.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Варненците да помагат

Здравейте! Нека някой, който е от Варна или познава града, да ми помогне с малко инфо. Става дума за един мой приятел от Германия, който лятото ще пристигне със самолет и от там трябва да отиде до Златни пясъци. Проблемът е, че ако вземе такси, сигурно ще го ударят доста в сметката, като видят, че е чужденец. Аз предполагам, че има и автобуси. Ще ми кажете ли близо ли е автобусната гара до летището, колко редовни са автобусите до Златни пясъци и каква е цената на билета? Мерси предварително!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има автобусна спирка до летището. Линията е 409. Автобусите са редовни - на 15, 20 минути. Зависи дали делник или празник. Цената на билета варира от 1.00лв. до 3.00лв. Дори и в автобусите, съм виждала как лъжат чужденците. Билета мисля, че ще му струва около 2лв.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Има автобусна спирка до летището. Линията е 409. Автобусите са редовни - на 15, 20 минути. Зависи дали делник или празник. Цената на билета варира от 1.00лв. до 3.00лв. Дори и в автобусите, съм виждала как лъжат чужденците. Билета мисля, че ще му струва около 2лв.
    Няма как билета от летището да е 2 лева след като от Чайка до Златните е 3лв.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Варна
    Повече от 3лв - няма как да е. Освен, ако кондукторите, не се направят и не кажат по-висока цена, защото и това съм виждала. А от Чайка до Златните съм пътувала за 2.40лв.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    От центъра на Варна до Златните е 6 лева билета

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf Виж мнението
    От центъра на Варна до Златните е 6 лева билета
    Апсурд.

От центъра до Златните билета е 2.50лв , лятото редовно пътувах.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ще ви закарам без пари

Иначе 409 минава през летището, автогарата и отива до Златните...само за цената не мога с точност да ти кажа, лятото билета е 1.60 или 1.80 ако не се лъжа, сега зимата би трябвало да е по-малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си