Ще направя основен ремонт вкъщи/ще тряят доста пари/ ще си купя кола и ще купя една и на баща ми, ще си платя висшето и другите за харчене-мога да сложа половината в банка-тем подобни
Като за начало ще си платя образованието и след това ще ги инвестирам в собствен бизнес (още не съм решила какво точно, но ще бъде в сферата на производството, дрехи, обувки, може дори мебели). Пък за по нататък ще му мисля.
Ще ви купя всичките заедно зас цялата ви представа за нещата и всичките ви роднини и после ще ви продам като роби на някоя по-развита цивилизация, за по-всиши цели//
Абе не били много.. Ти нормална ли си бе? Има хора пари за хляб нямат.. Тя на 1 милион недоволна ми се пише....
На мен лично ако ми падне 1 милион ей така от никъде.... До 10-тина години съм милиардер..... Егати бизнесите егати чудото...... В какви ли не насоки . .
Ама то на човек не му тряа 1 милион за тая работа.. И с некви скромни пари пак може да забогатее.. Стига да не го мързи да е хитър и фантазията да му работи За разлика от повечето българи . .
Ако се родиш беден нямаш абселуютно никаква вина.. Но ако умреш беден сам си си виновен !! Нали знаете
Ще помогна на нашите за сметките,ще си купя лаптоп,нов телефон,ще изкарам шофьорските курсове,ще си накупя кой знае какво,ще си заделя половината от останалото,а другата половина ще оставя за купончета,дискотеки и т.н
Ммм,ще заведа родителите ми на почивка в Дубай или Египет,а може би и на двете места Ще си купя хубава кола,а с останалите пари бих помогнала на някое болно дете.. понеже за жалост,те са доста по света...