^ Все едно за себе си пишеш. Добре. Но меко казано е нагло да се месиш тук и да твърдиш, че аз те занимавам излишно.
Почти всичко изказано е съвсем неточно. Примерно за теб не ставам за философ, съжаляваш, но за преподавателите от Философски Факултет в 60-70 дисциплини явно ставам.
Фотографията е субективна - второ твое вярно изречение от началото на спора. Показваш единствено субективното си мнение, което е на доста ниско ниво. Аз имам право да се дразня, понеже темата е моя и си има предназначение. Вече не е толкова важно. Но тук аз ще пиша, колкото искам. Ставай за смях, колкото искаш. Ако не можеш да си затраеш, покажи се какво представляваш. Засега мога само да питам "Абе ти какво си?". Сигурно пак се връзвам на някой бот.
Ок, не ти харесва моята работа, факт. Отиди където ти харесва или прави каквото ти харесва. Отношението е кофти и не е подплатено изобщо. Даваш категорични негативни оценки, но са буквално празни приказки. А аз показвам откровено какво правя.
Мхм, правя снимки за спомен. Засега за спомен на хиляди хора. И за някои, които ще живеят след мен.