- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с обвързан/а?!
Ще се замисля аз...Долно е,евтино е и най-вече-лицемерно.
И никоя сила на света не би ме убедила в противното.
И бтв,невинаги момчетата кръшкат,защото им било липсвало нещо.А ако пък наистина им липсва-един разговор по-би помогнал.Ако пък не-раздялата винаги е по-добра опция от изневярата.
...лая най-вече срещу хора,за които спането с някой "чужд" представлява особена тръпка.Била съм свидетел на подобни случаи-момичето си чукаше обвързания младеж,a след като той скъса с приятелката си,за да се занимава с нея,тя заяви,че вече не й бил интересен...
dafuq?!?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И така да е, какво от тва? Нали е било просто чукане? Момчето е имало пълната власт и избора да прави каквото си иска.
Какво е виновно момичето, което го е хаха 'чукало'?!
Ако твоя спи с някоя, тя ли ще е виновна?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много сте ми забавни жените като кажете, че сте чукали някой мъж...
А по темата - щом обвързаният иска да го направи, съвестта на любовника си е чиста
Последно редактирано от DragonBorn : 03-08-2012 на 12:52
Какво била виновна? Добре,защо ще предпочете точно обвързан? Вярно,че и той има вина,но тя защо е съгласна да играе ролята на последната дупка на кавала? Ако е просто за секса-защо пък точно с обвързан? И как така,кое кара една определена група от хора съвсем случайно да налитат все на обвързани (точно за предназначението на тяхната мускулна тъкан приказвах xDD)..?
Третата страна няма отношение към това,че отношенията на двамата не вървят.Ако тази връзка наистина е разпадаща се-защо просто не бъде прекратена,без подобни усложнявания? Излишно е.
Не ми се е случвало,но ако теоретично "моя" спи с някоя си,и двамата ще са виновни.Бих прекратила всякакви отношения с него.Не за друго,а защото не вярвам,че връзка,в която има скрито-покрито би просъществувала дълго.Особено,ако аз съм част от тази връзка.С нея ще проведа малък разговор.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ама това не е нещо, което предпочиташ бе мадам. Чувствата/страстите/емоциите не питат.
И интересно... какво ще си поговориш с другото момиче? "Ти не знаеш ли, че е обвързан, ама защо, ама какво..." и ще й четеш морал и т.н.?
4XCOKИ
Ммммм става ми интересно! (sun)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ние по това и се различаваме от останалите представители на фауната-имаме способността и разума да владеем въпросните чувства/страсти/емоции.Или поне да ги владеем до момента,в който уредим нещата по такъв начин,че да не пречат и да не наранят чувствата/емоциите на някого другиго.
Тъй-и да си доразвия тезата от предния пост.Ако хвърля вината само върху другото момиче,излиза,че моичкия си е чист и невинен като сълза,следователно би трябвало да си го прибера мирно и тихо и да си продължим постарому.Не бих го направила-той е осъзнат човек,знаещ какво прави и ще си понесе последствията.
С нея какво ще си кажа? Като за начало нека разбера тя дали знае,че момчето има взаимоотношения с друга.Ако не знае,ще разбере и нищо повече не бих й казала-в този случай тя също е потърпевша.
Ако знае-би ми станало интересно какви са мотивите и намеренията й-само за секс ли си го ползва или си го е харесала и иска да го обвърже за себе си.
Ако е само за секс-ще продължи ли да спи с него след като аз си тръгна от триъгълника.Ако да-ОК,с това приключва разговорът.Ако пък не-защо?
Защо й е такава тръпка да се занимава точно с обвързан?(пак въпросът,който ме озадачава и гложди-такива хора не предпочитат определения човек,те си падат по тръпката да "имат" нещо чуждо...е,защо..?)
Ако го иска за дълготрайни взаимоотношения,тогава бих пожелала да се съберем тримата и да се изясним-ще прехвърля топката в полето на момчето-той с коя от нас в крайна сметка ще иска да продължи..?
За това бихме си говорили.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пф
Ти си типична ЖЕНА.
Сметка бих търсила единствено на моя човек. И то без да плета излишни примки.
Дори и да научиш мотивите й, какво значение има, след като вече е станало? И какво значение ще има дали ще продължи да се случва, като вече Е станало?! По-скоро трябва да търсиш мотивите само на твоята половинка. Знаеш ли какво са казали хората:
"Има много неща, които бихме изхвърлили, ако не се страхувахме, че друг ще ги вземе."
И те така. Да търсиш отговори от момичето, което е било с момчето ти е добър показател, че го имаш за едва ли не даденост. Дори мисля, че е обидно да стои отстрани и да гледа как приятелката му бойно защитава нещо, което приема за свое и едва ли не си мисли, че вечно ще е с нея, като нещо сигурно, като нещо, което казва: "Той е моя собственост, моя вещ, моя играчка и ти не можеш да си играеш с нея." Да, това може да звучи защитнически в нечии очи, но ми се вижда и като "Аз съм обсебена от него и крайно истерична." което е особено дразнещо.
И не всички търсят въпросната такава тръпка, май май ти се е случвало нещо такова, за да си затваряш така очите и за другите варианти.
Човек изневерява по този и други начини само, когато му липсва нещо! Не можеш да го направиш ако си щастлив, обичан и обичащ. Не можеш.
4XCOKИ
Напълно съм съгласна със Щру, не знам защо го правите на такъв проблем.
Щом е изневерил човека, значи нещо му липсва и той си е отговорен, че не го е намерил преди, а другата страна е отговорна, че не му го е дала и така.
Защо трябва да има драма.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз не бих виняла момичето ако спи с гаджето ми. А ако разбера и поговоря с него и ми каже, че е било само секс, трудно ще го преглътна, ама ще го направя. Ще му излезе през носа, за да видя дали му пука или не и от там нататък ще си преценя. Ако виждам, че съжалява и че продължава да ми показва, че иска да е с мен, не виждам смисъл от излишни драми. Бих постъпила така, че да не си мисли, че винаги ще му минава номера. Ако продължи с изневерите ще го разкарам. Мъжката изневяра е по-безобидна от женската. На нас ни е присъщо да влагаме и емоция в секса, докато при тях в повечето случаи наистина е само секс.
Жените, които изневеряват рано или късно си дават сметка, че хуя е един и същ, ама не всеки техен притежател ще е до тях когато имат нужда и ще им предлага всички екстри на любовта.
Първоначално написано от antifashionshit
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щрудел,говоря за една хипотетична ситуация.Мнението ми е единствено теория.
На практика идея си нямам как би се получило-още повече,че в момента нямам партньор,следователно не мога да взема,както трябва предвид фактора "чувства",затова и отговарям така,все едно въображаемото момче е вещ...
Meh...ей тъй като почнете да лепвате определения и квалификации на непознати хора,значи...Невър майнд.
Последно редактирано от Glamour92 : 03-08-2012 на 14:49
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз пък ще ви кажа нещо трето и повярвайте ми, това е самата истина. Към момичетата...
ако момчето ви изневери с друга, то причината не е нито в другото момиче, нито в момчето ви - а в САМИТЕ ВАС!
Мъжът е едно много послушно животно, за което ако знаете как да се погрижите, а това въобще не изисква много, ще си остане винаги ваш.
правете си сметката.
Това е така, за тва казвам, че вместо да се правят драми и да държим сметка на другото момиче, трябва да говорим с парта. Той може много неща да каже, кое му липсва, кое не. Може пък да е искал само разнообразие. На мен ако ми изневерят, първото нещо, което ще почне да ми минава през акъла е, къде съм сбъркала. Ще искам да реша проблема, ако е възможно.
Първоначално написано от antifashionshit
Ако аз не съм обвързан сигурно даДруг е въпроса, че на другото момче ще му стане супер гадно, ако разбере... както и на мен де..... Ама в този живот нищо не е честно спрямо теб така че........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
4XCOKИ
не винаги грешката е в самите нас пък.
някои хора (независимо от пола) просто обичат да си хойкат. и нито ти, нито тоя, с който ти е изневерено имат вина, а неверникът.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
4XCOKИ
Има ли наистина значение кой е виновен? Дали момичето не му е правило свирки, дали той се е чувствал самотен, дали е мръсник, който просто обича да хойка, дали третата роля е "гадната к*чка, отмъкваща чужди мъже"? Какво значение има наистина... Изневярата е факт. Има толкова много различни истории, които биха могли да се разгледат. Наскоро в бгмама една жена разказваше как с мъжа си са наясно, че тя изневерява и ЩЕ продължи да му изневерява, защото той самият не иска да прави секс въобще. Ето още една изумителна гледна точка. Момичетата не се делят на "курвата, която се чука с обвързани" и "непорочната девица, която ще се разяде от нужда и желание, но няма да погледне обвързан". По-скоро иде реч за момичета, за които не е проблем да се замесят в нещо такова и момичета, за които е важно началото на една връзка била тя за секс или не, да е нормално. Демек между двама свободни хора, които се харесват. Аз за себе си знам, че нещо такова би наранило мен самата повече, отколкото си струва за единия кеф, защото съм привързващо се бързо човече, което се натъжава като някой размаже паяк наоколо. Не бих могла да съм част (ако ще и не водещата част) в нечия чужда болка. Толкоз. Не бих се и разсърдила, ако съм потърпевшата.
И впрочем потребителката с аватара с хубавото момиче със слушалките (пардон, забива ми малко нета и не ми се скролва да видя ник) е права, че една част от момичетата приемат за особен вид гордост да "отмъкнат" нечий мъж (дам,по негова воля и с негово участие все пак) и после да го зарежат, просто, за да си вдигнат егото, че са по-добри от приятелката му. Не, че някой въобще следи подобна статистика освен самите тях.
Една от малкото интересни напоследък теми. Ще си я следя нея. Хубави мнения сте написали и двете страни.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Даа , вие защото си признавате винаги , че сте обвързани.ВЪпросното момче така и не го познавах , но ми стана гадно заради него . тва не променяа факта че е долно . виж днес бях в мегаденс и баш по детски наивно не се прибрах с 1 момиче което май беше мн навита щото си харесвам бившата приятелка и мисля че е леко нечестно спрямо нея да твърдя че я обичам още а да клатя всяка срещнмата
пс. алкохолът как действа братко и май видях някои съфорумнички днес :Д
как д
Така завъртяхте нещата, че изкарахте тъпата курва дето не може да брой без никаква вина..
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Аз мисля, че се впрягате прекалено много по въпроса - кой бил виновен, кой бил за линч и т.н., все едно говорим за някакво ебаааси престъплението, а то изобщо не е така. Нещата се случват естествено и никой не е виновен, освен майката природа, която ни е дарила със съответните инстинкти и хормони. Като пламне веднъж искрата на страстта, ходи се опитвай да я загасиш с рицарски приказки за уважение към връзката. Това са глупости, по-добре животът да се живее на 100%, отколкото да "живееш" с потиснати желания и хипотетични спомени, ако се сещате какво имам предвид.
Иначе да чукаш обвързано момиче си е супер, даже това, че си има гадже налива още повече масло в огъня. А въпросът беше за секса, все пак, не за любовта, уважението, брака и т.н.
Не е нужно ако половинката ти изневерява задължително проблема да е в теб. Познавам момчета, които не изпускат момент да кръшнат, ама ако приятелките им ги оставят ще си разпънат палатка пред тях само и само да се върнат при тях...
Познавам и мацки, които са изневерявали на приятелите си, а после са си съдирали газъ от рев да им простят и тн.
Извод:Просто си има хора , които кръшкат без да има един вид проблем в дадена връзка или гаджето да не се справя добре в леглото.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...