- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема против тютюнопушенето.
Не ми пука особено дали Wax мрази Варна и на какви теми си говорите, въпросът е че се изказваш неадекватно и несвързано, явно и пишеш, колкото да знаем, че съществуваш и да те отразим.
Аз вече нямам междучасия, малко съм ги надраснала тези неща...Не случайно казвам, че и ти като станеш на дадена възраст и дай Боже поумнееш нещата е ти станат по-ясни, може да имаш същото мнение, но ще е обосновано.
Под култура не визирам нищо подобно, но наистина щом ще говорим за наркотици е хубаво поне една статия в уикипедия да прочетеш, за да не се изказваш неподготвен.
А част от културата при общуването по принцип е когато не си прав и не можеш да се аргументираш просто да прекратиш дискусията, а не да почнеш да наричаш с имена и да се държиш нагло, неуместно и просташки с човекът с когото комуникираш.
А за грамотност не виждам защо да не говоря...Има и далеч по-грамотни хора от мен, но в случая е ти не си от тях, даже точно обратното.
Нищо не разбирам грешно, ти се изразяваш така.
Значи още по лошо - вече си студент ,но с акъла на 15 годишно
На мен нещата са ми ясни , за това не пуша трева като теб
Като те чета май само това ти е в главата - да пушиш и да пиеш ...
,,И днес ядох много готина пица.
С много кетчуп и майонеза.
Мисля да си мина на старата диета - едно парче пица следобед, много цигари и много бира.
Ще е много готино.
Смисъл действително отслабвам по този начин.
Много е странно.
Иначе...
Момчето! Трябва да реша какво да правя с него.
Много съм объркана. '''
-------------------------
Хайде да не се правим да много интелигентни![]()
Толкова си тъп. Стига се излага, по-добре вземи млъкни и се изнеси от тук.
Тържествено напускам раздела на идиотите
.
Благодарим, че ни освобождаваш от присъствието си! Дано да е вярно. Приятно пребиваване във Фъна при себеподобните ти!
Тя написа да не й развалям темите повече и аз най-показно и иронично написах това, за да "разваля" божествената й тема отново. Но защо ли очаквам да схванеш този толкова сложен похват наречен ирония?
Иначе дори и да беше сериозно не виждам каква връзка има дали ще ям пица или ще пия бира с това, че ти нямаш култура по дадена тема, но въпреки това се правиш на специалист. И дори няма с какво друго да се аргументираш и как да спечелиш спорът освен с хранителният ми режим и постовете ми.
Защото, видиш ли ти, който яде пица и познава момчета не е интелигентен. и си няма хал хабер от дрога![]()
Да, но както вече казах, мнението ти не е обосновано, а просто се опираш на недоказани факти и некадърен опит, така че не важи.
А дори да бях с акъла на 15 годишна и да пиех и пушех по цял ден пак щях да изглеждам по-адекватна, зряла и възпитана от теб.
Да, да...Точно това ми е в главата по цял ден.Не съзнаваш ли кой повдигна темата за това, ей така от нищото?
Аз просто нямаше как да не те поправя... Но ти трябваше да покажеш какво магаре говорещо празни приказки си.![]()
бЪркАш се !
На баба ти хвърчилото не е било вярно
Дори не може да се сравняват двете !
Не те разбрах особено добре и не виждам каква е връзката между нещата.
Говоря за правдоподобните източници - лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги.. Твоите източници какви са? Личният опит.Личният опит и аз го имам само дето моят е хубав, а дори и да не беше нямаше да разсъждавам, като теб.
Вчера ни спряха някви 14 годишни да им купим цигари![]()
Creative Technologie
Така е. След няколко месеца редовно пушене на по кутия цигари на ден вече бях пристрастена (силна дума, но щом ще си говорим...), а след ~ четири години редовно пушене на трева все още не съм.
А познатите ми спряха и почнаха през това време по 20-30 пъти марихуаната, но цигарите така и не успяха да ги спрат.
В случая аз може би съм изключение, защото съм успявала да ги спра и двете.
Ти обаче явно си слабохарактерно мекотело и не можеш да спреш дори тревата и си правиш сметка, че при всички е така?
Да прибирахме се със съквартиранта и ни спряха да ни питат и съквартиранта им купи от автомат![]()
Creative Technologie