- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Програмиране
Не почвай сега програмиране .. смисъл ако беше учила и от 8 клас примерно да .. аз в момента съм 10 клас и уча в ТУЕС, ако ти говори нещо .. мисълта ми е, че се учи доста програмиране ..
1. ако не си 10000% сигурна, че искаш това и само това по-добре не се хващай .. аз мислех, че ще ми е много интересно, ама се оказа доста трудно и най-важното лично за мен СКУЧНО.
2. ти си момиче за бога .. от какъв зор ще учиш програмиране ?? ;д
Не е задължително програмистите да са само момичета. Аз също в момента се занимавам с това. Познавам момичета програмистки, вярно че не са много, но са в пъти по-добри от повечето момчета в града.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ако ще учиш програмиране в университет, приеми, че ще учиш математика. Програмирането във вид на програмиране не е много, а математиката ще ти изпие душата. Ако искаш нещо по-посредствено, ще си пропилееш времето в университета.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако ще учиш програмиране трябва много мног да се занимаваш да четеш всеки дени в университета по принцип нищо няма да научиш всичко е до самообучение
Затова ли хората в университета са едни от големите имена в информатиката, а повечето самоуки мижитурки никога няма да ги чуеш? Айде моля ти се, стига сте го пропагандирали това. В университета може много да се научи, друг е въпроса, че на повечето не им стига капацитета да вземат това, което им се дава там.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе да питам в тази тема,че да не правя нова...Chacho виждам,че много разбираш от информатика и ми стана интересно дали може да ми отговориш на няколко въпроса,който ме мъчат тези седмици.
1.Може ли човек да е компетентен и в hardware и в Software областа?
2.Какво мислиш за роботиката?
3.Защо специалноста се казва информационни технологии,а не както преди изчислителни машини?
Може и да са тъпи въпроси,но нищо не разбирам от тази специалност а ми стана интересно...