Така...

1. Помисли си поне няколко пъти внимателно преди да го направиш с който и да било.Имаш една девственост, жертвай я за някой, който ще го оцени и ще те направи щастлива.Не знам на колко години си, сега може да ти се струва мега тъпо това , което ти казвам, но след време ще ме разбереш напълно.

2. Мен ме болеше малко само в началото, понеже не се бях отпуснала добре, но след няколко минутки някъде, всичко си беше както трябва.Доколкото знам, нямаше кръв.Просто бях с точният човек за мен тогава и го исках наистина много.

3.Не е задължително да тече кръв, но дори да стане, няма страшно При всяка от нас има такава "опасност" при пръв път и много от нас, които са го преживявали, казват, че не е нищо кой знае какво- просто няколко капки , което е нормално при разкъсване на девствената ципа.

4. Съветът ми е просто да си го решила и да го искаш, да обичаш този човек много и да си сигурна, че отговаря на чувствата ти, за да не си разочарована после.След което, ако прецениш да го направиш, по време на акта, бъди спокойна, отпусни се в ръцете му и просто го направете , няма от какво да се боиш.Не очаквай кой знае какво удоволствие, като за първи път надали ще е велико, но с всеки следващ ще става все по-хубаво.

5. Успех при вземането на решение.Надявам се да съм ти била от полза.