.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Unhappy На морското ми свинче му падат зъбкитее..... ;(((((

Хора много се притеснявам, защото на свинчето ми преди седмица му падна единия горен зъб, а преди около час другия горен.......... ;((((( Какво му става... ;(( ;ХХХ

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    може би ги сменя ... или е болно не знам заведи го най-добре на ветеринар

Охх и аз си мислех да го заведа на ветеринар, но майка ми не иска... казва, че това би трябвало да е нормално и сега им е сезона за сменяне на зъбки.. незнам дали е така, но се притеснявам адски много, а майка ми просто не иска и не иска да го водя на ветеринар ...

Голям фен Аватара на vilityyy979
    какво толкова ти коства да го заведеш на ветеринар .. може да е нещо сериозно .
    Passion is Fashion ;]

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от miminka992 Виж мнението
    Охх и аз си мислех да го заведа на ветеринар, но майка ми не иска... казва, че това би трябвало да е нормално и сега им е сезона за сменяне на зъбки.. незнам дали е така, но се притеснявам адски много, а майка ми просто не иска и не иска да го водя на ветеринар ...
    Майка ти е луда! Просто не й се дават пари. Още преди седмица е трябвало да го заведеш на ветеринар. Аз имам морско свинче. Зъбките не се сменят. Не знам на колко е твоето, но такова нещо няма. Ако няма зъби, няма как да гризе менюто си. Не агонизира ли?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Тя майка ми иска да изхвърля свинчето, ти ми говориш за ветеринар .. Просто е побесняла с моята свинка, защото постоянно си изхвърля с краката талаша.. рита го ии той пада по целия паркет.. някойй знае ли защо го прави.. наистина е много досадно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от miminka992 Виж мнението
    Тя майка ми иска да изхвърля свинчето, ти ми говориш за ветеринар .. Просто е побесняла с моята свинка, защото постоянно си изхвърля с краката талаша.. рита го ии той пада по целия паркет.. някойй знае ли защо го прави.. наистина е много досадно
    Подари го на някого. Пусни обява в нета. Не мъчи горкото същество. Как така ще го изхвърлите? Дарете го в някоя ветеринарна клиника или кабинет, за да му намерят стопанин или в някой зоо магазин. Напълно нормално е да рита, затова се взима клетка с пластмасово покритие.
    Говори с нея за това. Щом не го иска у вас, не го и мъчете. Като не можете да се грижите за него, защо сте го взели?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Имала съм морско свинче 6 години. Казвам ти свинчетата не сменят зъбки така че води го на ветеринар за да може да видят какво му има моето за 6 години не се е разболявало нито веднъж дори и ваксини не съм му слагала но моля те води го по бързо на вет Все пак това е живо същество бе хора може да го боли а как ще се храни ......

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не съм чула да им падат зъбите.. макар че никога не съм гледала хамстери или морски свинчета. По-добре го заведи на ветеринар наистина.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Как така майка ти не иска да го водите на ветеринар? Когато тя е на работа, а ти си вкъщи, по-добре го заведи на ветеринар, отколкото да се случи нещо по-лошо.

Не съм гледала морско свинче, но 4 години съм гледала зайче, а то пак е гризач, така че това наистина не е добре. Гризачите не си сменят зъбите. Чрез гризенето все едно си ги пилят, но наистина не трябва да им падат. Наистина, заведи го на ветеринар, за да не стане по - зле

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Ако майка ти не иска, а трябва да отидеш с възрастен вземи баща си . Ако ли не, една приятелка с гризача под ръка и готово.

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Според мен е важно, така че го заведи без майка ти да разбира!

I sneakers!
    music>life ♪♫

Щом майка ти не ти дава, пусни тема в www.dog.bg там има ветеринари, които ще ти помогнат.

http://forum.dog.bg/topic/22299-%D0%...5%D1%82%D0%B0/
    Последно редактирано от BaffaLsc : 03-02-2012 на 07:19
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не знам дали е нормално да се сменят сами, но знам, че ако се извадят израстват пак. На мой познат морското му свинче падна от панерчето си на земята и си счупи предните 2 зъба, после му ги извадиха и те пораснаха пак. Аз имам морско свинче от малко повече от година и до сега не се е случвало такова нещо.. не знам. Нищо не ти коства да го заведеш наистина или поне да отидеш ти до някой ветеринар да попиташ и той вече да ти каже дали е нормално или не. Пиши да кажеш какво става.

Не съм го водила на ветеринар, защото то зъбчето му е наполовина пораснало вече... Между другото много бързо му порасна.... :O

Мега фен Аватара на Mi6inka
    дааам )))

anonymous708973
    Guest
    Заведи го на ветеринар, какво я слушаш майка ти?
    Имала съм морско свинче и не си е сменяло зъбите.

Ами то зъбчето му е почти пораснало и не мисля за сега да го водя на ветеринар... ако му падне пак вече на всяка цена ще го заведа.. аа и си ядеше както преди, когато нямаше зъбче.. никога не му е спирал апетита...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Заведи го на ветеринар, какво я слушаш майка ти?
    Имала съм морско свинче и не си е сменяло зъбите.
    И аз така, ама щом вече всичко е наред, чудесно..
    Виж, с тебе може и да не сме забелязали даже ;D
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на NambyPamby
    И аз съм имала такъв дзвер, няколко даже, но също не съм забелязала да са им падали зъбите. оО

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Не искам да прозвуча грубо, но по-добре недей да рискуваш ами го заведи на ветеринар, недей така да се превземаш ''Ааа ми то зъба му порасна, няма да го водя''. Ето, виждаш, че няколко човека са имали морски свинчета и не е ставало такова нещо, затова пак повтарям, недей да рискуваш, ами го заведи веднага, когато можеш

Заведи го на ветеринар. И на моето така му падаха, но когато го заведох ми казаха, че ги сменя. Но пък може да е сериозно

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    ама така да за изкендза че кат са издруса да напълни дупката с тепе
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Аре ако обичаш не ръси простотии... аз питам за нещо сериозно ти тука спамиш темата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си