.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126
    Мега фен
    Chacho ,изписа куп глупости в постовете си.
    valdes - теб те мислех за педал. Поне на такъв ми мязаш.
    Shadow - http://www.rollingstone.com/politics...teens-20120202 - затова се правят паради.

Радвам се че не сте мръднали и грам откакто спрях да посещавам форума. Типично по балкански.

До ОП-то - чудя се тъп ли си или не си, защото очевидно поне не си скръстил крака в помийната яма, тъпчейки лайно след лайно в гърлото си с нагласата че е хайвер. От друга страна обаче демонстрираш тотална кретения, залитайки в самообяснения на тези морално осакатени индивиди.

Както и да е, припомних си защо скъсах всякакви контакти с балканския контингент.

Трудно е да бъдеш толерантен към хора с толкова сериозни недостатъци, особено когато те всячески се стремят да ти ги наврат в лицето и да те убедят колко нормално е всичко това.
    И точно в този ред на мисли, достатъчно време отделих на този форум ^.^ Приятен ден.

Нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация, но не са ми приятни хора, които маниерничат без значение от ориентацията. Одобрявам гей прайда, защото участниците в него искат да покажат, че ги има, че са част от обществото, че с нищо не се различават от нас и че имат същите права. Според мен човек се ражда с определена сексуална ориентация, а не си я избира в последствие. Освен това смятам, че браковете между хора от еднакъв пол трябва да са разрешени, защото никой няма право да забранява на друго човешко същество да сключи граждански брак, а и ако хората са решили, могат да си живеят заедно и да си имат деца дори и без брак. А хомофобите просто не могат да промеят за какво става на въпрос.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вие водите спора в двете крайности.

Има си едно средно нормално положение, в което и двете страни са прави. Аз обичам да си говоря с моите приятели гейове дори, когато стане дума за нещо по-лично. Не е парадиране да ми разкаже нещо от личния си живот. Даже е забавно. С най-добрия ми приятел редовно се бъзикахме кой пръв щял да свали господина по математика в гимназията и други подобни. Никакъв проблем някой път да излезем по двойки. Мисля, че и Sh@d0w не би имал нещо против да изиграем един билярд (където гейовете ще ни бият, понеже хич ме няма XD ) или белот.

НО не ми е приятно като чувaм изрази от типа на:

"Иииил, п*тка, мен ме е гнус, не знам за вас."
    "Пф, те хетеротата не могат да обичат."
    "Едно дете расте по-добре с двама бащи."

До едно са изрази, които съм чувала от хомосексуални.
    Има една тънка граница, която понякога пресичат, колкото и да са свястни и точно там дразнят. Поне мисля, че за повечето хора е така. Аз съм дотолкова навикнала, че не обръщам внимание въобще.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Хах, изкефи ме как Джипси ви затапи с един куп статии.
    Чачо, двамата братя може да имат едни и същи гени, но при единият доминиращият да е един, а при другия същият този ген да е рецесивен. Точно по тоя начин от един кафявоок родител и от един синеок могат да се получи дете с кафеви очи, но братчето му да е със сини. Така че изобщо не е задължително да е проявено и при двамата.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Джипси... статийката е писана за широката маса. Личи си по неясно заявената теза, и хубавите но откровено лишени от смисъл думички. Или иначе казано - не виждам нещо научно в нея.

Отделно излиза че гена може и да го има, ама щото е много нежен да не се прояви. Душко в биологията такова нещо като пробивност няма. Има доминантност, рецесивност, активиран и инактивиран ген. И от тук главната идея че статията издиша.

С цялото ми уважение статията не е писана с цел представяне на факти. Писана е с цел убеждаване на широката публика. При желание мога да ти посоча конкретни аргументи във всеки абзац.

Пулмиклусър - нормално е да е така. Мен ако ме ограничават - или се местя някъде където няма да ме ограничават, или си трая и оставам тук. Но не може и двете. Макар че ако бях хомо - щях да си тегля ножа много отдавна. НАречи го средновековно, ама.. така си е. Не може всякакви откачалки да искат да са наравно с нас. Утре и инвалидите ще писнат що не им даваме да управляват автомобил. Примерно. Пишколизачите са много повече сега отколкото преди...100 години да речем. Ние си ги създаваме и култивираме като си мислим че това е някаква толерантност... За жалост.

Аурис - дори не знам кой си. Ама живуркай си де

Едит: един алел на ген може да е само доминантен или само рецесивен. Гена сам по себе си не е доминантен или рецесивен. И не зависи от организма, в който се намира. Разбира се при цвета на кожата е малко по друга системата.

Съвременната толерантност и желание за обобщаване на всичко се опитва да покаже как всичко което се случва в шибания ни свят е нормално, логично и заслужава внимание. Само не знам с каква цел се прави това.
    Последно редактирано от valdesbg : 02-09-2012 на 08:03

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    ^ Не са повече. Просто повече са склонни да си признаят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

valdesbg, от биология не разбирам, затова няма да споря, но всичко останало, което казваш, е лишено от всякакъв смисъл. Щял да се самоубие, ако бил хомосексуален. ;д ;д Все едно някой сега да изтърси "Олеее, добре че не съм се родил с черна коса, че щях да се самоубия". о.0 Колкото и да не ти се иска и да не ти се вярва, в нормалните общества всички хора са равни без значение от естеството на сексуалността, интелекта, външния им вид и т.н. Не знам за кой път го споменавам в този форум, чак на мен ми става досадно, но "инвалид" е неправилен темрин, предпочита се "човек с увреждане" например. И ти да видиш чудо - хората с увреждания могат да карат коли.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Одобрявам гей прайда, защото участниците в него искат да покажат, че ги има, че са част от обществото, че с нищо не се различават от нас и че имат същите права.
    http://static.panoramio.com/photos/o...l/38988298.jpg
    http://imgross.org/wp-content/upload...4798203203.jpg
    http://lh5.ggpht.com/-f0OKmggCVHQ/Su....com.mx-84.JPG

Има далеч по-удачни начини да се бориш за правата си от този да си развяваш голия задник по улиците (колкото и готин да е задника). Това и хетеросексуални да го правят пак би ме издразнило.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

spored men geiovete ne paradirat sas seksualnata si orientaciq!!! prosto ob6testvoto kato cqlo ima nqkakvo ujasno mnenie za tqh i se dyrji se edno sa po-dolna klasa ot ostanalite,koeto e bezumie!!! az imam nqkolko priqteli i priqtelki homoseksualisti i povqrvaite mi,te sa strahotni hora i po ni6to ne otstypvat na tezi,koito sa hetero!!!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Има далеч по-удачни начини да се бориш за правата си от този да си развяваш голия задник по улиците (колкото и готин да е задника). Това и хетеросексуални да го правят пак би ме издразнило.
    Е, това вече е крайно, но като разгледаш всичките снимки от тези ивенти, ще видиш, че не всичите са толкова ужасни. : )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Е, това вече е крайно, но като разгледаш всичките снимки от тези ивенти, ще видиш, че не всичите са толкова ужасни. : )
    Не говорим за ужасно, а за удачно. Точно този тип целенасочено скандализиране е, което ме дразни. Както казах, не ми пука кой с кого си ляга вечер, но това афиширане е грозно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    В мислите на хората
    Секса на комплекса. Заставам зад следната теза. Ако все още не е ясна.

Не одобрявам хомосексуалността, но мога да я толерирам. Не толерирам позьорщината и показността. Никой не ме пита дали искам да съществуват хомотата => не зависи от мен дали ще съществуват или не. Нека си живеят около мен, аз ще се справя някак. Нека имат равни права с мен щом така е решено. И всичко ще е наред и ще се отнасям нормално с хомо ако позьорщината и показността липсват. Ако иска слонски пишки да си вре у тях, когато е на улицата ще бъде един от нас по поведение, ако иска да се впише. Тогава ще го уважавам. Това е всичко което искам. На публичното пространство да не парадира с хомосексуалността си. Както аз или ти или който и да е не парадира с хетеросексуалността си.

Не значи че ще съм приятел с такъв човек. Ще имам причини да се държа нормално с него. И ще го правя.

Is it so complicated?

За инвалидите е същото като негрите. Нека не започваме тая тема.

Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Ай, на третата снимка прашките са готини
    Това не са гейове, това са палячовци.

П.С. И пичът има рядко хубав задник.

Мега фен Аватара на Chacho
    @PinkPan7heR еднояйчните близнаци падат ли се с различни очи и коси?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Не, разбира се.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Това за гена е вярно ,може да зависи от него ,но ако сте учили психология 9 клас, точно първия срок си спомням урока много ясно. Хомосексуализмът е вроден и придобит.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Това за гена е вярно ,може да зависи от него ,но ако сте учили психология 9 клас, точно първия срок си спомням урока много ясно. Хомосексуализмът е вроден и придобит.
    Точно това коментираме, дали действително е. Повечето научни източници сочат, че това не е така, и на много места се коментира, че просто това заключение е изгодно за масите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    О, не мисля. Като учим генетика в 3ти курс ще отворя една нова тема. XD На много места съм срещала различни генетични причини. Имаше за деформация на някоя си хромозома, за хормонален дисбаланс у майката по време на бременността (да де, това не е генетично, но пак е вродено) и още нещо си. Знам, че звучи малко постно, но беше доста отдавна и съм позабравила, а книгата не е в мен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Но изборът на отделния индивид няма (много) общо, нали?

Повече от фен Аватара на flawless_
    Ами те така правят
    лъжат хората и ги омерзяват
    обясняват си всичко с гени и баби яги
    не признават нищо освен гъза си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Но изборът на отделния индивид няма (много) общо, нали?
    За личен избор не мисля, че има освен тези фейковете, които се мляскат с някой от същия пол публично заради популярност. Но тях не ги мислим тук. Може да има някаква случка в живота на човека, която да го подтикне или да го накара да не харесва жени. Влади май даде пример някъде из предните страници. Такива случаи също има.
    Но не мисля, че има случаи ала: "Станах тази сутрин и ми скимна, че ще съм п**ал."
    Въпрос е по-скоро на генетична предразположеност и някакво влияние на средата.

Примерно, как според вас мъж с хубава съпруга, щастлив семеен живот и хубава работа един ден на 40 изведнъж я зарязва и тръгва с мъж? Или пък започва да пробва прашките и сутиените и пред огледалото? Такива примери много. За мен това е подтисната хомосексуалност, генетично предразположена, която изплува късно, защото човекът е твърде отвратен от самата идея, че да признае пред себе си, че е такъв. В моите очи това е по-лошо, отколкото да си живееш с някой от същия пол и да не се навираш в очите на хората прекалено много.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

филмите ще ги изгледам, струват ми се интересни ;д
    ще добавя и "Планината Броукбек" като по-известен

подкрепям мнението ти; дори и родителите ми са твърде консервативни и смятат хомосексуализма за психично отклонение, а не е; страшно ме дразнят такива изказвания

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    По-добре неграмотен педераст, от колкото латентен педераст.
    това е за хора, които знаят значението на латентен, не си хаби думите
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 02-09-2012 на 18:55
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на djipsito
    Валдес, тва е написано така, че да е разбираемо за повечето хора, които не са на "ти" с по-сложните термини... И тва не означава, че няма смисъл или че е неточно. Така де, използването на хипер сложни думи не означава, че човек е умен или, че дадена теория е читава По-скоро е маска.

И да, естествено, че ще изтъкнеш тва, след като нямаш какво друго да кажеш, за да го обориш
    А, прочети по-внимателно за "пробивноста" и си припомни за какво се използват кавичките
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    В мислите на хората
    Джипси... самите идеи в статията издишат. Как са написани е друга бира. Инак сега ми лавираш отново с кавички и оборваници. Само аз ли съм чел книжки (конкретно биологични) които са писани за 12 годишни и там се ползват термини, които са адекватно обяснени с ясни идеи? Конкретен пример веднага давам с енциклопедийките на Larouse. Малки и белички на различни тематики.

Знам как се пише статия за широката маса. В случая просто мажат очите.

Просто е - ако имаш идеята за какво говориш можеш да я обясниш разбираемо и със сложни и с прости думи. А ако имаш друга цел... не залагаш толкова на идеите.

В заключение.. аз казах това което имам да кажа. Почва да ми писва да въртя една и съща плоча. Целта ми в темата е да изразявам и защитавам позиция. Толкоз

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва е от книга.. и не е биологична. Както виждаш, не съм написала всичко, а съм извадила някои цитати. Нормално е да не е на WOW ниво. И все пак се разбира какво се има предвид. Не се опитвам да налагам мнение или нещо подобно. Просто не разбирам защо казваш, че идеята "издиша" ? Така де, не виждам да се аргументираш в контра, дори с цитат от биологична книга, която си чел.

Аз вярвам в написаното и толерирам, не си длъжен да се съгласяваш нито с мен, нито с цитатите, ама все пак ми е интересно как ти ще защитиш твоята гледна точка.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си