- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема против тютюнопушенето.
Горда майна![]()
Кво ще рече това ?
Без лоши мисли ,просто не разбирам защо софиянците мразят Варна , при положение ,че те са същите миндили?
Почва се с малко трева , след това търсиш по-тежка и силна , повече количество трева и така ..
Всеки знае ,че като се напуши с трева хубаво , и на другия ден му се спи , гади му се , зле му е и иска отново да си дръпне за да се развесели
АХААХАХХААХАХАХХАХАХААХХА АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХААХХАХА!
ХААХАХХААХАХАХХАХАХААХХАА ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХААХХАХА!
АХААХАХХААХАХАХХАХАХААХХА АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХААХХАХА!
ХААХАХХААХАХАХХАХАХААХХАА ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХААХХАХАХААХАХХАА ХАХАХХАХАХААХХААХАХАХХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ААХХАХА!
ХААХАХХААХАХАХХАХАХААХХАА ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХААХХАХАХААХАХХАА ХАХАХХАХАХААХХААХАХАХХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ААХХАХА!
ХААХАХХААХАХАХХАХАХААХХАА ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХААХХАХ
НЯКОЙ ДА МЕ УБИЕЕЕЕ! НЕ МОГА ПОВЕЧЕ!
Образовайте се, бе, деца!
аз нали не пуша цигари , другите не ме интересуват и не ми пречат.Ако си ограничавам контактите само с непушачи , доста е глупаво не мислите ли ?
Ми, не знам какъв чай си пушил ти, но вече от няколко години редовно пуша и не съм имала подобни проблеми.
Но споко - като станеш на 15 може би няма да ти влиза толкова лошо.
Точно, защото го пишеш това от своят тъп и ебан личен опит не означава, че при всички е така.
За теб може да е така, но за мен и хората до които съм имала допир а.к.а. моят личен опит + образованието на темата, което имам мога смело да кажа, че няма такова нещо.
Описваш ми някаква абстиненция тип махмурлук (хе-хе), дето от нормален чадел на нормален човек няма как да се получи.
Съжалявам искренно за лошият ти личен опит и начин на мислене, но това най-малко те прави прав.
Не показваш здрав разум, а просто се излагаш и ни доказваш, че си хем ограничен, хем балък.
Пример:На мен ми се повръща от прясно мляко, но не казвам, че проблемът е в млякото, като институция и в световен мащаб - проблемът си е в мен и/или в млякото, което аз съм пила. Същото важи и за чадела.
P.S: И не ми викай "напушен", защото не аз питам хората в темата за тютюнопушенето от кой град са и като ми кажат, че са от Пловдив да ги питам защо софянците не харесват Варна. Смятам,че перманентно си по-неадекватен и от мен и от всички във този форум. Верно спри да пипаш клавиатурата и поспри нарткотиците за които на всички ни е ясно, че няма как да са тревички.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Щях да се изсмея като ангелчето, но да не се повтаряме.
Това което казваш ти са пълни глупости. Пушил си един/два пъти и вече си доктор на науките. Познавам хора, които пушат трева след закуска, обяд и вечеря.. Едно и също количество всеки ден. Не знам за какъв прецедент говориш, но не спори за неща, които са ти мъгла.. Очевидно.
Да и аз познавам такива дето постоянно пушат, пият като свине и не се отказват ...
Ще те разочаровам, като ти кажа, че това, че ме нарече отново така не ме нарани особено, въпросът беше, че ти изглеждаш далеч по-неадекватен и превъзбуден от мен и доста парадоксално да наричаш мен така. Ако беше адекватен и зрял човек, който знае за какво говори и може да се аргументира нямаше да се държиш така.
Не видях Wax да разбра за какво говориш, нито пък ти разбра за какво говори Wax, но самият факт, че обсъждаш пиене и наркотици в темата за тютюнопушенето говори, че това явно са ти някакви фикс идеи (което вече ни доказа) и че си неадекватен.
А също така това, че сравняваш боцкането с пушенето ми показва доста ясно какъв ти е опита и културата.
С пожелания за много здраве и на теб, както и поне по капчица разум, грамотност и адекватност.
Ккто казах и преди - като навършиш 15 може би ще ти мине.
Остави го това келеме, вчера такива простотии изписа в темата за военното обучение... Тъпир. Не е напушен, дебил е.
Последно редактирано от Concussion : 02-24-2012 на 20:32
Wax се сети за какво става въпрос
В другата тема беше пуснал някаква подписка за хората, които мразят Варна , но не виждам смисъл да ти обяснявам
И не съм ти сравнявал боцкането с пушенето - много грешно разбираш
Точно ти не ми говори за КУЛТУРА и грамотност , защото ,ако под това е разбираш опитът ти от ходенето по пушанките през междучасията- жалко само за теб!
Нз Кво има общо ненавистта ми към Варна и всичко произлизащо оттам с темата...
Ок. Просто да те уведомя тогава, че ти се вписваш идеално.
Сигурно , но щом ти и другите кухи лейки са далеч по-стари потребители тук, значи има да се търси