.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Училищен Весник..

Класната ми даде да пиша в училишния весник статия за Спорт... Но нищо , ама нищо не ми идва на акъла... Каза да е нещо АКТУАЛНО и ИНТЕРЕСНО... Някои може ли да ми даде някакви идеи..

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Би могъл да пишеш за спортовете в училище, за предстоящи състезания или успехи.
    Respect my authoritah

anonymous708973
    Guest
    Европейското?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Първо - пише се весТник. Европейското,както каза Пантерката , е добра идея!Можеш нещо и за Световната купа в Банско... За предстоящите Олимпийски игри ,например ,и кой ще ни представя там.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    За ски спортовете в България, президентът дори обсъждаше темата преди седмица.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte Виж мнението
    Би могъл да пишеш за спортовете в училище, за предстоящи състезания или успехи.
    За училището няма как да пиша понеже съм за първа година в него ,а тази година в спортовете се изложиха .

Мега фен Аватара на Dagichka
    Дала ти е да пишеш във весТника, а знае ли нивото ти на писмена култура? Аз имам редовна рубрика в нашия уч. вестник и пиша за актуалните събития в училището, един фр от класа пише спортната статия - отразява всички мачове/състезания в които участват учениците и понякога взима интервюта от тях. Другият вариант е да пишеш за световните спортни събития, можеш да намериш инфо в нета (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си