.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Cool Тренировка вкъщи.

Значи, искам да питам как мога да заякна в домашни условия.Имам два дъмбела по 5кг, правя лицеви и коремни, но незнам по колко да правя.Имам също и лост.И сега малко инфо за мен самия-аз съм от София, на 13 съм и тежа 63 кила (почти).Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ядеш качествена храна; правиш упражнения за всички мускулни групи, като даваш на всяка да си отпочине по няколко дена; спиш по 8-10 часа в нормално за спане време; правиш на всяко упражнение по 3 серии от по 10 повторения с килограми, които не ти позволяват повече (ще импровизираш с дъмбелите, може да ползваш книги и прочее); най-важното е да четеш информация и малко по малко да навлизаш в нещата. Не очаквай кой знае какви резултати, просто ще имаш всичко нужно за след 1-2 години, когато можеш да се захванеш сериозно с нещата и да дръпнеш много бързо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе, ако дъмбелите бяха малко по-тежки, можеше да имаш доста добри резултати, ако правиш това което чачо каза, но има и доста други неща, не може всичко да се каже в един пост....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Кажи си ръста Ние трябва да знаем дали трябва да качваш или да сваляш, за да ти помогнеме ?

Цитирай Първоначално написано от intenzitivE Виж мнението
    Кажи си ръста Ние трябва да знаем дали трябва да качваш или да сваляш, за да ти помогнеме ?
    Висок съм 172см )

172 ръст, 63 кила .. по - добре ще е да почнеш фитнес, защото в домашни условия ще качиш трудно, а трябва да качиш още 4-5 кила, почни ВВД ( високо въглехидратна диета ), не яж много мазно, наблягай на ориза, месото и яйцата. Тренирай с по - големи тежести, по - малко повторения.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от intenzitivE Виж мнението
    почни ВВД ( високо въглехидратна диета )
    не ми отговори, но от това разбирам, че не си фатрат..........
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    не ми отговори, но от това разбирам, че не си фатрат..........
    Какво искаш да кажеш, че не разбирам ли ?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    как ще препоръчваш ВВД на човек който е нетрениран и не е спазвал никаква диета..........
    sapphire5

Това е мое мнение, не ме учи. Повече хляб, месо, ориз, овес, царевица = ВВД ! Какво като не е спазвал никаква диета ?! Спомням си, когато бях малък и аз почнах с такава диета, а още не знаех какво е скрипец..

По темата : При разделен прием на белтъци от въглехидрати) дневният порцион може да се раздели на 6 – 7 по-малки порции. Пърженето и панирането на въглехидратно преобладаващи храни ги насища с мазнини, правейки ги бавно смилаеми. Това не бива да се допуска ! Можеш да вариш, да печеш, да вариш на пара или да задушаваш храните от високо въглехидратната група.Желателно е плодовете да се консумират в сурово състояние, а зеленчуците в сурово, задушени или варени на пара.

Големият запас от въглехидрати в мускулите и черния дроб, позволява тренировки с голям обем 60 - 90 минути. Почивай в рамките между 1;30 - 2 минути между серийте.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ВВД си е яко тъпчене и то не с каквото ти падне, а с определени храни. Не знам каква диета си спазвал като малък, ама тея дето си ги дрънкате през главата НВД и ВВД за човек който навлиза в този спорт са ненужни, да не кажа и вредни, прочети малко повече за ВВД и виж точно как стоят нещата там........
    sapphire5

Аз съм си прочел, стига обърквал момчето ! Разбирам да беше на 11 и да няма нужда от диета, добре .. но той е на 13 . Спирам със спама.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И на 13 да не е много голям и с много опит?
    sapphire5

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Оп-оп-оп-оп! Коя(u) мускулна(u) искаш да развиеш? Или ти препоръчвам зърнена диета-ядеш всичко, което зърнеш

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    Оп-оп-оп-оп! Коя(u) мускулна(u) искаш да развиеш? Или ти препоръчвам зърнена диета-ядеш всичко, което зърнеш
    Ама само,ако знаеш колко грешиш ))
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Everytime Виж мнението
    Ама само,ако знаеш колко грешиш ))
    еее алекс пиши бе брат, виждам те че наблюдаваш ама не пишеш мнения
    sapphire5

Твърдо съм против ВВД диетите и ще кажа защо Това е непрестанно тъпчене с бързи и бавни въглехидрати,което хем ще ти донесе мускули,но ще ти донесе също и голямо количество мазнини.

Аз бих те посъветвал да се храниш балансирано. Нито в повече,нито по-малко,а колкото са нуждите на организма.
    Ако се отпуснеш да тъпчеш само въглехидратни храни стой та гледай...следващата ти тема ще е: как да стопя мазнините в коремната област..

Ето ти едно примерно меню:
    закуска: 3 яйца + 100 грама овесени ядки с кисело мляко
    обяд: пилешко/свинско или с каквото месо разполагаш + ориз/картофи/салата
    след това хранене е време да тренираш
    след тренировка - 2 лъжици мед/2 банана..след 15-20 минути 3 или 4 яйца или същото хранене като обяда
    Следващите хранения изключват въглехидратите,което значи че трябва да си набавяш само белтъчини и мазнини,но в умерени количества(забрави за тъпченето с храна,за да станеш здрав или "як".Храни се само тогава,когато си гладен и не прекалявай..Аз лично хапвам извара + орехи,салата + извара или риба тон
    И преди лягане също - извара Дано съм ти помогнал. (НЕ ТЕ ЗАДЪЛЖАВАМ ДА ГО СПАЗВАШ.ТОВА Е ПРИМЕРНО МЕНЮ!!!)
    За тренировките: http://www.bb-team.org/fitness/exercises Отдоло можеш да си избираш за коя мускулна група.Успех.

skype - adrenalincho__

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    това е друго нещо
    sapphire5

Мега фен
    Ако си щека става и ВВД.Иначе нещо като РБД или ядеш както намериш за добре ,като нямаш възможност да спазваш режими и гледаш според храната да си нагласиш поне тренировките.При по-добре възстановяване(повечко и подбрана храна) ще тренираш интензивно,при по-малко и случайно подбрана храна ще тренираш с по-нисък обем и това е.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ако си щека става и ВВД.Иначе нещо като РБД или ядеш както намериш за добре ,като нямаш възможност да спазваш режими и гледаш според храната да си нагласиш поне тренировките.При по-добре възстановяване(повечко и подбрана храна) ще тренираш интензивно,при по-малко и случайно подбрана храна ще тренираш с по-нисък обем и това е.

Абе то може да става,но не при всеки ефекта от ВВД е благоприятен.Познавам хора,които като ядат вафли троя качват мускули,а познавам също и хора,които ако приемат повече въглехидрати,както е ВВД-то просто не се вижат.
    Всичко е индивидуално.
    Fr3aker,ти сам трябва да видиш кое ти върши работа.Ние колкото и да коментираме..всеки е с различно мнение,защото както казах при всеки работят различни неща.Така,че започвай да експериментираш.На 13 си и имаш много време.До 15-16,ако тренираш правилно ще си разбрал как стоят нещата за твоя начин на тренировки,за твоя метаболизъм и т.н.Куп неща,които идват с практика и четене.

skype - adrenalincho__

Мега фен
    Да тъй си е..Важи за всички.И аз с тва ВВД и не добър подбор на храни последните 2 месеца се омазних хубавичко.Остави пресата,ами тия крака как ще ги оправям си нямам напредстава

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да тъй си е..Важи за всички.И аз с тва ВВД и не добър подбор на храни последните 2 месеца се омазних хубавичко.Остави пресата,ами тия крака как ще ги оправям си нямам напредстава
    Аз пък я карам с повече мазнини и протеин.Имаше 2 месеца да вкарам повече въглехидрат и си казаха думата де И мускул качих,но и 1 см в корема

skype - adrenalincho__

Мега фен
    И то тва зависи там от много неща.Нали типа тяло метаболизъм ген и подобни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си