.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Секс - майка ми

Здравейте Значи въпроса ми е следния Как да кажа на майка ми за секса.. Вчера говорихме малко т.е беше ми закасняло някаде 6-7дни [ слава богу дойде ми ] И тя започна има ли вероятност да си бременна ... спиш ли с приятелят ти и т.н Аз ходя с едно момче от 7 месеца и да правим секс И тя ми каза следното ... Ако правиш секс с него пиите хапчета .. Аз разбира се отричах че сам спала с него.. И искам да и кажа че вече уж искам да правя секс с него и тя да ми каже хапчетата какви са и как да ги пия но да и ко кажа по заобиколен начин - ИДЕИ !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оффф, става въпрос за противозачатъчни, които се предписват от гинеколог, след като си била прегледана.

Иначе щом вече те е попитала защо просто не и каза?

Нямаше как.. нямах смелост незнам... Как да и го кажа сега по заобиколно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ''Абе мамо,замислих се за това,което каза.Мисля ,че скоро мое да спя с него и няма да е лошо да ме заведеш на гинеколог,да ми предпише хапчета''
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хапчетата попринцип се предписват за лечение,аз ги пия 2 години,но ако искаш може да ги пиеш и за предпазване от бременност,така че по-добре кажи на майка си,както каза Biskfitka,че си се замислила и т.н - щом ти е предложила,надали ще ти откаже

Трудните неща се казват директно, така е най-лесно, ако почнеш да заобикаляш, увърташ, така и няма да ти стигне смелост да им кажеш.. Изцепваш се правя секс с гаджето ми, когато стане въпрос за тази тема и от там нататък ще ти дойде пауъра

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Първоначално прочетох "Секс с майка ми", но останах разочарован като се загледах... :X

Нямаше смисъл да отричаш. Можеш да и кажеш просто ей така. "Ей мамо, трябва да ти кажа нещо. Мисля, че съм достатъчно голяма вече и съм го обмислила напълно - вече правя секс с приятеля си." и т.н.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    а може просто да използвате презервативи и да си спестиш хапчетата. ;]
    Welcome to the Jungle...

^най-добре с кондоми да си се предпазвате ;] хем и от болести така се пазите .. иначе както каза TePuKaTpoDuShA трудните неща се казват директно.Мен лично първо сестра ми ме попита вие с твоя секс правите ли.. и аз и казах не,щото някак изведнъж ми дойде въпроса и 4-5 дена след тва както си седяхме изведнъж и го изцепих

Тая идеа "Скоро ще спя с него,и ще е хубаво да ме заведеш" не е ли малко тъпа,впредвид,че гинекологът ще те пита да ли си девствена и сам ще разбере като те преглежда.

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Първоначално прочетох "Секс с майка ми", но останах разочарован като се загледах... :X

Нямаше смисъл да отричаш. Можеш да и кажеш просто ей така. "Ей мамо, трябва да ти кажа нещо. Мисля, че съм достатъчно голяма вече и съм го обмислила напълно - вече правя секс с приятеля си." и т.н.
    "Първоначално прочетох "Секс с майка ми", но останах разочарован като се загледах... :X "

ее значи не съм бил единствен
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Колко мъка има по тоя свят...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен
    Да ти имаме дертовете..Майка ти открито ти го казва да пиеш хапчета,а ти се срамуваш да я питаш какви...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от MyGuiltyPleasure Виж мнението
    Тая идеа "Скоро ще спя с него,и ще е хубаво да ме заведеш" не е ли малко тъпа,впредвид,че гинекологът ще те пита да ли си девствена и сам ще разбере като те преглежда.
    Е да се оправя сама там вече ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си