.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Red face Бисексуални и хомосексуални момичетаа, насааам !

Здравейте, аз съм момиче на 14 и наскоро осъзнах че съм бисексуална макар че още в 7ми клас харесах първото си момиче. xD Ии сегаа адцки много искам да се запозная с повече такиваа хораа дори съм решила, че следващото ми гадже искам да е момиче . И ако може тук да споделяте вашите историики кога осъзнахте, че сте такиваа, първото Ви гадже от същтия пол (аз досега не съм имала такова ) , и всякакви такива историики ! Ще съм Ви много благодарнаа, аа и годините ако може си пишете. ^^ Айде чао от мен и ще чакам да пишете, и не забравяйте GIRL POWER, GIRL POWER !

Супер фен Аватара на LeprikonA
    аЦки много ме дразнят ей такива келеши като тебе, дето не знаят къде им е носа, ама са би-та, лесби-та и всякакви тъпи вариации.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

просто е ново усещане за мене ;xXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    на 14 и вече си осъзната бисексуална? брей тва поколение много бързо узрява бе....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    attention whore :]

егати кво толко всички сте се настроили толкова грубо ... ;хххххххххх и да може и да не съм бисексуална но искам да контактувам с такива хора защото имам някви такива увлечения ;х пф

защо реши че съм курва ??? ти знаеш ли дори какъв е смисала на тази дума ?????????? курва съм защото искам да се запозная с такива хора ли ???? пф нямам думи просто

Това, че например си се мляскала с най-добрата ти приятелка не значи, че си Би. Аз съм се натискала и събличала с най-добрата си приятелка и някакви такива, но не съм лесбо или Би, защото това си беше от лигавня. Трябва да се научиш да разграничаваш тези неща, а това че имаш някакви такова чувство 'ново' /както ти казваш/ означава, че хормоните ти излизат през ушите направо, така че не се филмирай излишно за най-добре.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Това да не ти е сайт за запознанства ??? иначе аз не съм настроен грубо към хора като тебе ама ти си на 14 О_о изчакай да мине време и така се определяй каква си
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

искам да ми разказват просто хората историйте си , иначе аз little-bad-girl никога не съм се натискала или целувала нали с език с момиче ;Д иначе да сигорно сте прави не мога да определя каква съм защото съм много малка но със сигорност знам, чее харесвам и момичета, смисъл като нали си мисля как я целувам и бих направила всичко за нея не значи ли нещо ? ?

Ми натискай се с някоя твоя приятелка по приятелски. Пробвай и ще разбереш какво ти харесва и какво не, защото така на сляпо как ще си сигурна, че ти харесва след като не си пробвала?

съгласен съм с little bad girl опитай с приятелка че да разбереш
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

даа прави стее ^^ ами ще опитам скоро някак си xD Благодаря Ви, че не сте така лошо настроени

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз тва щях да казвам, кво изгрубяхте. Тя си го чувства и иска да пробва, за да е сигурна, иначе няма как да разбере само с чуденки.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Няма проблем и гледай приятелката да е сигурна, смисъл да не те издаде или нещо подобно . късмет
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Е, кв'о има да я издава. То например ако е на базик, за да се излигавят голямо чудо, че някой ще разбере. Това не е срамно нещо, а и ако девойката мисли за напред да си е Би не виждам защо да се притеснява да не я издадат. Е, успех с намирането на истинската ти същност!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от quin Виж мнението
    защо реши че съм курва ??? ти знаеш ли дори какъв е смисала на тази дума ?????????? курва съм защото искам да се запозная с такива хора ли ???? пф нямам думи просто
    млъкни, бе хахахаха не ми се обяснявай
    като не знаеш - трайкаш си, в най-добрия случай питаш

провери значението на "attention whore" :]

мен лично ме дразни тази фразичка, но няма по-точно понятие от нея в момента : )

леле.... Начетох се на глупости... ;дд виж сега съншайн то не трябва да се натскаш с някого на базик за да разбереш каква си... Просто трябва да срещнеш жената, която ще ти допадне... А не да експериментираш с някого ;дд имам връзка с жена близо от 1 година иии си ми е перфектно... ака че опитай, но не с коя да е ;]]]]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз пък съм некросексуален и скоро мисля да те харесам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Аз пък съм некросексуален и скоро мисля да те харесам.
    Това ми хареса.

Иначе, вярно че е атеншън кон, но пък нека да не й разваляме темата.
    Аз харесвах момичета още като бях в началното, и какво - хайде някой да ми каже, че не знам каква ми е сексуалната ориентация.
    Още на 14 си знаех и промяна няма.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ти не си БИ, ти си тъпа...

Още си малка и наистина няма как да знаеш. Пробвай с момичета, после с момчета. С времето ще разбереш. Но е хубаво, че така спокойно го приемаш и говориш за това, надявам се, че не е щото било модерно да си би. Или вече не е? Не знам.

Истории искаш...Имам няколко познати бисексуални и лесбийки, НО те са в границите 18-26 години. Две от тях си живеят вече 3 години на семейни начала и, убий ме, но по-хармонична двойка не съм виждала. Другата,по-малката(18г), доста дълго се бореше с това и не признаваше, но накрая се намериха с няква мацка.И от намусен и вечно мрачен човек се превърна в някво слънчице.

Аз съм пробвала с момичета. Оставяйки настрана лигавщините с приятелки. Но бъзро разбрах кой пол предпочитам за партньори. Ето, за мен това бяха експерименти и фаза. За други се оказва, че не е така.

Мега фен Аватара на Chacho
    Къде ги намираш тия мацки, бе, душа?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на toad
    Жените са за възпроизвеждане , какви са тези лесбо глупости ?

Wink

Chacho, от есперимент на експеримент...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си