Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
Wax се сети за какво става въпрос
В другата тема беше пуснал някаква подписка за хората, които мразят Варна , но не виждам смисъл да ти обяснявам

И не съм ти сравнявал боцкането с пушенето - много грешно разбираш
Точно ти не ми говори за КУЛТУРА и грамотност , защото ,ако под това е разбираш опитът ти от ходенето по пушанките през междучасията- жалко само за теб!
Не ми пука особено дали Wax мрази Варна и на какви теми си говорите, въпросът е че се изказваш неадекватно и несвързано, явно и пишеш, колкото да знаем, че съществуваш и да те отразим.
Аз вече нямам междучасия, малко съм ги надраснала тези неща... Не случайно казвам, че и ти като станеш на дадена възраст и дай Боже поумнееш нещата е ти станат по-ясни, може да имаш същото мнение, но ще е обосновано.
Под култура не визирам нищо подобно, но наистина щом ще говорим за наркотици е хубаво поне една статия в уикипедия да прочетеш, за да не се изказваш неподготвен.
А част от културата при общуването по принцип е когато не си прав и не можеш да се аргументираш просто да прекратиш дискусията, а не да почнеш да наричаш с имена и да се държиш нагло, неуместно и просташки с човекът с когото комуникираш.
А за грамотност не виждам защо да не говоря...Има и далеч по-грамотни хора от мен, но в случая е ти не си от тях, даже точно обратното.
Нищо не разбирам грешно, ти се изразяваш така.