- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде да намеря тези обувки?
Здравейте момичета,
тази година завършвам и видях тези обувки в интернет, но не знам къде биха могли да се продават в България. Също така ще ми е от голяма полза, ако ми кажете къде мога да намеря подобни или изобщо къде има хубави и интересни обувки![]()
Благодаря ви предварителноо))
http://www.prikachi.com/images.php?i...8/4376868r.jpg
Препоръчвам ти да потърсиш в ebay, може би няма да откриеш същите, но е възможно да откриеш подобни. Другият вариант е да потърсиш в мола ...![]()
Благодаря ви .. аз съм от Велико Търново, но най-вероятно ще по обиколя и в София за обувки .. Знам че в Deichman (не знам дали се пише така) има хубави обувки .. но мен ме интересува и качеството ... на доста мои познати са им се откъртвали токчетата или са им падали капачетата още на балната вечер ... чувала съм че в Габрово били качествени обувките .. но ми се искаше преди да почна да обикалям да събера малко мнения, за да знам къде да отида направо)))
Deichmann не са много качествени да ти кажа. Просто трябва да се обикаля, това е.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз не съм виждала такива, но са сладки наистина. Ако не намериш може да си купиш подобна обувка и да ти се добавят камъчетата след това, евентуално
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
една приятелка продава такива - цък
Hostis Honori Invidia
Можеш да си ги поръчаш от ибей или от някой от продавалник, който доставя от там. Успех.
( за повече инфо напиши "маркови обувки реплика" или "стоки реплика" )
В Търново силно ме съмнява да намериш такива... често обикалям и не съм попадала на такива.. Най-добре разгледай онлайн или си купи подобни и да ти сложат камъчетата.
Ейй златни сте!!) Замисляла съм се да си поръчам по интернет, но най ме притеснява това дали като ги получа ще съм си уцелила номера и дали ще са удобни .. ако цената не е толкова висока няма да ме е яд след това ноо сещате се ;д Харесах си едни в Дарис в Търново, нямат нищо общо с тези с камъчетата, но пак са интересни
)
Само да се стопли и почвам да обикалям сериозно за обувки .. ще бъде голямо пътешествие)) Благодаря ви много за помощта!!
))
Последно редактирано от Amnesiaa : 02-11-2012 на 16:35