Расист съм и съм горд с това.
Но надявам се мислещата част от вас няма да се поддаде на предразсъдък и да ме вземе за болен изрод, дето ходи с гола глава, татуирал си е 14/88 на челото и пречупен кръст на гърдите, скандира нещо на немски, пише на маймуница и в същия момент се има за най-големия патриот.
Аз съм расист, защото пренасищането на раси по нашите географски ширини води до етнически разцепления. Аз, макар и представител на мнозинството, което по начало е най-малко сплотено в подобен тип "борба", също не правя изключение и мога със съжаление да се обявя за продукт на бедствения социален конфликт между тези няколко различни етноса, живеещи в България. Няма как да не застана на страната на моята раса, колкото и примитивно да им звучи на някои, защото висшата правда е родовата. Не бих подкрепил кампания настроена против белите, дори хората, издигнали идеята, да имат най-стабилната аргументировка, просто защото аз съм бял. Дори да виждам, че моята раса репресира друга раса без право и в разрез със закона, пак ще застана на страната на моята раса, защото там със сигурност ще бъда третиран като равен и няма да ме ухапе кучето, за чието спасение съм се борил.
В заключение мога да обявя спокойно, че всеки един българин е расист в известна степен. Някои повече, някои по-малко, но никой не може да избяга от неизбежното в исторически план - расовото/родовото разцепление.