист, че ще му докараш инфаркт (rofl)

Повече от фен Аватара на flawless_
    гейовщината не е нормално нещо. трябва да е плод на някакъв тормоз или психическо натоварване в ранна възраст. ама то така, в тази държава побъркват народа

Мега фен Аватара на Chacho
    Всеки може да избира дали да е гей или не. Неправилно е да налагаш своето мнение на друг човек, било то да се променя, или да приема същността си. Изборът си е изцяло негов.

Дори и да имат генетична предразположеност, това е един от най-слабо влияещите фактори и сексуалната ориентация може съвсем успешно да се променя чрез терапия. И аз мога да дам доста материали, но се спрях на един кратичък (за който май и по-горе се писа):

Whitehead, writing in "The Importance Of Twin Studies," notes:

Identical twins have identical genes. If homosexuality was a biological condition produced inescapably by the genes (e.g. eye color), then if one identical twin was homosexual, in 100% of the cases his brother would be too. But we know that only about 38% of the time is the identical twin brother homosexual. Genes are responsible for an indirect influence, but on average, they do not force people into homosexuality. This conclusion has been well known in the scientific community for a few decades but has not reached the general public. Indeed, the public increasingly believes the opposite.

ПС: На мен са ми противни такива отношения. Нека си има гейове, но лично бих изпитал погнуса, ако съм свидетел на подобни ласки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    В мислите на хората
    Пишколизецо, не знам що реши че си ме оборил. А след като сам се поставяш извън системата и сам слагаш другите в кошничката с "програмирани да се борят срещу теб" няма защо да хленчиш че не те разбират.

Номера с толерантността не ми го пробутвай. Дадох ти няколко конкретни примера, а ти пак се измъкваш по терлици. Не споделяш мнение, само изразяваш становище и тва е. И лаеш като не ти харесва нечие изказване. Как искаш и защо изобщо очакваш да съм толерантен към теб? Толерантността е толкова разтегливо и лишено от смисъл понятие, че куцо и сакато се изнизват с нея. То като нямаш други патрони.. това ти и остава. "Те не ме разбират, щото системата ги е програмирала. Само аз съм великия, единствения, който знае истината". "Много като тебе вече плакаха" цитат.

Хомофоб съм, ама не ти го навирам в лицето, нали? Ако не дойдеш да си развееш пишката пред мен няма и да го разбереш. Виждаш ли тънката разлика?

Изживяваш се като някой месия че ще помагаш на заблудените псевдогейчета и емота? Та ти още тук във форума издишаш.. не знам как ще помагаш на когото и да е....

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Кощунство е т'ва, хаби се генетичен мат'р'иал.
    Ако бях родена в страна, където това е нормална гледка, сигурно щях да съм привикнала и да не ми прави впечатление. Но съм родена тук и ми прави впечатление, при това, не особено приятно. Не ме кефят, не им симпатизирам, не ми пука даже май особено. Както и на никой хомосексуалист не му пука, че някоя си с ник NambyPamby в някакъв посредствен форум не одобрява действията му.

Мислех да напиша, че нямам хомосексуалисти в обкръжението си, когато се сетих за една позната. Когато общите ни приятели научиха взеха да се пробват в "правия път", после, като видяха, че си я е харесала тая девойка(колкото и инфантилна да беше поне на пръв поглед) и няма мърдане, я зарязаха. След тва няколко пъти подред се срещахме на някви мероприятия, но тя упорито ми отбиваше опитите да завържа разговор с нея, пък не е като да съм я обидила някога, даже се държах както винаги с нея и не отразявах личния й живот и предпочитанията й. Така, че не винаги хората са дръпнати и настроени негативно към хората, избрали да се съвкупляват със себеподобните си, а самите хомосексуални имат някакви предразсъдъци.

Супер фен Аватара на djipsito
    "Редица изследвания доказват, че по своята структура основната конфигурация на човешкия зародиш е женска. В резултат на това мъжете имат някои закърнели подобия на типично женските окръглености, каквито са гърдите. (...) Както вече знаем, между шестата и осмата седмица след зачатието, мъжкият зародиш (ХУ) получава солидна доза от мъжките полови хормони, наречени андрогени, които да оформят тестисите, а после още една доза, която да пренастрои мозъка от женска на мъжка конфигурация. Ако мъжкият зародиш не получи подходящите количества мъжки хормони, в определеното за това време, може да се случи едно от двете:

Първо, може да се роди бебе момченце, чиято мозъчна структура да е повече женска, отколкото мъжка, или с други думи, момче, което в пубертета вероятно ще се развие като хомосексуалист.
    Второ, може да се роди генетично бебе момченце, с напълно оформени мъжки полови органи, но с изцяло женска настройка на мозъка. Това дете ще се развие като транссексуална личност, тоест, като човек, който биологически е определен към единия пол, но знае, че всъщност принадлежи към другия.

(...) хомосексуалността е генетично предопределена, а не е въпрос на избор. В повечето случаи хомосексуалността е вродена, но постепенно стана ясно и това, че ролята на средата, в която растем и ни възпитават, е много по-незначителна за определяне на нашето поведение, отколкото смятахме преди. Учените доказаха, че на практика всякакви родителски опити да потиснат или отклонят хомосексуалните наклонности на своите деца са напълно безсмислени. И тъй като главна вина за хомосексуализма има твърде голямото количество мъжки полов хормон (или липсата на такъв) в мозъка, то повечето хомосексуалисти са мъже. Няма солидни доказателства, че хомосексуалното възпитание на едно дете увеличава вероятността то да стане хомосексуалист.

(...) Нека вземем за пример талидомидните бебета (родили се с различни деформации поради това, че по време на бременността майката е приемала лекарствения препарат "Талидомид"), хората, страдащи от Паркинсон или аутизъм, или тези с вроден церебрален паралич. Обществото е по-склонно да приеме тези хора, защото това обикновено са вродени състояния, но не и хомосексуалистите, за които се предполага, че сами избират начина си на живот. Нима можем да критикуваме и обвиняваме човек, родил се леворък или с генетично нарушена способност за четене ? Или защото се е родил с женски мозък в мъжко тяло ?

Поради своята непросветеност повечето хомосексуални хора вярват, че тяхната хомосексуалност е въпрос на избор и като всяка друга малцинствена група често използват различни обществени форуми, за да демонстрират и защитават своя "избор", с което обаче не само измъчват самите себе си, но и предизвикват отрицателна реакция сред мнозина представители на обществото.

(...) Хомосексуалистите избират своята сексуална ориентация толкова, колкото и хетеросексуалните хора избират тяхната сексуална ориентация. Учените, а и повечето специалисти по проблемите на човешката сексуалност, са единодушни, че хомосексуалността е мозъчна ориентация, която не може да бъде променена. Изследователите смятат, че в повечето случаи хомосексуалната ориентация се развива още в утробата, а до към петгодишна възраст хомосексуалните навици и предпочитания вече са здраво фиксирани, така че и дума не може да става за съзнателен контрол от страна на съответната личност.

(...) Вероятността вие да сте хетеросексуален човек, надхвърля 90%. Вероятно ще ви е трудно да си представите, че сте сексуално привлечен от човек от собствения си пол, но опитайте и сами ще се убедите, че е буквално невъзможно да се събудят чувства и усещания, освен ако вече не съществуват. Ако наистина ставаше въпрос за избор, както твърдят мнозина, какъв е смисълът един интелигентен човек да избере начин на живот, който ще го обрече на враждебност, ще го направи жертва на предразсъдъци и на дискриминация ?Виновни за хомосексуалността са хормоните, а не индивидуалния избор."

И така нататък.. Конкретно към Валдес, понеже ме уби отвсякъде ;х
    Не знам другите къде видяха парадиране от страна на автора, като явно момчето се опитва да помогне по някакъв начин на другите като него и да им вдъхне кураж.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Дори и да имат генетична предразположеност, това е един от най-слабо влияещите фактори и сексуалната ориентация може съвсем успешно да се променя чрез терапия. И аз мога да дам доста материали, но се спрях на един кратичък (за който май и по-горе се писа):

Whitehead, writing in "The Importance Of Twin Studies," notes:

Identical twins have identical genes. If homosexuality was a biological condition produced inescapably by the genes (e.g. eye color), then if one identical twin was homosexual, in 100% of the cases his brother would be too. But we know that only about 38% of the time is the identical twin brother homosexual. Genes are responsible for an indirect influence, but on average, they do not force people into homosexuality. This conclusion has been well known in the scientific community for a few decades but has not reached the general public. Indeed, the public increasingly believes the opposite.
    "Има едно обширно проучване, осъществено с двойки идентични близнаци, разделени още при раждането и отглеждани и възпитани в различни семейства и среди. По време на проучването са били направени редица тестове, за да бъде установено достоверно дали определени човешки характеристики са генетично онаследявани, или са резултат от влиянието на средата. Резултатите сочат, че много човешки характеристики са генетично онаследявани, включително неврастенията, депресията, нивата на интровертност и екстровертност, деспотизмът, склонноста към спортуване и възраста на първия сексуален контакт.

Като се има предвид, че хомосексуалистите представляват около 5% от цялото мъжко население и като се тръгне от предположението, че хомосексуалността е въпрос на личен избор, то ако анализираме 100 хомосексуални момчета, които имат идентичен брат близнак, от когото са били разделени още при раждането, бихме очаквали, че около 5% от идентичните братя близнаци на изследваните 100 момчета също ще бъдат хомосексуални.

Различните изследователски групи, изследващи този въпрос, стигат до един и същ еднозначен отговор. Той бе демонстриран най-ярко от американските изследователи д-р Ричард Пилард от Бостънския университет и психолога Майкъл Бейли от Северозападния университет. Въз основа на своите проучвания на сексуалната ориентация на отраснали заедно братя, двамата учени стигат до следното заключение:

Вероятността за поява на хомосексуалност при братя е:
    - 22% за неидентични близнаци
    - 10% за братя - не близнаци и за осиновени братя
    - 52% за идентични близнаци с еднакви гени

(...) Гените притежават една характеристика, наречена "пробивност", която изразява способността на гена да се проявява ефективно и определя каква при него е вероятността да бъде "включен" и да започне да се проявява като доминиращ ген. Например, вариантът на гена причинител на заболяването на Хънингтън, притежава 100% пробивност, докато генът причинител на диабет от първи тип, има само 30% пробивност.
    Това означава, че ако двама идентични близнака са носители и на гена, причинител на Хънингтън и на гена, причинител на диабет, то за всеки от братята идентични близнаци вероятността да развие заболяване на Хънингтън е 100%, докато тази за диабет е само 30%.

Пробивността на "хомосексуалния ген"(както вече наричат този ген) е 50-60%, тоест такъв процент вероятност има хората, носители на този ген, да станат хомосексуалисти. Тази теория обяснява защо не всички братя идентични близнаци са хомосексуални."

И така нататък..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Лошото е, че в България хомосексуализмът и простотията/комплексарщината често вървят ръка за ръка. Повечето гейове (всъщност всички с изключение на един), над които имам преки наблюдения, са не особено щастливи хора, които в досегашния си живот са търсели мястото си в обществото. Много от тях са развили компенсаторни усещания/черти от характера, които да ги карат да се чувстват добре в собственото си тяло и начин на живот. Един вид сами не могат да се приемат и имат отчайваща нужда да се (само)убедят, че са поне до някаква степен нормални (колкото и да е условно това понятие). У почти всички съм забелязал една недобре прикрита злоба, склонност към интригантство, прекален цинизъм, сериозно лицемерие. Изключително суетни са и се стремят да изглеждат, а не да бъдат. Трудно е да бъдеш толерантен към хора с толкова сериозни недостатъци, особено когато те всячески се стремят да ти ги наврат в лицето и да те убедят колко нормално е всичко това.

В България не всички гейове са боклуци, но много от боклуците са гейове.

За много хора изказването ми сигурно ще прозвучи хомофобско, надявам се да има и такива, които да го прочетат и да разберат кво съм искал да (по)кажа.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    valdesbg, имаш супер тъпо мислене,сори, точно като на баба ми.
    Хомосексуалността няма НИЩО общо с възпитанието.

Не виждам аз на вас кой ви бута сексуалността си в лицето, че сте така негативно настроени. Замислете се, хомосексуалните двойки действително имат много по-малко права от хетеросексуалните. В някои страни по света хомосесуалността се наказва със затвор, смъртно наказание и тн, да не говорим в колко малко държави гей двойките имат право на ин витро/осиновяване на дете или брак.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Законно..._Европа

не мога да намеря таблиците, които показват положението извън Европа, но е много зле, особено на места, ще потърся.

Нещата стоят супер зле за хомосексуалните двойки и тези,които твърдят, че някой им бута сексуалността си в лицето,моля малко се замислете дали вие нямаше да се борите за права, ако някой-си не ви дава право да сключите брак и да осиновите дете, в някои държави да ви наказват със смърт, затвор и други тъпотии.

Напълно приемам хомосексуалността, имам приятели и познати, които са гейове,лесбийки и бисексуални и ги приемам като абсолютно равни с мен.

Edit:
    http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_ri...orthern_Africa

Например Южен Судан-НЕЗАКОННО и присъдата е ДО 10 години. Как ви се струва това, че в България за убийство и педофилия не дават толкова? Има БАН на браковете и както може да се види, хомосексуалните нямат абсолютно никакви права, тоест те нямат право на брак,нямат право да имат деца,нямат право на съвсемстно жителство и е незаконно да имат връзка фактически.
    Лично на мен това ми се струва повече от малоумно и ако аз бях в същата ситуация и нямах право да сключа брак с половинката си,определно бих се борила за правата си, че дори и чрез прайдове и тн.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 02-09-2012 на 01:08
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Нещо ми се бъгна мнението, сори за двойния пост, копирам си го.

valdesbg, имаш супер тъпо мислене,сори, точно като на баба ми.
    Хомосексуалността няма НИЩО общо с възпитанието.

Не виждам аз на вас кой ви бута сексуалността си в лицето, че сте така негативно настроени. Замислете се, хомосексуалните двойки действително имат много по-малко права от хетеросексуалните. В някои страни по света хомосесуалността се наказва със затвор, смъртно наказание и тн, да не говорим в колко малко държави гей двойките имат право на ин витро/осиновяване на дете или брак.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Законно...

Нещата стоят супер зле за хомосексуалните двойки и тези,които твърдят, че някой им бута сексуалността си в лицето,моля малко се замислете дали вие нямаше да се борите за права, ако някой-си не ви дава право да сключите брак и да осиновите дете, в някои държави да ви наказват със смърт, затвор и други тъпотии.

Напълно приемам хомосексуалността, имам приятели и познати, които са гейове,лесбийки и бисексуални и ги приемам като абсолютно равни с мен.

Едит:
    http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_ri...orthern_Africa

Намерих другите таблици за гей правата. Тук ако някой се хване да разгледа, има супер нелепи неща, например в Южен Судан, където абсолютно всичко е незаконно и фактическо дори е незаконно да си гей и да имаш връзка с някой от твоя пол и има присъда до 10 години. Как ви се струва това, че в БГ няма толкова за убийци и изнасилвачи? И не само в България.
    Ако моите права бяха ограничени до такава степен, аз също бих 'афиширала' сексуалността си и бих се борила за права, дори и чрез прайдове.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    "Има едно обширно проучване, осъществено с двойки идентични близнаци, разделени още при раждането и отглеждани и възпитани в различни семейства и среди. По време на проучването са били направени редица тестове, за да бъде установено достоверно дали определени човешки характеристики са генетично онаследявани, или са резултат от влиянието на средата. Резултатите сочат, че много човешки характеристики са генетично онаследявани, включително неврастенията, депресията, нивата на интровертност и екстровертност, деспотизмът, склонноста към спортуване и възраста на първия сексуален контакт.

Като се има предвид, че хомосексуалистите представляват около 5% от цялото мъжко население и като се тръгне от предположението, че хомосексуалността е въпрос на личен избор, то ако анализираме 100 хомосексуални момчета, които имат идентичен брат близнак, от когото са били разделени още при раждането, бихме очаквали, че около 5% от идентичните братя близнаци на изследваните 100 момчета също ще бъдат хомосексуални.

Различните изследователски групи, изследващи този въпрос, стигат до един и същ еднозначен отговор. Той бе демонстриран най-ярко от американските изследователи д-р Ричард Пилард от Бостънския университет и психолога Майкъл Бейли от Северозападния университет. Въз основа на своите проучвания на сексуалната ориентация на отраснали заедно братя, двамата учени стигат до следното заключение:

Вероятността за поява на хомосексуалност при братя е:
    - 22% за неидентични близнаци
    - 10% за братя - не близнаци и за осиновени братя
    - 52% за идентични близнаци с еднакви гени

(...) Гените притежават една характеристика, наречена "пробивност", която изразява способността на гена да се проявява ефективно и определя каква при него е вероятността да бъде "включен" и да започне да се проявява като доминиращ ген. Например, вариантът на гена причинител на заболяването на Хънингтън, притежава 100% пробивност, докато генът причинител на диабет от първи тип, има само 30% пробивност.
    Това означава, че ако двама идентични близнака са носители и на гена, причинител на Хънингтън и на гена, причинител на диабет, то за всеки от братята идентични близнаци вероятността да развие заболяване на Хънингтън е 100%, докато тази за диабет е само 30%.

Пробивността на "хомосексуалния ген"(както вече наричат този ген) е 50-60%, тоест такъв процент вероятност има хората, носители на този ген, да станат хомосексуалисти. Тази теория обяснява защо не всички братя идентични близнаци са хомосексуални."

И така нататък..
    ОК може би не съм се бил разтърсил достатъчно, моя грешка. Но все пак оставам с впечатлението, че повечето публикации сочат, че гените нямат най-силно влияние върху формиране на сексуалната ориентация и възпитание, социална среда, сексуален тормоз и други фактори имат по-тежката дума. А някъде дори попадах на статия за изкривеното интерпретиране и разпространяване на резултати от изследванията по въпроса с хомосексуализма (което може да важи и за моите източници), за да бъдат съобразени с пропагандата за индивидуалността.

Eто тук има доста (като гледам с референции) материали на темата:
    http://www.narth.com/menus/born.html
    Последно редактирано от Chacho : 02-09-2012 на 02:41
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си