- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Microsoft Word - Един Въпрос
Здравейте, спешно ми трябва нещо по темата -Съвместно редактиране на текстов документ от различни потребители . Имам да правя презентация за утре ,а темата нищо не ми говори .Потърсих но нищо не открих.Моля ви ако знаете нещо помогнете(
Iмам Право Da жiвея както Сi 3ная... Сметката мi GoSпoD ще тегLi HakPaя... Угоda Hяма нikoMy маkaР Da Ce CтaРя... СреDeH прЪст кЪм вСекi i тФа му е коLaя....
Нямаш ли учебник?! Там би трябвало да е обяснено добре и доста подробно.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
y4bnici nqmame po inforamcioni) a i kakto i da e ve4e se opravih
)
Iмам Право Da жiвея както Сi 3ная... Сметката мi GoSпoD ще тегLi HakPaя... Угоda Hяма нikoMy маkaР Da Ce CтaРя... СреDeH прЪст кЪм вСекi i тФа му е коLaя....
Може ли все пак да кажеш какво се има впредвид : ) ?
Naprimer ima6 edin fail i nqkolko mogat da rabotqt po negoGospojata ni dade primer s edna firma ,ti si slyjitel i rabotite v ekip s drygi dva po daden proekt .Edin izrabotva dokymenti ,vtori moje da napravi drygi popravki,tretiq moje da popravi i da vidi napravenite popravki i originala ot teb kato vleze v Tools-Track Changes ili da popravi ne6to i taka..Popravkite moje da sa ot vida-formatirane na tekst,iztrivane,vm1kvane,komentari i t.n. :P Nadqvam se da sm pomognala pone malko
)