.
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Threaded View

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора

според вас колко сериозен проблем е това?...

Първо искам да вметна че до последно се колебаех дали да поствам темата в раздел 'Любов' или раздел 'Секс' но в крайна сметка става въпрос за секс тъй че тука реших да е...
    Приятелката ми и аз го направихме за пръв път преди два дни...Тя е на 15 а аз на 19(разликата не личи щото сме на един акъл ама не мога да преценя дали аз съм на по-ниско ниво или тя на по-високо отколкото предполагат годините ни ...както и да е...) ходим от почти 8 месеца и от доста време си говорим за секс и е ставало въпрос за това дали и колко го искаме но тя ми казваше че не е готова с което аз нямах проблем...всмисъл...желая я но все пак не съм с нея заради едното чукане...и така си карахме до преди няколко дни когато тя ми сподели че го иска(беше доста неочаквано...) и го обсъдихме...говорихме си дали е готова и дали го иска и след известно колебание тя каза че го иска...
    Отидохме у нас иии го направихме...Аз бях възможно най-внимателен и нежен с нея защото не исках да я боли а и знаех че се притеснява но тя каза че и е било хубаво и не е изпитала кой знае каква болка а само леко парене което не е чак толкова неприятно...
    Отделно...като свършвах въпреки че бях с презерватив не останах в нея изцяло...само може би секунда-две...и после проверих презерватива нищо си му нямаше и аз лично не се притеснявам но тя е много стресната в момента...
    След това тя се чувстваше виновна пред техните щото те са малко по-консервативни хора в това отношение и тя си мислеше че ще има огромни проблеми с тях ако разберат и много се чудеше дали да каже на майка си(аз я посъветвах да не го прави защото все пак това си е нейна работа...всмисъл...разбирам да беше постъпила безотговоно или да го беше направила с някой невнимателен че да има от какво да се притеснява но при тия обстоятелства просто не виждам причина да я е страх...)...иииии...в крайна сметка е казала на майка си вчера и естествено жената е реагирала остро...казала и е че ще си има сериозни проблеми ако не и дойде тоя месец...и самите им отношения вече били други...И приятелката ми естествено е в много кофти състояние в момента...от една страна се притеснява че е бременна а от друга заради отношенията с майка и и ситуацията у тях...а реално нищо не се е променило...само дето тя стана малко по-уверена...а сега сама се товари...
    И най-лошото е че е решила за да успокои положението вкъщи да ограничи почти до нула времето в което да сме заедно...занапред никакъв секс(което както казах не ми е най-големия проблем но не сятам че трябва да се стига чак дотам...все пак вече го направихме и беше хубаво и каза че не съжалява...но ако това е залога да съм с нея ще го преживея...обичам я адски много...) и като цяло почти пълен блок...което според мене е излишно щото в крайна сметка нищо лошо не сме направили с нея...нормално е майка и да го смята за нередно но това няма негативни последици върху бъдещето и...все пак не обсебвам времето и вниманието и...не и преча да си учи нормално...внимавах докато го правихме и занапред разбира се пак ще внимавам ако имаме възможност да го правим но тя е много стресирана, паникьосана и затворена в момента и не знам какво да правя...
    Бих оценил мнения по въпроса...
    Последно редактирано от blader : 02-15-2012 на 09:09
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си