Уф изядохте момичето, защото каза, че е по-различна от повечето.
Авторке, когато кажеш, че си на 14 и си Би е нормално малко да те понападнат, защото звучи странно. Обаче като момиче на твоите години мога да ти кажа, че щом ти така си го чувстваш си е така. Аз съм Би и имам доста такива приятелки и много си ме радват!
Ето това сме ние, Българите - тесногърди същества . . . Хора не бъдете толкова повърхностни и не съдете момичето само, защото е на 14години или защото е 'би'. Таа . . . ето я и моята история Бях в 6-ти клас, когато се 'осъзнах' и всъщност всичко ми стана ясно, когато доста си 'паднах' по една жена, доста по-голяма от мен. Тя, естествено не знаеше и нищо не се случи, даже беше невъзможно да има и приятелство между нас. Преживях я след година и 2,3 месеца, може би . . . И в 8-ми клас бях вече в друго у-ще, с нови съученици и т.н. Още в самото начало доста силно впечатление ми направи едно от момичетата в класа ми . . . сприятелихме се, станахме доста близки и Декември месец(2010г.) усетих, че буквално съм се влюбила в нея - не и казах, защото бях сигурна в сексуалната и ориентация и в това, че няма как да се получи нищо между нас. Наложи се да я забравя Май месец(2011г.). Първата ми връзка с момиче започна Август месец(2012г.) и приключи в края на Септември . . . това момиче, може би, винаги ще ми бъде тръпка . . . По средата на месец Декември тръгнах с друго момиче и скъсахме в края на месеца - нещата просто не се получиха, бяхме прекалено различни. И въпреки всичко в момента съм в много добри отношения и с двете ми бивши
Момичето е на 14 и иска да пробва с момичета? А вие я обиждате й казвате да ходи по мъже? Нека си играе с други момиченца- това е по- добрата алтернатива отколкото след месец да пусне тема от рода на "на 14 съм, приятеля ми е на 24 и мисля че съм бременна"