.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Има ли 94-та тукк ;р ?? Абитуриенти 2013

Знам,че е рано.. но ще си кажа к'вото ми е на сърце.. Хорааа, кога остаряхме .. ;х 11 клас сме.. още 4 месеца - ше минат неусетно бързо.. и сме 12 клас.. Аз лично не искам да напусна училището, ще ми липсват хората, с които прекарвам най-хубавите си години, леките спорове.. забавните моменти, някак си така ми е добре ) А + това в 12 клас са толкова разправии-рокли,балове,изпити,, много ангажименти.. Как се чувствате вие? Сега стоя и съм се замислила колко ми е добре на тази възраст и ми става някакси тъжно, че след броени месеци всичко ще е минало..

И второто- висшето образование,, решили ли сте вече къде искате да учите и с какво ще се занимавате в бъдеще? Какви са мечтите ви? А има ли някои, които още не са решили и се чувстват объркани- споделете )) Нека това си е нашата тема - на най-готиния набор 94 )

И от сега искам да уточня, че съветвам на когото не му изнася, да не пише нищо.. не обичам злобните коментари.. Но все пак вие решавате ))))))))))

94 съм и нямам никаква представа както ще правя след това не ми се завършва

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Луди ли сте.. нямам търпение да свърши.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от webmast3rche Виж мнението
    Луди ли сте.. нямам търпение да свърши.

и аз така виках като бях 11 клас-но сега съм на друго мнение

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не знам,ама при нас е малък града и от много от рано се запазват ресторанти за бала с роднините...аз вече съм си запазила ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Славке, луда ли си
    година и половина предварително :O
    освен че уча по история и си чета произведенията по литература, друга подготовка нямам..и все пак мисля че е рано за такива неща
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Славке, луда ли си
    година и половина предварително :O
    освен че уча по история и си чета произведенията по литература, друга подготовка нямам..и все пак мисля че е рано за такива неща
    Ми и аз мислех,че е рано,но случайно питахме и казаха,че вече има много запазени иии...

От къде знаеш как се казвам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ммм , като знам кво ме чака след това...хем ми се иска, хем не ми се иска Уча си по квото рябва, матура по Английски ще държа,за бал още е рано да мисля.
    maDamn

Супер фен Аватара на scrooper
    Балът не ми изглежда като ангажимент. Просто ще си взема няква семпла рокля и евентуално ще си запазим вила/ хотелче.
    Не ме вълнува това. Иначе си зубкам стабилно и проблемът ще ми бъде единствено подаването на документи. Знам къде искам да вляза и се готвя от началото на 11 клас. Вълнувам се, че ще замина в чужбина, но сигурно ще ми липсват семейството и приятелите.
    Simple as that
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Имам да уча теми по биология тази година, а догодина по химия и да решавам задачи.
    Матурата ще е по английски, а предполагам, че оценката от дипломата ще е над 5.90.
    Да се надяваме, че ще ме приемат където искам и .... Софето -here I come.
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на LeprikonA
    балът не ме вълнува особено, дори ако ме ядосат въобще няма да ида. матурата ще е по математика със сигурност, а за университет се колебая още. " Луди ли сте.. нямам търпение да свърши. " - до някъде и аз така.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на HolyShit
    Наще в началото на годината запазиха вече места 2 години по-рано...За бала......

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Вече има тема за 11ти клас. Следващия път потърси преди да правиш

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    следя те денонощно!
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...%B5-2011-2012-)
    пиши в нашата си тема ;p
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Здравейте, аз съм 95, но също съм 11 клас.И на мен ми е тъжно, че свършва училище,но няма начин.Тревожа се много за матурите и за приемните изпити,на какво точно се базира приема, или за всяко училище е различно,мога ли да влезна само с биология,имали някакви специални учебници за подготовка за матури или приемни изпити по биология. Мисля да кандидатствам медицина, но не знам къде точно.Някой беше писал,че ще продължава в чужбина,искам да знам защо реши така,трудно ли е да влезнеш в университет извън България ,трябва ли да знаеш добре езика,къде мислиш е най- добре за мене?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от eternal_touch Виж мнението
    Здравейте, аз съм 95, но също съм 11 клас.И на мен ми е тъжно, че свършва училище,но няма начин.Тревожа се много за матурите и за приемните изпити,на какво точно се базира приема, или за всяко училище е различно,мога ли да влезна само с биология,имали някакви специални учебници за подготовка за матури или приемни изпити по биология. Мисля да кандидатствам медицина, но не знам къде точно.Някой беше писал,че ще продължава в чужбина,искам да знам защо реши така,трудно ли е да влезнеш в университет извън България ,трябва ли да знаеш добре езика,къде мислиш е най- добре за мене?
    Мисля, че е още рано да мислиш за тва аз съм 12-ти клас и имам 3 месеца до матурите и въобще не си давам зор, уча когато ми падне за матурата и съм сигурен, че ще се справя, но ако искаш медицина става по-сложно един от нашият клас ще учи за зъболекар в медицинския Варна и там искат изпит по биология и химия и тряя здраво учене и ще пише матура биология-но матуриала за матурата е 9 и 10 клас а там на изпита тряя да знаеш химия/8-10клас/ и биология/8-10 клас/ перфектно-но аз няя да се занимавам с медицина и ще си пиша матура по физика и ще вляза в теническият с оценката от матурата

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Радвайте се, че все още сте 11 клас, на мен останаха по-малко от 4 месеца . Сега вече осъзнавам какво става и ми се иска да бях по-малка.
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    My class are big douchbags so i dont care!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Неее, само 95 набори сме тука .. [party] ..
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ох, никак не ми се завършва:/ Март месец почвам курса за Тойфел, началото на лятото ще го карам. После пак, ако има нужда. На уроци по рисуване все отлагам да се запиша. Лятото не мисля да работя - все пак ще е последната ми лятна ваканция. Ще си пиша мотивационното писмо тогава. Ресторантът за бала го запазихме още началото на тази учебна година. Втората бална сме решили да я караме в Слънчев бряг, но не сме мислили подробностите.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си