- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мразя ви иииии....Другото го забравих.
ВЛЮБВАМ СЕ! Скапаняци такива! Вие сте виновни!
Знаете ли колко ще ме боли?
А?
А той е толкова прекрааааааааасен!
Не мога да имам духовно и умствено равновесие.
Той ме спря да я ударя, дали я обича?
ТОВА Е МНОГО ВАЖНО! ДАЛИ Я ОБИЧА, ЗАЩОТО МЕ СПРЯ ДА Я УДАРЯ?
Ох.... Мразя се! Аз съм тъпо копеле.
Много тъпо копеле.
Много.
Много.
Много.
Гррррр!
Така искам да се нокаутирам!
Охххххх...Боли... А тепърва идва болката.
Как може да съм...Това!?
А от друга страна съм толкова уверена и никога няма да ме боли.
И самовлюбена.
Много.
Парадокси.
Между Мен и Аз.
Толкова съм тъпа.
Ако бях в някой по-хубав форум щях да ви искам съвет и да ви разкажа всичко, но сме в тийнпроблем, така че....Кур за мен и за вас.
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
А и знаете ли кое е най-яко? Че всички за които пиша Тук могат да прочетат и знаят (че пиша тук), но аз си продължавам (така като балък) да си пиша.
Ебала съм всичко.
Идва реализъма - щом ме 'обича' на ~ 7 среща значи и...Не с нея са... Много съм тъпа,.Много.
Иде ми да се еба у филмара, дето съм.
Хайде някой да ме успокои. Моля..
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Мне, в крайна сметка съм прекалено красива и умна, че да ревнувам от който и да е или да се ядосвам за каквото и да е...Въпросът е че хората сте много тъпи и ме дразните до болка.
А и всичко е толкова преходно...Знаех си, че не тря'а да се обвързвам емоционално.
Ама, като съм тъпа...................
Сега какви са вариантите?
Да си контролирам чувствата не мо'а и................................................ ............Да му еба майкатъа.
Бахти свинята съм.
Как можах?
Ох, наси и лицемерното същество съм, ха-ха-ха-ха!!!!!
Не се бях за замисляла.
Нека отново се вглъбя в себе си и нека не се влюбвам за сега и всичко ще ми е много по-лесно.
Сделка?
Да.
Да живее пикото!
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Ее стига бе..20 лева и хварчиш цяла вечер!Вечеря за шампиони![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Ако имах 20 лева щях да нахраня децата и да платя сметката за...Ъъъ..Онова топлото, сеш' с'!?
Щото видиш ли на капризните ми копеленца им писнало те да има ядат на мене пикото (с хляб и сирене естествено) и искали да спрат да им падат крайниците от студът.
Мнол съм ги разглезила,ама какво да се прави? Изпикала съм си ги сама, сама и ще си ги гледам.![]()