- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мама си направи facebook
Здравейте! Току -що майка ми си направи фейсбук , как мога да скривам всичко от нея или да направя така, че да няма достъп до профила ми без да я махам от приятели ?))))
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
И какво толкова има да криеш от майка си?
Иначе отиваш на профила й, щракаш горе в дясно на бутончето Friends и го променяш на Restricted. Това ще ограничи достъпа й до твоите публикации.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ей така, да няма достъп. Иначе, благодаря ти!
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Хахахах...при мене майка ми,лелите ми...всички имат фейсбуци ама ми е все тая дали ше прочетат нещо,което не трябва или не.
То, ако от майка си криеш, не знам...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Щот сте малки кyрвички и не искате вашите да ви гледат изпълненията !!!!!!
Е, не така грубо сега. Може и да има основателни причини, ама ти е майка. Не би ли трябвало да те познава повече от всеки друг?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
какво се палиш сега?![]()
Бутни я в ограничаващи и няма да имаш проблем.
Направи си 2 фейсбука - единия няма вашите да го гледат и готово.
Еми аз на мойта просто й казах че не я искам в приятелите ми. Отначало малко се сърдеше ама сега вече й мина. Просто не искам да вижда какви глупости пиша понякога, тя всичко го взима насериозно, примерно братовчед ми се беше "оженил" за някъв негов приятел, още го преживява и не мога да я убедя че това са глупости.
НЕ СЕ снимай по-прашки.
http://www.youtube.com/watch?v=Pb19JwNhfGo случаят ти ми напомни за тази песничка ;д иначе не знам как може да скриваш определени неща. само майка ти да не те stalk-ва.... :Д
Апф.... аз имам майка ми в приятели и не ми пукаа.... :ддд........
Ми изтрий си фейсбука.![]()
тцтцтц... връзката деца-родители става все по-слаба и все по-слаба....почти нищо не крия от родителите ми...майка ми няма фб,но баща ми има и още мн други роднини...и кво тва? не се притеснявам от нищо, защото почти всичко им споделям!![]()
хаххахаххахахах на това му се вика проблем
момиче