- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищови ;хх :D
Хей.. хора направих си пищови по история на малко листче някъде 5-6 см. високо и толкова широко.. ще ме посъветвате ли как точно да препиша, без да ме хване учителкатаКъде да го сложа или нещо такова.. незнам.. ако някой е правил като мен да сподели как точно е преписал..
Ии моля без обидни коментари ^^
Благодаря предварително!![]()
Последно редактирано от miminka992 : 02-18-2012 на 17:39
Ми аз наскоро преписах като сложих пищовите в ботуша си хаха. Като дойде учителката слагам го в ботуша, после го изкарвам, и пак така. Иначе може в някой джоб, под чантата, под себе си, смисъл от едната страна на стола, може ако имате униформа във вратовръзката там отдолу. То начини много, пък и като е малко листчето надали ще те хване. Успех!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз имам един несесер, специално за такива случеи.
Ето и снимкa:
http://prikachi.com/images/250/4418250n.jpg
Слагаш химикали, моливи и такива неща. От вътрешната страна слагаш пищовите и си готова, като незнаеш нещо бъркаш вътре, вътрешната страна се вижда, гледаш и пишеш. Една приятелка ми каза този номер и при мен се получава.![]()
![]()
![]()
Предпочитам да го науча.. иначе и аз съм се опитвал да правя, но без успех. Ако искаш може да пробваш ако имаш вътрешен джоб на якето да си направиш от картон едно листче и да го свиеш на две, но не много голямо и там ситно ще напишеш най-важното което ти трябва, и което мислиш че ще е на теста или не знам к'во точно имаш предвид..
Много странно,не съм си правила пищов -ама никога! Много ми еинтересно , докато го пишеш не запомняш ли нищо?! Аз ,ако запиша 1-2 пъти едно нещо и съм го запомнила...
ПТ: Може и към вътрешността на някоя дреха...
maDamn
Дап, с несесера е добра идея.
Или на гумичка? Аз някой път като имам да запиша повече неща и не мога да ги побера на миниатюрно листче правя тъй:
1. Пиша на листче с по-дребен шрифт.
2. Изрязвам отстрани за да не е много голям листа
3. Слагам листа под подвързия на учебник /безцветна/
4. В час си вземам учебника за `подложка` и слагам теста върху него.
5. Когато учителката не гледа повдигам теста и чета пищова.![]()
Звучи елементарно, ама на мен ми е помагало. Кофтито е, че от записаните неща на теста няма нищо, а има съвсем други глупусти |(
<3 d(ˆˆ)b
пък аз си пиша пищовите на чантата.. и без това цялата съм я изрисувала, изобщо не си личи, ако случайно добавя някоя формула по физикаи после просто си я слагам на видно място и готово
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Може също да си го навиеш около пълнителя на химикала ако е прозрачен и се вижда..
Или между краката и сядаш отгоре - като искаш да прочетеш просто си разтваряш краката малко..това ми беше любимия номерили пък ако имаш колан вътре си пъхаш листчето и по някое време си го изкарваш и четеш...абе начини много
Направи си го на уърд - шрифт Arial, размер 4. Чете се идеално. Така го сбиваш максимално, не че сега е много голям. Изкарваш го на чина, баш върху контролната.
Винаги съм предпочитал да прочета урок/тема веднъж-дваж и да науча 50% за 20мин, отколкото да се занимавам да правя пищови с часове и да се чудя как да се крия като някакъв мишок.
Respect my authoritah
Най-добрият пищов е да си научиш.Когато някой от класа ми се е опитал да преписва, все са го хванали, нашите виждат всичко.
Слагаш ръкава на якето върху чина, но в същото време ръката ти е доло.Побвай тва работи![]()
Аз обикновено като го напиша си го слагам на стола и сядам върху него. Като ми трябва си повдигам крака и преписвам. Или взимам някоя тетрадка и на корицата пиша пищова ситничко, даже е по-добре ако корицата е надраскана нищо не си личи. Или ако е по математика пишеш на гумата, линията и така. Кофтито е, че това, което съм написала на пищова не ми върши работа, защото в тестовете все слагат някакви глупостиА пък понякога даже и не ползвам пищова, защото теста е лесен, има го и това.. но ряяядко. Успех!