- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тати утре ще ми купи таблет!
И ще го нося навсякъде с мен и ще ви тормозя още по-често! Разбира се - от мола.Нека ви е ят
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
az puk imam ot 2 godini tablet ii edin suvet : ne si vzimai nishto po-razlichno ot telefon s internet samo deto e po-golqm![]()
Като си вземете нещо сами с изкарани от Вас пари, пак наминете![]()
Ят ви е, че тати ме глези така, както вашите родители не могат да глезят и един кактус в саксия ли?
И баща ти всеки ден ти пее: "Ама путко, яж ми хуя"
На мене днеска ми се случи тваи ме беше много ят...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
А утре ще получиш и нещо , което не искаш - ШАМАРА МИ !..:д...Ти си фукльо , който няма с какво да се изфука ...Когато наистина СИ КУПИш нещо със спестени пари , вече ще можеш да се полигавиш тука и да се мазниш !..
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Важното е че си тъпо разглезено лапенце което е свикнало да му угаждат макар че съм 100% сигурен че въобще не си такъв в живота а просто един тъп тийн без живот който иска да върне всички подигравки от съучениците си в форум където не го познават какъв е урод. Разбрахме че бащата ти купува каквото си искаш и да ти кажа чесно не ни дреме ни най-малко. Тая история омръзна на всички ни и поне като ще спамиш го прави оригинално и свежо. Това вече се изтърка и не си забаве. Така че си наври тъпото фалшиво самочувствие отзад. Моля най-любезно да те баннат че си непоносим. По досаден си и от откачалката от ютуб.
Тате пък ми купи звезда и я кръсти на мое име.![]()
P. S.
Нали се сещаш, че в нета може да се изкараш и собственик на космодрума Байконур.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Разглезен съм, но не съм тъп. Най-малкото мога да пиша тук, за което се изисква ум все пак.Аз нямам какво да си връщам, защото който каквото ми е взел, тати му е спукал дупарата
Ти не си тая дето ще нарежда кой да баннат, а гледай срещу една хилядарка теб да не те баннат от всички форуми в страната! Наистина внимавай!
![]()
Закъснял си има още докато ме стигнеш съседе.
хора има и някъв шанс да ни лъже
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чудно е, че има някои, които ти се връзват
yep.... reality bites -.-
ЛоЛ. Колко съм изплашен. Направо нямам думи за твоята простащина. Спри се бе момче! Осъзнай се и излез малко на чист въздух бе! Също да добавя че не съм тая ами съм тоя и не ми пука баща ти колко пари ше даде за да ме баннат от всички форуми. Хич не ме е страх що си имам едно наум че това е от лигавщина и се надявам че това не е истина защото бая ше си изпатиш за в бъдеще. И нямам предвид нещо конкретно от мен а по принцип. Така с твойта безхаберност и нежелание нищичко да направиш няма да стигнеш далеч. До някое време ше си добре ама после като свършат парите ко ше праиш бе драги ми! Много ти е голяма устата и повярвай ми се ше се намери някой да ти я затвори!