.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73
    Мега фен Аватара на Infinity

Прием в Американския колеж

Искам да ви попитам има ли начин да ме приемат след 8-ми клас!? Може би е невъзможно,ноо вие как мислите и знаете ли за такива "изключения"..
    To infinity and beyond.

даваш двойна такса и си вътре

Всеки депутат или известна личност вкарва дебилчето си там с пари..
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Много ясно, че с пари ще може.

Да,но не съм от София и писах на и-мейла,който са дали в сайта дали има такъв начин и мисля,че много добре подчертах,че има вариант да заплатим необходимата сума!? Ще почакам още малко за отговор,пък дано да стане,въпреки че едва ли ще може да заплатим тази сума
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на gabi_94
    защо искаш да влезеш толкова там? да не би да имаш приятелка там? Виж парите там са адски много, не си струва...Има и други добри училища в София ако толкова искаш там.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

gabi_94 май "там" ти е любимата дума..
    А,сега по темата:Ами,не нямам приятелка там,но мисля,че тук точно в този колеж шансовете за добра реализация и образование след 12ти клас са много по-добри,отколкото в някои други "елитни" софийски гимназии,но все пак не съм от София и приемам всякакви варианти и предложения. Важно ми е и училището да има добро общежитие/ тук е перфектно/ не само затова отивам разбира се,но това е един голям +.Пак казвам,ако можете да ми помогнете-давайте!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да, може да влезнеш и то съвсем легално, ако учиш една година в чужбина или в AASS. Таксата, обаче, като интернационален ученик е 29 000 лв. на година. Но е съвсем открито и легално. И ти трябва успехнад 5.00. (В)

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    gabi_94 май "там" ти е любимата дума..
    А,сега по темата:Ами,не нямам приятелка там,но мисля,че тук точно в този колеж шансовете за добра реализация и образование след 12ти клас са много по-добри,отколкото в някои други "елитни" софийски гимназии,но все пак не съм от София и приемам всякакви варианти и предложения. Важно ми е и училището да има добро общежитие/ тук е перфектно/ не само затова отивам разбира се,но това е един голям +.Пак казвам,ако можете да ми помогнете-давайте!
    леле колко пъти съм използвала "там" абе нещо съм мн разсеяна днес по темата: нали знаеш че там са всички деца на богаташи и известни хора и са супер надути и ще ти смачкат и самочувствие и всичко
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мда,то се подразбира-след,като могат да си позволят таксата,значи не са "просто" някои.. Но пак казвам,ако имате по-добри предложение за училище в София след 8-ми клас със общежитие или някакъв по-добър вариант Наистина съм отворена за всякакви идеи!
    To infinity and beyond.

Няма смисъл да ходиш там ако ще и по 50 000 да можеш да плащаш на година.. Всички са яко надути и се правят на велики, парадират с възможности и са против всички които не са от София^^

Бях приет там на 26 то място и се отказах накрая заради парите и това което споменах по горе... нищо че съм от София

Ако можеш да платиш едногодишно дарение в езикова в сф е по добре ..

Това което се говори може да е вярно обаче като научиш езика можеш да ходиш в чужбина с диплома и не ти дреме ^^

Да,но се оказва,че май повечето добри езикови гимназии в София са след 7-ми клас! Някакви предложения отново?!
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Нищо не разбрах, честно. Искаш в АК, има си общежития, за които се плаща допълнително, но доста. Иначе искаш общежитие в самия колеж или другаде? И как хем можеш да плащаш, хем не. И сега къде учиш? Ако не ти пуснат отговор, защо не звъннеш?

Всъщност май доста ви обърках вече,да.Значи,ситуацията е следната:
    Може би имаше някакъв вариант,ако се бях пробвала след 7-ми клас,таксата ми да бъде значително намалена/може би 50%/,защото си има причина.А,иначе казах,че АК има добро общежитие и това е един голям +,ноо не знаех,че се плаща допълнително затова. Попитах,дали знаете за добра езикова гимназия,която има общежитие-по възможност добро! Защото иначе другият вариант е квартира,а ми се струва,че съм още прекалено малка за тези работи. Иначе съм от малък град,уча в нормално СОУ Не съм далеч от София 40км. , ноо пък не е и близо /ако приемем варианта за пътуване всеки ден/ Това е общо взето.Още очаквам отговор от АК,ама нямам намерения да се обаждам засега май....защотоо какво да питам? Май е ясно,че няма да стане,освен ако не се заплати " тлъсто"..
    To infinity and beyond.

Град
    София
    В АК освен богати и надути има и много умни и способни деца. Аз не съм там, но познавам и от двата типа хора от там. Но АК е име и е едно елитарно училище, което се знае. Има и добра диплома. Ако решиш да учиш в чужбина АК е едната алтернатива и е най-евтината. Другите две са още по-скъпи. Не казвам, че от едно българско училище няма да излезнеш със същите знания - казвам, че едно българско училище държавно няма името на АК. А иначе не се сещам за езикови гимназии след 8 клас. Никакви идеи. Другите са на ход...Единственото, което се сещам е някое професионално училище, но като гледам целта в живота не ти е чистачка, така че няма какво да пиша повече глупости.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    В АК освен богати и надути има и много умни и способни деца. Аз не съм там, но познавам и от двата типа хора от там. Но АК е име и е едно елитарно училище, което се знае. Има и добра диплома. Ако решиш да учиш в чужбина АК е едната алтернатива и е най-евтината. Другите две са още по-скъпи. Не казвам, че от едно българско училище няма да излезнеш със същите знания - казвам, че едно българско училище държавно няма името на АК. А иначе не се сещам за езикови гимназии след 8 клас. Никакви идеи. Другите са на ход...Единственото, което се сещам е някое професионално училище, но като гледам целта в живота не ти е чистачка, така че няма какво да пиша повече глупости.
    НЕГ/ФЕГ/АЕГ

Аз съм в НЕГ и оттам след 12 клас директно в Германия, а там семестъра 500 евро и си има общежития на ниски цени
    Същата работа и с ФЕГ и АЕГ мисля...

Супер фен
    По-добре се премести в друго училище,АК според мен не си струва просто...За двойно,че може и тройно по-малко пари би могла да влезеш в друго училище и отново ще излезеш със същите знания.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от john95
    НЕГ/ФЕГ/АЕГ

Аз съм в НЕГ и оттам след 12 клас директно в Германия, а там семестъра 500 евро и си има общежития на ниски цени
    Изобщо не е същото.
    В НЕГ е хубаво за Германия, защото си имате немска диплома.
    Обаче АЕГ няма нито A-levels, нито АР.
    Френската също няма French Baccalaureate.
    Испанската не знам как е, но мисля, че и тя не е с испанска диплома.
    Та в този смисъл в НЕГ, ако ще ходиш в Германия е идеално. И ти казвам отсега да не записваш нищо инженерно, защото имат по 9 - 13 изпита на семестър, а в Англия и САЩ сапо 4-5. Представи си!

Та от АЕГ, ФЕГ и ИЕГ си си с проста българска диплома, която вече официално не се признава от UCL и LSE.

Цитирай Първоначално написано от john95
    НЕГ/ФЕГ/АЕГ

Изобщо не е същото.
    В НЕГ е хубаво за Германия, защото си имате немска диплома.
    Обаче АЕГ няма нито A-levels, нито АР.
    Френската също няма French Baccalaureate.
    Испанската не знам как е, но мисля, че и тя не е с испанска диплома.
    Та в този смисъл в НЕГ, ако ще ходиш в Германия е идеално. И ти казвам отсега да не записваш нищо инженерно, защото имат по 9 - 13 изпита на семестър, а в Англия и САЩ сапо 4-5. Представи си!

Та от АЕГ, ФЕГ и ИЕГ си си с проста българска диплома, която вече официално не се признава от UCL и LSE.
    Еми то и в НЕГ има само 1 паралелка с такава 'немска диплома' за която не си струва особено пък другите са диплома 'за перфектно владеене на Немски език' и обикновена БГ диплома за която въобще не си струва да се мъчиш да влезеш в НЕГ...

Аз точа зъби на средната , а тази най високата не си струва по повод на това, че живота ти се променя.. Всички те заклеймяват като зубър щом си влязъл там, учите доста ама доста повече, немците винаги пишат много ниски оценки и ти може да си с немска диплома ама тя е слаба... Накрая разбира се получаваш - немска и българска и можеш да си избереш с коя да кандидатсваш и понякога излиза по изгодно с БГ дипломата в Германия отколкото със слабата немска диплома

Абе тъпо се получава ...

Град
    София
    Ако учиш няма проблеми. Имам приятел, който влезна в Ludwig Maximilian и Technischen Universitaet Muenchen, които са двата най-добри немски университета, точно посредством тази диплома.

Ако учиш няма проблеми. Имам приятел, който влезна в Ludwig Maximilian и Technischen Universitaet Muenchen, които са двата най-добри немски университета, точно посредством тази диплома.
    Да наистина в тaкива университети трябва да имаш доста висока диплома, независимо немска или не ^^
    За радост 12 клас пердашат високите оценки българите

Пък аз и не знам как ще вляза в тази най-високата паралелка с оценките по немски 5,5,5,5,4,5,6 - които пак са високи при условие че не съм учил немски преди >..

Да,но НЕГ/ФЕГ/АЕГ не са ли след 7-ми клас?
    To infinity and beyond.

Как да ти го кажа - с малко пари случайно може и след 8 клас да влезеш
    А те едва ли са повече от 1 такса в АК, и като са еднократни ..

Град
    София
    Парашутисти говори ли ти нещо?

А да те попитам ти къде бля 7 клас и що не кандидатства в Сф ?

Охх,и аз това си се чудя сама на себе си!! Къде блях,какво правих...ужасна грешка,но предпочитам,ако мога да я поправя поне сега.И това "парашутисти" нищо не ми говори.. Каква сума примерно трябва да дам,за да вляза след тази година във НЕГ? И,няма ли да ми е проблем,че съм изостанала от останалите ученици със езика?
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си