.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

КЛОТРИМАЗОЛ глобули 100 мг .

Здравейте Някой използвал ли е КЛОТРИМАЗОЛ глобули 100 мг . ? Използвам ги от вчера, защото приятелят ми хванаа гъбички и съответно и аз се лекувам . Снощи сложих 1вата таблетка , но днес много ми се цапат прашките с бяло , не е бяло течение, по-скоро от разтвореното в мен хапче. Нормално ли е? Никога до сега не ми се е налагало да използвам такива вагинални таблетки, съжалявам ако звучи тъпо

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не съм ползвала, за мое щастие. Не съм имала проблеми. За да не се цапаш слагай ежедневна превръзка поне...те са тънки .
    maDamn

Да, сложих, но пак усещам мокрота.УЖАСНО е ! Дано никога не ти се налага да използваш такива неща .

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Естествено, че е нормално - то се разтваря и после изтича. И аз съм ползвала, просто слагам превръзка. Не е приятно усещането, ама няма как. Иначе е хубаво тези таблетки да се комбинират и с мехлема.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Нормално е.Според мен единственото решение е превръзка.
    И да се оправяте бързо

какъв мехлем?Само това бяха изписали на приятелят ми , и той само това ми е купил.. само таблетките. И след като спря да ги използваам мога да правя секс , нали?

Дори и с превръзка е отвратително, но явно нямам избор.Благодаря Ви много .

ами нормално ли е да ми се появи някакво течение оранжавеникаво ?

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Когато имах гъбички,гинекологът ми каза 10 дни без секс.
    На мен ми беше изписал вагинални таблетки,хапче[беше едно в опаковката] и крем,с който да се мажа.
    Според мен, не е нормално да имаш такова течение.По-добре отиди на гинеколог.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Не съм използвала точно Клотримазол,но те всички са на един принцип общо взето-по-твърда обвивка и течност(с по-гъста консистенция).Това 'изтичане' е напълно нормално и освен превръзка-друг вариант няма.Гадно е,да.Ако пък ти е толкова любопитно и притеснено -вземи една глобулка и я стисни силно,ако съдържанието и е същото като 'някаквото течение' няма за какво да се притесняваш.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Да,нормално е,спокойно.Неприятно е,но няма как.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Аз пък да ви кажа, не мисля, че Клотримазол е ефикасно лекарство против гъбички.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си