.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Banned Супер фен
    Честно казано мнението ми за тютюнопушенето 'що се отнася до мен самата е положително, но ако трябва да говоря масово и мащабно - не е такова. Ако някой ме попита дали да избере цигари или марихуана бих му казала второто и бих си заложила главата, че ще му повлияе по-добре.
    Разбира се лигави момченценценценценца, като 777, дето си купуват трева от Орландовци и след втората дръпка са "ТоОолКОвА нАпУшЕнИи И пРиСтРаСтЕнИи и ЗаТоВа МрЗяТ тИя ГаДнИ дРрОгИи" нямат нищо общо.

Banned Мега фен
    Аз и говоря едно , тя разбира друго - странни сте вие момичетата

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Естествено ,че не ме разбираш ,но пак да поясня - ти си в КОФАТА
    Не виждам лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела
    Ами, съжалявам, че документалните филми и книги не могат да дойдат да ти пишат в "КОФАТА" и да ти обяснят как стоят нещата.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Вземете си стая ве гугутки
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Честно казано мнението ми за тютюнопушенето 'що се отнася до мен самата е положително, но ако трябва да говоря масово и мащабно - не е такова. Ако някой ме попита дали да избере цигари или марихуана бих му казала второто и бих си заложила главата, че ще му повлияе по-добре.
    Разбира се лигави момченценценценценца, като 777, дето си купуват трева от Орландовци и след втората дръпка са "ТоОолКОвА нАпУшЕнИи И пРиСтРаСтЕнИи и ЗаТоВа МрЗяТ тИя ГаДнИ дРрОгИи" нямат нищо общо.
    Такъв ,ако ме пита какво ще избере - ще му кажа ,че е много тъп
    А ти щом ще го съветваш да взима ,че и по-лошото - значи по- хубаво да не те питат никои

Banned Супер фен
    Аз и говоря едно , тя разбира друго - странни сте вие момичетата
    Щом за едно шибано растение не можеш да разбереш, как очакваш пък да разбереш противополжният пол?
    И не сме ти виновни ние за простотията и дупките в културата относно наркотиците, която всеки един млад човек трябва да има днешно време.

Banned Мега фен
    Ами, съжалявам, че документалните филми и книги не могат да дойдат да ти пишат в "КОФАТА" и да ти обяснят как стоят нещата.
    Ами аз говоря за потребителите в КОФАТА за съвсем друго, а ти тръгваш да ми викаш от къде си взимала инфо
    божее

Banned Супер фен
    Такъв ,ако ме пита какво ще избере - ще му кажа ,че е много тъп
    А ти щом ще го съветваш да взима ,че и по-лошото - значи по- хубаво да не те питат никои
    Знаеш ли какво? Хайде след 5-10 години пак да си говорим? Поне едно основно образование искам от теб преди да ми пишеш отново.

Banned Супер фен
    Ами аз говоря за потребителите в КОФАТА за съвсем друго, а ти тръгваш да ми викаш от къде си взимала инфо
    божее
    "медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела"

Ясно ми показа какво ти е нивото и колко си адекватен. Стига ми толкова.

Banned Мега фен
    Щом за едно шибано растение не можеш да разбереш, как очакваш пък да разбереш противополжният пол?
    И не сме ти виновни ние за простотията и дупките в културата относно наркотиците, която всеки един млад човек трябва да има днешно време.
    По-хубаво се посъветвай с някой учител , не знам кой ти ги натяква тези простотии

Banned Мега фен
    "медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела"

Ясно ми показа какво ти е нивото и колко си адекватен. Стига ми толкова.
    Омг Върни се малко по-назад и се виж ти как извъртваш изцяло всичко

Banned Мега фен
    Знаеш ли какво? Хайде след 5-10 години пак да си говорим? Поне едно основно образование искам от теб преди да ми пишеш отново.
    Бас държа ,че учиш в свободния

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Имах в предвид, че в нормална държава щеше да има солени глоби за хвърлен фас на земята и хората нямаше да си ги хвърлят по земята. Иначе си е до манталитет. Като да си хвърлиш торбата с боклука през балкона, понеже те мързи да отидеш до казана
    Проблемът е, че върху този див селянин не е упражнен peer pressure да не прави свинщина. Дори напротив, вижда, че всички го правят и смята, че ще му се размине.

В един идеален свят някой би трябвало да му направи забележка. Аз не бих, де, но и личният пример е нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си