хмм.. тази тема е посветена на по-задълбочените ми размисли и кофти неща, които нямат място в "хохоо, нова 'personal' темичка^^..."

реших, че ако сложа и това в листа ми с оплаквания в 'personal' темичката ми, едва ли някой ще му обърне внимание, а ми се струва доста важно... та, от няколко дни насам, когато чета нещо, някак си променям буквите в думата и прочитам неща със съвсем различен смисъл от самия текст.. странното е, че нещата, които виждам си имат смисъл сами по себе си, но нямат нищо общо с написаното..
....друго странно нещо са нещата, които сънувам.. хора, които дори не съм виждала, някакви психарски истории, достойни за horror филм.... и това се случва абсолютно всяка вечер.. винаги сънищата ми са различни, но нещото, по което си приличат е, че някой умира по хипер гаден начин... не казвам, че нещата, които сънувам ме плашат, но си е доста странно, при положение, че не гледам такива филми, нито се интересувам от такива неща.. а преди година някъде, в продължение на няколко месеца сънувах, как сестра ми се опитва да ме убие и всяка вечер беше по различен начин.. доста е креативна, когато я сънувам :Д ...
йепп, оплаках си се ..