- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бисексуални и хомосексуални момичетаа, насааам !
Здравейте, аз съм момиче на 14 и наскоро осъзнах че съм бисексуална макар че още в 7ми клас харесах първото си момиче. xD Ии сегаа адцки много искам да се запозная с повече такиваа хораа дори съм решила, че следващото ми гадже искам да е момиче. И ако може тук да споделяте вашите историики кога осъзнахте, че сте такиваа, първото Ви гадже от същтия пол (аз досега не съм имала такова
) , и всякакви такива историики !
Ще съм Ви много благодарнаа, аа и годините ако може си пишете. ^^ Айде чао от мен и ще чакам да пишете, и не забравяйте GIRL POWER, GIRL POWER !
![]()
аЦки много ме дразнят ей такива келеши като тебе, дето не знаят къде им е носа, ама са би-та, лесби-та и всякакви тъпи вариации.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
на 14 и вече си осъзната бисексуална? брей тва поколение много бързо узрява бе....
егати кво толко всички сте се настроили толкова грубо ... ;хххххххххх и да може и да не съм бисексуална но искам да контактувам с такива хора защото имам някви такива увлечения ;х пф
защо реши че съм курва ??? ти знаеш ли дори какъв е смисала на тази дума ?????????? курва съм защото искам да се запозная с такива хора ли ???? пф нямам думи просто
Това, че например си се мляскала с най-добрата ти приятелка не значи, че си Би. Аз съм се натискала и събличала с най-добрата си приятелка и някакви такива, но не съм лесбо или Би, защото това си беше от лигавня. Трябва да се научиш да разграничаваш тези неща, а това че имаш някакви такова чувство 'ново' /както ти казваш/ означава, че хормоните ти излизат през ушите направо, така че не се филмирай излишно за най-добре.![]()
Това да не ти е сайт за запознанства ??? иначе аз не съм настроен грубо към хора като тебе ама ти си на 14 О_о изчакай да мине време и така се определяй каква си![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
искам да ми разказват просто хората историйте си , иначе аз little-bad-girl никога не съм се натискала или целувала нали с език с момиче ;Д иначе да сигорно сте прави не мога да определя каква съм защото съм много малка но със сигорност знам, чее харесвам и момичета, смисъл като нали си мисля как я целувам и бих направила всичко за нея не значи ли нещо ??
![]()
Ми натискай се с някоя твоя приятелка по приятелски. Пробвай и ще разбереш какво ти харесва и какво не, защото така на сляпо как ще си сигурна, че ти харесва след като не си пробвала?![]()
съгласен съм с little bad girl опитай с приятелка че да разбереш
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
даа прави стее ^^ ами ще опитам скоро някак си xD Благодаря Ви, че не сте така лошо настроени![]()
И аз тва щях да казвам, кво изгрубяхте. Тя си го чувства и иска да пробва, за да е сигурна, иначе няма как да разбере само с чуденки.
Първоначално написано от antifashionshit
Няма проблеми гледай приятелката да е сигурна, смисъл да не те издаде или нещо подобно .
късмет
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Е, кв'о има да я издава. То например ако е на базик, за да се излигавят голямо чудо, че някой ще разбере. Това не е срамно нещо, а и ако девойката мисли за напред да си е Би не виждам защо да се притеснява да не я издадат.Е, успех с намирането на истинската ти същност!
![]()
леле.... Начетох се на глупости... ;дд виж сега съншайн то не трябва да се натскаш с някого на базик за да разбереш каква си... Просто трябва да срещнеш жената, която ще ти допадне... А не да експериментираш с някого ;дд имам връзка с жена близо от 1 година иии си ми е перфектно... ака че опитай, но не с коя да е ;]]]]
Аз пък съм некросексуален и скоро мисля да те харесам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Още си малка и наистина няма как да знаеш. Пробвай с момичета, после с момчета. С времето ще разбереш. Но е хубаво, че така спокойно го приемаш и говориш за това, надявам се, че не е щото било модерно да си би. Или вече не е? Не знам.
Истории искаш...Имам няколко познати бисексуални и лесбийки, НО те са в границите 18-26 години. Две от тях си живеят вече 3 години на семейни начала и, убий ме, но по-хармонична двойка не съм виждала. Другата,по-малката(18г), доста дълго се бореше с това и не признаваше, но накрая се намериха с няква мацка.И от намусен и вечно мрачен човек се превърна в някво слънчице.
Аз съм пробвала с момичета. Оставяйки настрана лигавщините с приятелки. Но бъзро разбрах кой пол предпочитам за партньори. Ето, за мен това бяха експерименти и фаза. За други се оказва, че не е така.
Къде ги намираш тия мацки, бе, душа?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Жените са за възпроизвеждане , какви са тези лесбо глупости ?
Chacho, от есперимент на експеримент...