Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
Хайде да правим виртуален секс!
Започваме.

Събувам си бавно чорапите на слончета...

Аз силно и страстно желая да усетя аромата на всяко твое пръстче, да прокарам игриво език по петата и стъпалото ти, да налапам цялото ти малко, нежно и женствено краче и да продължа нагоре усещайки и облизвайки прасците ти и гальовно и невинно да те целуна по коляното... Тогава ще те поискам толкова, че смело ще продължа да те измъчвам чрез възбуда, като те просна на леглото, коленича и сложа божествените ти крака върху раменте си, ще почна да прокарвам връхчетата на пръстите си по вътрешната страна на бедрата ти, после неочаквано ще преместя ръката си върху топлото ти и мокро котенце. Ти ще изстенеш - нежно и почти беззвучно, което ще ми даде достатъчно увреност да стигна още по-надалеч...Ще разцелувам бедрата ти, докато те държа за съвършената талия, после рязко ще преместя ръце върху ханшът ти и ще ги пъхна под теб, хващайки те за малкото ти сочно дупенце. Ще те придърпам към мен, ще усетиш дъхът и желанието ми............

Не бих поискала нищо от теб, никаква активност. Искам да си моя, да ти покажа какво е любов и страст. Да те изкарам от скучното ежедневие и сивата делнична бруталност. Не искам да проронваш и дума. Не искам и да мислиш. Искам просто да се отдадеш и да усетиш...Ще те направя жена, ако ми позволиш и следваш правилата ми.

Още?