.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Wax се сети за какво става въпрос
    В другата тема беше пуснал някаква подписка за хората, които мразят Варна , но не виждам смисъл да ти обяснявам

И не съм ти сравнявал боцкането с пушенето - много грешно разбираш
    Точно ти не ми говори за КУЛТУРА и грамотност , защото ,ако под това е разбираш опитът ти от ходенето по пушанките през междучасията- жалко само за теб!
    Не ми пука особено дали Wax мрази Варна и на какви теми си говорите, въпросът е че се изказваш неадекватно и несвързано, явно и пишеш, колкото да знаем, че съществуваш и да те отразим.
    Аз вече нямам междучасия, малко съм ги надраснала тези неща... Не случайно казвам, че и ти като станеш на дадена възраст и дай Боже поумнееш нещата е ти станат по-ясни, може да имаш същото мнение, но ще е обосновано.
    Под култура не визирам нищо подобно, но наистина щом ще говорим за наркотици е хубаво поне една статия в уикипедия да прочетеш, за да не се изказваш неподготвен.
    А част от културата при общуването по принцип е когато не си прав и не можеш да се аргументираш просто да прекратиш дискусията, а не да почнеш да наричаш с имена и да се държиш нагло, неуместно и просташки с човекът с когото комуникираш.
    А за грамотност не виждам защо да не говоря...Има и далеч по-грамотни хора от мен, но в случая е ти не си от тях, даже точно обратното.
    Нищо не разбирам грешно, ти се изразяваш така.

Banned Мега фен
    Значи още по лошо - вече си студент ,но с акъла на 15 годишно
    На мен нещата са ми ясни , за това не пуша трева като теб
    Като те чета май само това ти е в главата - да пушиш и да пиеш ...

Banned Мега фен
    ,,И днес ядох много готина пица.
    С много кетчуп и майонеза.
    Мисля да си мина на старата диета - едно парче пица следобед, много цигари и много бира.
    Ще е много готино.
    Смисъл действително отслабвам по този начин.
    Много е странно.
    Иначе...
    Момчето! Трябва да реша какво да правя с него.
    Много съм объркана. '''
    -------------------------
    Хайде да не се правим да много интелигентни

Мега фен Аватара на Concussion
    Толкова си тъп. Стига се излага, по-добре вземи млъкни и се изнеси от тук.

Banned Мега фен
    Тържествено напускам раздела на идиотите

Banned Мега фен
    .

Благодарим, че ни освобождаваш от присъствието си! Дано да е вярно. Приятно пребиваване във Фъна при себеподобните ти!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Благодарим, че ни освобождаваш от присъствието си! Дано да е вярно. Приятно пребиваване във Фъна при себеподобните ти!
    Всъщност заради теб любов ще остана още малко

отегчавате ме

Banned Супер фен
    ,,И днес ядох много готина пица.
    С много кетчуп и майонеза.
    Мисля да си мина на старата диета - едно парче пица следобед, много цигари и много бира.
    Ще е много готино.
    Смисъл действително отслабвам по този начин.
    Много е странно.
    Иначе...
    Момчето! Трябва да реша какво да правя с него.
    Много съм объркана. '''
    -------------------------
    Хайде да не се правим да много интелигентни
    Тя написа да не й развалям темите повече и аз най-показно и иронично написах това, за да "разваля" божествената й тема отново. Но защо ли очаквам да схванеш този толкова сложен похват наречен ирония?
    Иначе дори и да беше сериозно не виждам каква връзка има дали ще ям пица или ще пия бира с това, че ти нямаш култура по дадена тема, но въпреки това се правиш на специалист. И дори няма с какво друго да се аргументираш и как да спечелиш спорът освен с хранителният ми режим и постовете ми.
    Защото, видиш ли ти, който яде пица и познава момчета не е интелигентен. и си няма хал хабер от дрога

Banned Супер фен
    Тържествено напускам раздела на идиотите
    На кривата ракета и космоса й е виновен.
    Как става така, че аз, всички съфорумци и възможни източници знаем фактите и ги признаваме, можем да се отнасяме възпитано и с уважение и да водим нормални дискусии,а ти не, но накрая ние да сме идиотите?
    Моля ти се...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Тя написа да не й развалям темите повече и аз най-показно и иронично написах това, за да "разваля" божествената й тема отново. Но защо ли очаквам да схванеш този толкова сложен похват наречен ирония?
    Иначе дори и да беше сериозно не виждам каква връзка има дали ще ям пица или ще пия бира с това, че ти нямаш култура по дадена тема, но въпреки това се правиш на специалист. И дори няма с какво друго да се аргументираш и как да спечелиш спорът освен с хранителният ми режим и постовете ми.
    Защото, видиш ли ти, който яде пица и познава момчета не е интелигентен. и си няма хал хабер от дрога
    Показно и иронично си отделила толкова време за някакви глупости

Аз не мога да те разбера защо ти беше такава рекцията като казах ,че тревата е по-вредна и пристрастителна от цигарите?

Banned Супер фен
    Значи още по лошо - вече си студент ,но с акъла на 15 годишно
    На мен нещата са ми ясни , за това не пуша трева като теб
    Като те чета май само това ти е в главата - да пушиш и да пиеш ...
    Да, но както вече казах, мнението ти не е обосновано, а просто се опираш на недоказани факти и некадърен опит, така че не важи.
    А дори да бях с акъла на 15 годишна и да пиех и пушех по цял ден пак щях да изглеждам по-адекватна, зряла и възпитана от теб.
    Да, да...Точно това ми е в главата по цял ден. Не съзнаваш ли кой повдигна темата за това, ей така от нищото?
    Аз просто нямаше как да не те поправя... Но ти трябваше да покажеш какво магаре говорещо празни приказки си.

Banned Мега фен
    На кривата ракета и космоса й е виновен.
    Как става така, че аз, всички съфорумци и възможни източници знаем фактите и ги признаваме, можем да се отнасяме възпитано и с уважение и да водим нормални дискусии,а ти не, но накрая ние да сме идиотите?
    Моля ти се...
    Оу в кофата си бе момичето ми ! Къде слагаш под общ знаменател ,,всички възможни източници ,, ;D

Banned Супер фен
    Показно и иронично си отделила толкова време за някакви глупости

Аз не мога да те разбера защо ти беше такава рекцията като казах ,че тревата е по-вредна и пристрастителна от цигарите?
    Колко време смяташ, че съм отделила? Ха-ха-ха!
    Трябваха ми две минути, за да го формулирам и напиша. Да не съм бавна, че да отделям специално време за глупости?

Защото не е вярно. Доказано е, че не е вярно.

Banned Мега фен
    бЪркАш се !
    На баба ти хвърчилото не е било вярно
    Дори не може да се сравняват двете !

Banned Супер фен
    Оу в кофата си бе момичето ми ! Къде слагаш под общ знаменател ,,всички възможни източници ,, ;D
    Не те разбрах особено добре и не виждам каква е връзката между нещата.
    Говоря за правдоподобните източници - лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги.. Твоите източници какви са? Личният опит.Личният опит и аз го имам само дето моят е хубав, а дори и да не беше нямаше да разсъждавам, като теб.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Вчера ни спряха някви 14 годишни да им купим цигари
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Вчера ни спряха някви 14 годишни да им купим цигари
    В Германия ли бе?

Banned Супер фен
    бЪркАш се !
    На баба ти хвърчилото не е било вярно
    Дори не може да се сравняват двете !
    Така е. След няколко месеца редовно пушене на по кутия цигари на ден вече бях пристрастена (силна дума, но щом ще си говорим...), а след ~ четири години редовно пушене на трева все още не съм.
    А познатите ми спряха и почнаха през това време по 20-30 пъти марихуаната, но цигарите така и не успяха да ги спрат.
    В случая аз може би съм изключение, защото съм успявала да ги спра и двете.
    Ти обаче явно си слабохарактерно мекотело и не можеш да спреш дори тревата и си правиш сметка, че при всички е така?

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Да прибирахме се със съквартиранта и ни спряха да ни питат и съквартиранта им купи от автомат
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    Не те разбрах особено добре и не виждам каква е връзката между нещата.
    Говоря за правдоподобните източници - лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги.. Твоите източници какви са? Личният опит.Личният опит и аз го имам само дето моят е хубав, а дори и да не беше нямаше да разсъждавам, като теб.
    Естествено ,че не ме разбираш ,но пак да поясня - ти си в КОФАТА
    Не виждам лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Да, всъщност, доста са тъпи. :Д

Banned Мега фен
    Така е. След няколко месеца редовно пушене на по кутия цигари на ден вече бях пристрастена (силна дума, но щом ще си говорим...), а след ~ четири години редовно пушене на трева все още не съм.
    А познатите ми спряха и почнаха през това време по 20-30 пъти марихуаната, но цигарите така и не успяха да ги спрат.
    В случая аз може би съм изключение, защото съм успявала да ги спра и двете.
    Ти обаче явно си слабохарактерно мекотело и не можеш да спреш дори тревата и си правиш сметка, че при всички е така?
    Явно си малко изключение ,но аз говорих по принцип
    Между другото ми омръзна да те забавлявам ай лека нощ да спиш в кош и до утре

Естествено ,че не ме разбираш ,но пак да поясня - ти си в КОФАТА
    Не виждам лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела
    Не може да си толкова тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си