.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Докато не си защитиш мнението както трябва не ми ги говори ти тея работи за кой е филма.
    На мен ми хареса много, но ако се питам "Защо?" няма да мога да си дам ясен отговор. Т'ва е.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Докато не си защитиш мнението както трябва не ми ги говори ти тея работи за кой е филма.
    На мен ми хареса много, но ако се питам "Защо?" няма да мога да си дам ясен отговор. Т'ва е.
    Ми казах ти вече филма съм го гледал отдавана и не мога да правя задълбочен анализ( а и не ме бива в обяснението и разказването на филми и тн.)
    Ако ме питаш конкретно защо ми е харесал филма, аз вече ти отговорих, просто заради неповторимата атмосвера, заради начина по който режисьора е представил целия сюжет. Не , че историята е нещо кой знае какво но просто начина по който е описана е изключителен. Все едно да ме питаш защо ми харесва някоя мелодия примерно, ами не мога да ти отговоря просто ми харесва и това е .

Давам пример ето с този филм http://www.zamunda.net/details.php?id=293564&hit=1 той е един от любимите ми гледал съм го може би дес'тина пъти , и убий ме не мога да ти кажа защо ми харесва толкова, просто като го гледам ми сатва едно такова много уютно и приятно не мога да го опиша. А всъщност филма на практика не е нищо от към сюжет, дори мога да кажа, че почти нищо не се случва, но си остава един от любимите ми филми.
    Та мисълта ми беше, че не е нужно нещо да има послание , поука или каквото и да било щом те зaрежда си приятни чувства или те кара да настръхнеш и да не знаеш какво става... дрън дрън дрън ..... толко глупости написах дано си ме разбрала
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си